Seba Truminski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michas

Seba Truminski

#1 Postautor: michas » 14 września 2004, o 11:07

Pamietam jak na forum byly spekulacje czy puscic Sebe czy Jurka kazy mowil ze jurek to lepszy zawodnik a Seba to ciebiasek teraz jak czytam to foru to nagle kazdy zaczyna liczyc na Truminskiego brechts z was znawcy !!!!!!!!!!!!!!!

radzio_

#2 Postautor: radzio_ » 14 września 2004, o 11:28

uspokoj sie :P

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#3 Postautor: Maxx » 14 września 2004, o 12:22

Po tym co prezentuje obecnie Sebastian Trumiński należą mu się niewątpliwie słowa uznania. Jedzie tak, jak na to wszyscy liczyli i oby tak dalej.
Jak to powiedział ostatnio w jednym z wywiadów Jarek Siwek, Sebek papiery na jazdę ma a nam pozostaje się tylko cieszyć, że w tak ważnych meczach możemy na niego liczyć.
Brawo Seba!

foremniak

#5 Postautor: foremniak » 14 września 2004, o 13:32

brawo Seba, aż miło popatrzeć jak jeździsz :!:

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#6 Postautor: Kiry » 14 września 2004, o 14:33

Mnie też zaskoczył bardzo bardzo, szczególnie jak w swoim chyba III starcie (spod płotu) zamknął całą kawalerke przy kredzie. Piekna akcja. Jezdzil jak za dawnych czasów, szybko ze startu i do przodu.

Oby to nie był pojedynczy wybryk i zeby równie skutecznie zaprezentował sie w niedziele.
Obrazek

homonis

Ceny????

#7 Postautor: homonis » 14 września 2004, o 14:44

Powiedzcie mi ile kosztują bilety na TŻ, bo chciałem pójść na mecz po raz pierwszy od niepamietnych czasów.Chciłem wziąć ze sobą dziewczynę i przyjaciół i nie mam pojęcia ile kosztują bilety. Jakby mógł mi ktoś podpowiedzieć byłbym wdzięczny!!!
POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!

Shack
Administrator

Re: Ceny????

#8 Postautor: Shack » 14 września 2004, o 14:46

homonis pisze:Powiedzcie mi ile kosztują bilety na TŻ, bo chciałem pójść na mecz po raz pierwszy od niepamietnych czasów.Chciłem wziąć ze sobą dziewczynę i przyjaciół i nie mam pojęcia ile kosztują bilety. Jakby mógł mi ktoś podpowiedzieć byłbym wdzięczny!!!
POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!

11 ulg, 16 normalny, 25 trybuna kryta

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#9 Postautor: piwo__ » 14 września 2004, o 14:47

16 normalne
11 ulgowe
25 trybuna
2 program :)
MOTORLUBLIN

homonis

#10 Postautor: homonis » 14 września 2004, o 14:48

Dzięki WIelkie!!!!!!!!!!! :D

sledzio

#11 Postautor: sledzio » 14 września 2004, o 16:13

brawo sebek oby tak dalej !!! licze ze w przyszłym roku zostaniesz z nami pokażesz że naprawde umiesz jeżdzić pozdro dla Ciebie !!!

Chaga

#12 Postautor: Chaga » 14 września 2004, o 16:40

Seba zawsze umiał jeźdźić więc tu nie ma co mówić już jako junior był bardzo dobry w Warszawie był liderem krajowym bo może nie było ich stać ale 10 przywoził mam nadzieje że pogaże tym cwaniaczkom z rzeszowa że jest warty wuęcej niz nie jeden dobr żużlowiec :P

KrzyÅ›
Junior

#14 Postautor: KrzyÅ› » 14 września 2004, o 17:18

Miejmy tylko nadzieję że w kolejnym meczu zaprezentuje się z podobnej strony. Szkoda że nie stawiano na niego o wiele wcześniej, a zwłaszcza że nie wyposażono go w odpowiednie środki finansowe na zakup sprzetu. Wtedy też można byłoby stwierdzić czy jest wartościowym zawodnikiem. Widać że ma serce do walki oraz niezłą technikę.

p.s.
Powinno byc ok. jak nie da komus w mordę. Szkoda tylko że ma 1 motor bo jak mu coś pojdzie to dopiero bedą jaja - Jeleń mu nie podstawi sprzętu :lol:

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#15 Postautor: Radzio » 14 września 2004, o 18:09

KrzyÅ› pisze:p.s.
Powinno byc ok. jak nie da komus w mordę. Szkoda tylko że ma 1 motor bo jak mu coś pojdzie to dopiero bedą jaja - Jeleń mu nie podstawi sprzętu :lol:

Czemu nie pożyczy :>? w końcu razem jeżdza jednym busem na wyjazdy:)

Co do samego Seby to mile mnie zaskoczył, szczeze mówiac nie wiezyłem ze moze tak dobrze jeździć. Teraz niech ustabilizuje forme i bedzie dobrze:)

Krychs
Senior

#16 Postautor: Krychs » 14 września 2004, o 18:31

Co do Seby to również musze się przyznać, że nie byłem zwolennikiem jego powrotu do drużyny i jazdy dla nas w tym sezonie. Wspaniałym niedzielnym występem Trumna bardzo mnie zaskoczył i bije mu wielkie brawa za spotkanie z Wybrzeżem. Zobaczymy, czy Seba równie dobrze pojedzie w meczu ze Stalą. Jeżeli tak to chciałbym go widzieć w składzie również w przyszłym sezonie. Jest jednak jedna rzecz, która bardzo mi się nie podoba u tego zawodnika. Chodzi mi o jego porywczość i nieumiejętność panowania nad emocjami. Nie powinno być tak, że będziemy drżeć, czy w kolejnym meczu Seba komuś nie "przylutuje" i sędzia nie wykluczy go za to do końca zawodów. Ktoś powinien utemperować trochę tego chłopaka.

