1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Zmarzlik to w ogóle ma przechlapane w tym finale ;)
Sebekmotor pisze:Jeśli daj Boże wygramy to powiedzą, że Stał odpuściła i dała wygrać Ukraińcom :D niech mają i się cieszą ::::))))
Dokładnie tak będzie. A jak Zmarzlik przegra bieg to będzie sasinową/obajtkową złotówą
Mateusz Cierniak dzis pokazal jak wielki potencjal w nim drzemie. Sam go wyklinalem 2 dni temu po jego wyczynach w Toruniu i przegranych "bojach" z Affeltem. Mam przekonanie ze z Drabikiem bedzie podobnie i w finale pokaze klasę.
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
To jeszcze zajrzyj na sportsboard i zobacz jak wygląda Internet ;).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener