Play Off - TŻ Sipma - Wybrzeże Gdańsk 41:37
Chyba o 17.30. A ten program to moze ten gdzie non stop pokazuja widok z kamery zamieszczonej na banku (nazwy nie podam
) i pokazuja ulice Zana i Globus:?:
Co do K.Jablonskiego to juz przed meczem, jak parkowal busa, psioczyl na klub ze "gdyby byl parking z prawdziwego zdarzenia nie byloby obciachu" (chyba dla naszego klubu, przynajmniej ja to tak zrozumialem).
Co do K.Jablonskiego to juz przed meczem, jak parkowal busa, psioczyl na klub ze "gdyby byl parking z prawdziwego zdarzenia nie byloby obciachu" (chyba dla naszego klubu, przynajmniej ja to tak zrozumialem).
MOTORLUBLIN
tak, tak, dobrze, ze Piotrek juz to napisal: FAN KLUB NIE MA NIC WSPOLNEGO Z PETARDAMI I ALKOHOLEM. FAN KLUB ZALATWIL RACE!
a co do petard, to dzisiaj nawet w szkole od nauczyciela uslyszalem, ze to idiotyczne. nie sposob mi sie nie zgodzic. kupa huku, a ze jasno to i wyglada niezbyt dobrze. poza tym zbyt blisko ludzi, a z tego co slyszalem, flaga FAN KLUBU juz na tym ucierpiala (niestety na meczu z Gorzowem nie bylem, wakacje :/ ). skoro jednak laskawy sponsor daje te petardy, to moze by je tak z murawy ktos po meczu odpalal, bo teraz mecze to sie koncza praktycznie noca. no i jeszcze jedno, niech ten ktos bedzie TRZEZWY
a co do teletopu, to zawaliscie ze taka retransmisja bedzie. byla o tym kiedys rozmowa w innym watku i wszyscy chcieli, aby cos takiego bylo. super!!!
a co do petard, to dzisiaj nawet w szkole od nauczyciela uslyszalem, ze to idiotyczne. nie sposob mi sie nie zgodzic. kupa huku, a ze jasno to i wyglada niezbyt dobrze. poza tym zbyt blisko ludzi, a z tego co slyszalem, flaga FAN KLUBU juz na tym ucierpiala (niestety na meczu z Gorzowem nie bylem, wakacje :/ ). skoro jednak laskawy sponsor daje te petardy, to moze by je tak z murawy ktos po meczu odpalal, bo teraz mecze to sie koncza praktycznie noca. no i jeszcze jedno, niech ten ktos bedzie TRZEZWY
a co do teletopu, to zawaliscie ze taka retransmisja bedzie. byla o tym kiedys rozmowa w innym watku i wszyscy chcieli, aby cos takiego bylo. super!!!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
piwo__ pisze:Chyba o 17.30. A ten program to moze ten gdzie non stop pokazuja widok z kamery zamieszczonej na banku (nazwy nie podam) i pokazuja ulice Zana i Globus:?:
Dokładnie to jest ten program
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Również zgadzam się z tym że te paterdy to jedno wielkie nieporozumienie. Nic poza hukiem i stwarzaniem niebezpieczenstwa na trybunach nie dają, szczególnie w rękach podpitych młodych ludzi. I ten alkohol, jak widziałem jak kibice targają zgrzewkę piwka(a poźniej drugą!!) na oczach całego stadionu to zwątpiłem. Człowiek nie może wnieśc ze sobą jednego piwka a tu ekipa Norbiego wnosi sobie całe zgrzewki. Chyba cos jest nie tak, prawda Norbi??
P.S. Wczoraj posiadacze karnetów mogli wnieśc na stadion nawet bombe
bo nikt nas z ochrony nie sprawdzał, a najbliższy człowiek z Miro był przy bramce obok kiosku.
P.S. Wczoraj posiadacze karnetów mogli wnieśc na stadion nawet bombe
Mikas ma racje, posiadacze karnetow mogli wczoraj wniesc ze soba w plecaku co tylko chcieli...flache,beja,jakas kose,kastet,kamienie,szklane butelki...Ale to nie moj problem tylko kierownictwa klubu...
Petardy bez kitu wkurwiajace...
Tych zgrzewek wczoraj to chyba bylo nie jedna i nie dwie tylko trzy...tzn. moge sie mylic oczywiscie;] A najbardziej mnie rozbawil widok jednego typa w zoltej koszulce z napisem Kuba z tylu (pewnie jest na forum i zaraz mnie objedzie), wyglada na 15-16 lat, dostal w lape browar i faje i chyba poczul sie dorosly bo bujal sie po trybunach w ta i z powrotem, cfaniak jak sie patrzy
Ogolnie nie przepadam za zoltymi koszulkami...wszyscy najebani...ehh, wczoraj przeciez dwoch typow o malo co sie nie pobilo, bodaj Czarny i Kozi?
A jeszcze co do browarow to nawet nie bede komentowal wieku gosci ktorzy przynosili te zgrzewki...gimnazjum, gimnazjum, gimnazjum...
Petardy bez kitu wkurwiajace...
Tych zgrzewek wczoraj to chyba bylo nie jedna i nie dwie tylko trzy...tzn. moge sie mylic oczywiscie;] A najbardziej mnie rozbawil widok jednego typa w zoltej koszulce z napisem Kuba z tylu (pewnie jest na forum i zaraz mnie objedzie), wyglada na 15-16 lat, dostal w lape browar i faje i chyba poczul sie dorosly bo bujal sie po trybunach w ta i z powrotem, cfaniak jak sie patrzy
A jeszcze co do browarow to nawet nie bede komentowal wieku gosci ktorzy przynosili te zgrzewki...gimnazjum, gimnazjum, gimnazjum...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:marwit pisze:poczytaj co Jabol senior powiedział po meczu...
a co powiedział??
nic. popsioczył coś tam na działaczy. dziwne ,ze najwiekszym krzykaczem okazał sie najsłabszy zawodnik. jak w życiu - im mniejszy kundelek tym bardziej ujada.
do ciebie też sie to tyczy ?
Jabol stwierdził że gdyby Wybrzeże chciało wygrać ten mecz ( chodzi o działaczy ) to przełożyli by termin meczu ze Stalą i w obu meczach jechał by obcy, ale że już Formeli odpier**** - to inna historia