Maksym Drabik
Re: Maksym Drabik
Generalnie i zasadniczo mam w dupie to, na jaką zaskakującą jakość jazdy pretenduje Pan Drabik. To, co zaprezentował prsez całokształt sezonu w poszczególnych spotkaniach predestynuje go do odejścia z naszego klubu. Poczucie smutku po opuszczeniu Motoru przez tego zawodnika będzie mi obce, liczę wszak, że w nadchodzącym sezonie nie będę miał sposobności obserwowania, jak wykonuje swoją pracę w naszych barwach.
Ostatnio zmieniony 4 września 2022, o 19:58 przez Kshyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocnyj!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Uspokój się ;)
Zachowanie po meczu znowu było fatalne. Wszyscy wsiadają na meleksa, Drabik idzie do przodu. Dobiega do niego człowiek i namawia, żeby wsiadł razem z innymi, a Maks oczywiście olewa i idzie dalej.
Żaden felieton o ludziach "innych" nie zmieni faktu, że można być innym, ale to nie znaczy, że trzeba zachowywać się w ten sposób.
Żaden felieton o ludziach "innych" nie zmieni faktu, że można być innym, ale to nie znaczy, że trzeba zachowywać się w ten sposób.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mi zasadniczo ten mecz nie zmienił oceny Maksyma, dalej trzymam się tego w 100% napisał Torsen, trzymam kciuki, wierzę w niego i nadal mi będzie szkoda jak odejdzie do Czewy po sezonie. Wiem, że po takim występie trzeba wylać wiadro pomyj, ale nadal jest to kawał żużlowca.
- tezetomaniak
- Trener
Bieg z Zielińskim i Holderem należy traktować w kategoriach hańby i prowokacji :)
Nie wiadro pomyj, bo nie nawiązałem w swoim poście nawet do tego meczu. Po prostu, taki wynik to kompromitacja Drabika. W którym meczu ten zawodnik skradł Wasze serca? Bo mojego w żadnym. Skąd to przeświadczenie, że to taki kozak? Nie chciałem go przed sezonem, nie chcę i po.
Motor mocnyj!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie ma marginesu błędu. Absolutnie
Torsenie?
Bardzo słaby mecz Drabika, za takim tęsknić nie będę. Nie znam przyczyn tak złego występu, ale jeśli ktoś twierdzi, że to jest obraz jego umiejętności, to nie ma zielonego pojęcia o żużlu.
Trzymać Maksyma dla idei posiadania wiedzy o żużlu?
Dla wyników, które są kwestią czasu.
Wolisz Holdera?
Wolisz Holdera?
Jeszcze dwa i bye bye kosmito.
Oby nie. Drabik musi zostać:)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie zostanie
Jemu chodziło o to, że musi zostać w swoim świecie.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Niech jeszcze upomni się w rywalizacji o jakieś 25 pkt w finale :)
Wystarczy 18.
Torsen pisze:Bardzo słaby mecz Drabika, za takim tęsknić nie będę. Nie znam przyczyn tak złego występu, ale jeśli ktoś twierdzi, że to jest obraz jego umiejętności, to nie ma zielonego pojęcia o żużlu.
Pozwolili mu być sobą i pokazał pełnię umiejętności. Punktów z tego nie było, ale kąsał i szukał okazji do wyprzedzenia nawet jak jechał za juniorem.
Przepraszam za uszczypliwość, ale nie potrafiłem sobie odpuścić ;)
No nie, kazali mu wyjść machać do kibiców :)
Nawet nie domyślam się przyczyn tak słabej postawy. Na tym etapie rozgrywek kłopoty ze sprzętem to żadne usprawiedliwienie. Nie wiem, o co chodzi, ale nikt mnie nie przekona, że to, co wczoraj widzieliśmy, to był poziom Drabika.
Nawet nie domyślam się przyczyn tak słabej postawy. Na tym etapie rozgrywek kłopoty ze sprzętem to żadne usprawiedliwienie. Nie wiem, o co chodzi, ale nikt mnie nie przekona, że to, co wczoraj widzieliśmy, to był poziom Drabika.
Każdy może mieć słabszy dzień, tydzień miesiąc, ale obrażać się na cały świat o to?
Przecież to jest zawodowa drużyna ekstraligowa, daj Boże DMP a z Maksem trzeba jak z przedszkolakiem... To się wyczerpało. Pewnie wiemy dużo mniej niż to co było widać w mediach. Jakub bez ważnej przyczyny nie odpuszcza topowych grajków świata.
Przecież to jest zawodowa drużyna ekstraligowa, daj Boże DMP a z Maksem trzeba jak z przedszkolakiem... To się wyczerpało. Pewnie wiemy dużo mniej niż to co było widać w mediach. Jakub bez ważnej przyczyny nie odpuszcza topowych grajków świata.
Ale Maksym do Mateusza też poszedł się przytulać po 14. biegu z własnej woli.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Normalny poziom na pewno nie. Jednak wniosek z tego meczu powinien być taki, że to wcale nie jest kwestią czasu kiedy jego forma eksploduje. Albo eksploduje albo nie eksploduje. Było już kilku takich Drabików, których kariery nie poszły tak jak to się kibicom wydawało.Nie wiem, o co chodzi, ale nikt mnie nie przekona, że to, co wczoraj widzieliśmy, to był poziom Drabika.
Mecz w wykonaniu Drabika katastrofalny, a porażka z Lewnadowskim doskonale to podsumowuje.
Szkoda, bo Drabik jest niezbędny do pokonania Stali w finale, a z meczu na mecz wygląda coraz gorzej. Ma teraz tydzień na zwizualizowanie sobie poszczególnych ewentualności i skompresowanie ich sobie w centralnym ośrodku nerwowym. Oby skutecznie.
- Retrospeedway
- Senior
Drabik nie pasuje do naszej drużyny.Lindgren i Holder tym bardziej mam nadzieje że to tylko fake z tymi nowymi zawodnikami.
Niech Kępa przekupi Rasmusa the Shadow Jensena to kozak który ma potencjał jak MM.
Niech Kępa przekupi Rasmusa the Shadow Jensena to kozak który ma potencjał jak MM.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Tak tak fejk :)))