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#17 Postautor: Regdal » 14 września 2004, o 18:36

Gawrzyk pisze:ja mu bylem przeciwny od dawien dawna. ale przekonal mnie swoja jazda. bije sie z calej sily w piersi na znak pokuty.

szkoda ze trzeba bylo zmarnowac 2 lata zeby pokazal ze naprawde potrafi jechac.

No właśnie.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#18 Postautor: Maciek » 14 września 2004, o 21:27

Dokladnie stracil 2lata jazdy a teraz lapie sie do skladu musial pokazac jechal na sile musial trzymac gas i tyle bo chcial wejsc do tego sQladu i sie udalo i w duzej mierze dzieki niemu wygrywamy mecze Sebek jest THE BEST pozdro
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
bodzia

#19 Postautor: bodzia » 14 września 2004, o 21:46

Krzyś pisze:Miejmy tylko nadzieję że w kolejnym meczu zaprezentuje się z podobnej strony.

ja nie mam takiej nadziei :D
ZAKŁADOWY KLUB SPORTOWY STAL RZESZÓW!!

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#20 Postautor: WBA » 14 września 2004, o 21:59

Krychs pisze:Co do Seby to również musze się przyznać, że nie byłem zwolennikiem jego powrotu do drużyny i jazdy dla nas w tym sezonie. Wspaniałym niedzielnym występem Trumna bardzo mnie zaskoczył i bije mu wielkie brawa za spotkanie z Wybrzeżem. Zobaczymy, czy Seba równie dobrze pojedzie w meczu ze Stalą. Jeżeli tak to chciałbym go widzieć w składzie również w przyszłym sezonie. Jest jednak jedna rzecz, która bardzo mi się nie podoba u tego zawodnika. Chodzi mi o jego porywczość i nieumiejętność panowania nad emocjami. Nie powinno być tak, że będziemy drżeć, czy w kolejnym meczu Seba komuś nie "przylutuje" i sędzia nie wykluczy go za to do końca zawodów. Ktoś powinien utemperować trochę tego chłopaka.

a propos: na przedostatnim, albo ostatnim treningu w parku "grzali maszyny". Nie wiem, o co poszło, ale w pewnym momencie Seba sprzedał fleka w zadek chłopakowi, który - jak mniemam - pomaga mu przu motorach (ciemne włosy, wysoki). Pieszczota to na pewno nie była :) .Ten przyjął to z pokorą, może był winny jakiegoś zaniedbania, nie wiem, ale inny dałby mu w ryj i tak pewnie skończyłaby się ta współpraca.
Reasumując - wszystko jest narazie cacy, ale pewnie jeszcze trochę minie, zanim Trumiński znormalnieje.

hayabusarider

#21 Postautor: hayabusarider » 14 września 2004, o 22:04

wg mnie Seba to jezdziec jednego toru podobnie jak Jeleniewski.
Ale chcialbym sie mylic. :oops:

P.s.

Na czyim silniku jezdzi seba?
Piszcza,Sledzia?

Awatar użytkownika
michas

#23 Postautor: michas » 14 września 2004, o 22:22

Co ty gadasz ze jednego toru a w meczu z gorzowem kto byl jednym z lepszych zawodnikow a ze w warszawie jezdzil taka nie inaczej to dla tego ze tam pieniedzy na nic nie bylo no skad mial brac na remonty itd uwazam ze to bardzo wartosciowy zawodnik i mlody a co do jego temperamentu to mysle ze TAKIEGO ZAWODNIKA NAM trzeba z jajami jak trzeba to i komus przy**e nie da sobie w kasze napluc i ja jestem jego wielki fanem !!!!! :twisted:

Michael

#24 Postautor: Michael » 14 września 2004, o 22:35

Ale mi sie chce smiac.
Pamietacie jak ja katowlaem o Sebie? Juz malo co nie dostalem bana. Moje racje okazaly sie jednak sluszne. Teraz moge jedynie dodac, ze jesli nie wejdziemy do barazy to tylko przez naszego zakichanego trenera. Mecz w Grudziadzu i 2 z Reszowem.Wszystko chyba jest jasne.
Mam nadzieje, ze Seba zagrzeje dluzej w naszym zespole bo jak bedzie jezdzil to bedzie mial sprzet i bedzie OK no i wygramy z jego duuuuza pomoca.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#25 Postautor: _piotrusss » 15 września 2004, o 08:05

Oto co powiedzał Seba odnośnie swoich czasami agresywnych zachowań:
Czyli istnieje możliwość że pozostaniesz w Lublinie na kolejny sezon?
"Ja bym bardzo chciał tutaj zostać tak jak chciałem i w tym sezonie. Wiadomo mam sentyment do swoich kibiców i chciał bym tutaj jeździć. Z roku na rok się człowiek czegoś uczy. Były różne nieprzyjemne sytuacje z moim udziałem ale z roku na rok człowiek staje się spokojniejszy i miejmy nadzieje że na końcu kariery będę całkiem spokojnym człowiekiem."
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski