Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
no nie strzela fochów, tylko jak mu się coś nie podoba to bierze zwolnienie na long-COVID :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja myślę że to miało głębsze podłoże. Może dostał info że jest na wylocie? W każdym razie oby klub dopilnowal żeby jeździł na tym samym sprzęcie co w GP, bo to może rzeczywiście irytować.
Flagg pisze:https://twitter.com/bierzynskikarol/status/1554074395974459394
Macie swoje 2 miliony dla Cierniaka ;)
Chyba masz nos na twitterze, ledwo przeczytałem, a już na zuzel.info :D
Gelo pisze:Ja myślę że to miało głębsze podłoże. Może dostał info że jest na wylocie? W każdym razie oby klub dopilnowal żeby jeździł na tym samym sprzęcie co w GP, bo to może rzeczywiście irytować.
całkiem prawdopodobne że tak właśnie było. Co nie zmienia faktu, że zachował się jak gnojek. Buczkowskiemu rok temu Kępa podziękował albo przed 1 półfinałem, albo pomiędzy meczami ze Stalą. Jack jest na wylocie z Apatora, mało tego, klub bardzo jasno pokazał, że jest on zawodnikiem drugiej kategorii mimo wielu lat jazdy. Ale nikt cyrków nie odstawia, zwłaszcza że z toru prawdopodobnie mogą podnieść więcej niż od ubezpieczyciela za niezdolność do jazdy (o ile w ogóle mają zawarte takie polisy).
-
CKM1946
- Zawodowiec
Powiedz mi że nie czytasz tego na poważnie..
CKM1946 pisze:
Powiedz mi że nie czytasz tego na poważnie..
tak podobno Mikkel poszedł do Czewy tylko dlatego ,że chciał być bliżej Boga te serduszka to On pokazywał już dawno ,że w jego sercu zagościł Bóg i z Czewy ma najbliżej tylko kibice to opacznie to zrozumieli.
Fredka był najrozsądniejszym wyborem na rynku. Mówimy o gościu, który cieniując wykręca 1.8. Dobrze, że Kuba tego nie przespał.
W Przypadku Jacka to serce boli. Nie trawię gościa, ale rozsądek wskazuje, ze to słuszny wybór. Wciąz młody, który pokazał, że jeździć umie. Jeśli faktycznie go przybijemy, to mamy terminatora + 4 seniorów na 1.8-2.2 każdy + teoretycznie najlepszy junior w lidze. Nawet przy powrocie Rosjan nie musimy czuć kompleków w stosunku do Sparty, Czewy czy Torunia.
W Przypadku Jacka to serce boli. Nie trawię gościa, ale rozsądek wskazuje, ze to słuszny wybór. Wciąz młody, który pokazał, że jeździć umie. Jeśli faktycznie go przybijemy, to mamy terminatora + 4 seniorów na 1.8-2.2 każdy + teoretycznie najlepszy junior w lidze. Nawet przy powrocie Rosjan nie musimy czuć kompleków w stosunku do Sparty, Czewy czy Torunia.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:no nie strzela fochów, tylko jak mu się coś nie podoba to bierze zwolnienie na long-COVID :D
dowiedział się ,że jest na na aucie na przyszły sezon to focha walnął u nas walą fochy jak przychodzi mega wzmocnienie drużyny jakoś w Sparcie jak przyszedł Artiom nikt oknami nie uciekał.
- niespokojny
- Trener
Za duzo roszad. Nie pasuje mi ten Jack. On przez 3 sezony bodaj 2 trojki u nas zrobil. Znacznie lepszy bylby Max Fricke choc najbardziej bylbym za opcja zeby Drabik zostal.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co z drugim juniorem? Nic nie słychać. Serio ten Bańbor? Czy jak mu na nazwisko?
W ogóle ten Jakobsen zostaje w GKM? Warty uwagi? Drugi Michelsen z tej mąki powstanie?
W ogóle ten Jakobsen zostaje w GKM? Warty uwagi? Drugi Michelsen z tej mąki powstanie?
Ostatnio zmieniony 1 sierpnia 2022, o 16:07 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
ale Fircke klepnięty w GKM także trzeba rozważać tylko możliwe ruchy .
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A mi się ten skład podoba. Jeszcze Szostak, albo Krawczyk i naprawdę można się bic jak równy z równym ze Sparta, Czewa i Apatorem.
Karamba pisze:ale Fircke klepnięty w GKM także trzeba rozważać tylko możliwe ruchy .
A z nim to co? Nie przepada za playoffami? ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!