Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
Niech każdy namówi jedną osobę do przyjścia na mecz i będzie z 8 tysięcy ludków!! Jak chociaż co drugi wtedy krzyknie Te-Zet Te-Zet to będzie niezły klimat.
A może zamiast debilnych petard i serpentyn fan klub i "norbi-commando" przygotują balony lub chorągiewki. Może Sipma lub Real zasponsoruje
Koza też musi być bo przyniosła szczęście w niedzielę
I jeszcze jedno, pomimo fanatyzmu jaki panuje w Rzeszowie pokażmy KULTRALNY i sportowy doping.
Do zobaczenia na meczu!
Koza też musi być bo przyniosła szczęście w niedzielę
I jeszcze jedno, pomimo fanatyzmu jaki panuje w Rzeszowie pokażmy KULTRALNY i sportowy doping.
Do zobaczenia na meczu!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Coś czuję iż TEN mecz naprawdę będzie na wysokim poziomie.... Ale obawiam się tylko jednego iż Znowu Niejaki Jasiek Stachyra coś z torem wykombinuje... ale ...Zawsze jest sędzia i Do Niego Zawsze decyzja należy:) A Kto Wygra?? Wiadomo Lepszy Czyli Kto?? Stal Rzeszowska:)
Pozdrowienia dla Kibiców Lubelskich Koziołków:))
Pozdrowienia dla Kibiców Lubelskich Koziołków:))
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZÅE:))
mOJE GG 1823519
mOJE GG 1823519
No ja z jasiem na ostatni mecz przyprowadzilismy 5 sztuk nowych kibicow, no 2 z nich to moze nie tacy nowi bo juz byli w lipcu na Rzeszowie, ale przyznac trzeba ze zuzel im sie bardzo spodobal i w niedziele na pewno tez przyjda, oprocz tego mysle ze uda nam sie z jasiem skminic oprocz tego jeszcze ze 2-3 osoby...niech kazdy z was sprobuje zabrac ze dwie nowe osoby to rekord frekwencji bedzie...postarajcie sie bo to najwazniejszy mecz sezonu!!! Marzy mi sie stadion wypelniony od gory do dolu...i przed 15 biegiem przy remisie 42:42 caly stadion krzyczy: "TZ, TZ, TZ" ... a 15 bieg wygrywa Knapp przed Baranem, trzeci jest...Jelen
a na koncu przyjezdza Kuciapa...jezu, juz sie niedzieli nie moge doczekac!!!!!!
METHANOL ADVENTURE TEAM
A ja już wiem,że nie należy sie na kibiców z Rzeszowa złościc jak są zbyt pewni siebie, bo to nie ich wina, taka jest juz ich mentalnośc w Rzeszowie. A przykład maja od lidera swojej drużyny, oto kilka jego dzisiejszych wypowiedzi na czacie które mnie rozśmieszyły:
pyt:-Kto jest faworytem niedzielnego spotkania?
odp:-oczywiście Rzeszów
Jesli faworytem przy tak wyrównanych składach jest drużyna gości to ja nie mam pytań.
pyt:-Jaki realny wynik przewidujesz w Lublinie?
odp:-40:50
I najlepsze:
-"Jeśli dojdziemy do baraży to rozgromimy Zielonkę".
Ja rozumiem,że można być pewnym siebie, ale bez przesady.
pyt:-Kto jest faworytem niedzielnego spotkania?
odp:-oczywiście Rzeszów
Jesli faworytem przy tak wyrównanych składach jest drużyna gości to ja nie mam pytań.
pyt:-Jaki realny wynik przewidujesz w Lublinie?
odp:-40:50
I najlepsze:
-"Jeśli dojdziemy do baraży to rozgromimy Zielonkę".
Ja rozumiem,że można być pewnym siebie, ale bez przesady.
Mój pogląd jest taki Stal pokonała Wybrzeże 54-36 Lublin zwyciężył Gdańsk 41-37.skład gdańska w obu meczach bylo prawie taki sam .Nie licząc K.Jabłońskiego ajak napisał Gelo byłon najsłabszy w ekipie Lotosu.Już rozmiary wygranych dają dużo do myślenia.Wię wydaje mi się że nie macie co robić mistrzów świata z trumny czy jelenia.Obiektywnie.
Mój pogląd jest taki Stal pokonała Wybrzeże 54-36 Lublin zwyciężył Gdańsk 41-37.skład gdańska w obu meczach bylo prawie taki sam .Nie licząc K.Jabłońskiego ajak napisał Gelo byłon najsłabszy w ekipie Lotosu.Już rozmiary wygranych dają dużo do myślenia.Wię wydaje mi się że nie macie co robić mistrzów świata z trumny czy jelenia.Obiektywnie.
Takie porównania nie mająwiększego sensu w dniu meczu może sięwszystko odwrócić Kuciapa zdobędzie 5 pkt a Miesiąc 15
-
arOn_ek
- Kontakt:
Gawrzyk pisze:kuciapszczak poinformowal na czacie ze jozki przyjada z obserwatorem...
gawrzyk rola admina napewno nie jest prowokowanie innych... Nie mozesz napisac poprostu Kuciapa ? Moze sie w ten sposob podbudujesz ale postaraj sie przynajmniej zachowac pozory...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
Gawrzyk pisze:kuciapszczak poinformowal na czacie ze jozki przyjada z obserwatorem...
Przcież tego można było się spodziewać. Oni nie mogą znieść że na chwile obecną Tarnów jest lepszy i zrobią wszystko by awansować do Ekstraligi już w tym roku(ale będzie kombinacji w Niedziele
Obserwator jest tylko jeden - Kaczmarek
Pozdrawiam
Nie to juz sie w pale nie miesci
Zaczyna sie. Do niedawna mialem pozytywna opinie o Rzeszowie. Ale teraz juz mnie tak wkurwiaja
Kaczmarek jak przyjedzie z tym swoim pedalem Andzejem Heahne to moze byc roznie. Powinni go normalnie zlinczowac
Cos zaczyna smierdziec ale wierze ze bedzie dobrze.
TÅ» Sipma - Marny Kombinator Rzeszow 49:41
TÅ» Sipma - Marny Kombinator Rzeszow 49:41
grzesieck pisze:Gawrzyk pisze:kuciapszczak poinformowal na czacie ze jozki przyjada z obserwatorem...
zaczyna sie do kurwy nedzy, jezeli maja awansowac do barazy to niech to zrobia normalnie - legalnie a nie poprzez pieprzone kombinacje
grzesieck uważaj co mówisz, bo kuciapa uwaza ze w lipcowym meczu stal postapila fair, to Lublin grał nieczysto
a na dowód, cytat z dzisiejszego czatu z kuciapą:
"jureklbn: czy lipcowy mecz w lublinie odbyl sie w czysto sportowej atmosferze?
maciek: Tak uważam, a jak nie był to sport, to tylko ze strony Lublina"
Żal mi ich, wiedzą, że nie dadzą nam rady i na gwałt szukają jakiegoś koła ratunkowego...Nie wierzę, że Kaczmarek tu przyjedzie, miał być na BK i nie przyjechał, on tu już jest spalony...Jeżeli w niedzielę bedzie widać jakieś przekręty gołym okiem tak jak wtedy (bo faktem jest, ze takie były, i logiczne,że Józki się do nich nie przyznają) i nie daj Boże by tu wygrali to bedzie cieżko im stad wyjechac w jednym kawałku...Dlatego mam nadzieję, ze wszystko odbedzie sie podczas czystej sportowej rywalizacji i wygra lepszy czyli TŻ z Lublina Najlepsza w Polsce Drużyna