Maksym Drabik
Re: Maksym Drabik
Zaraz się okaże, że po takich ostatnich występach Drabika, to Swiacik zostawi jeszcze Swidnickiego na przyszły rok :)
Inni wstydziliby się na miejscu Maksyma za taką postawę jak w ostatnich meczach, ale czego się można spodziewać po kimś kto własnego ojca wygryzł z pracy? Pora się ogarnąć i zejść na ziemię.
Pora się pożegnać
Poczekajmy do ostatniego meczu i wówczas przyjdzie czas na godne pożegnanie, adekwatne do wyników...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy. Początek sezonu fenomenalny, później coś padło a dokładnie po GP. Czy go lubelska atmosfera za bardzo przytłacza, czy sprzęt czy wszystko razem. Za 2 tygodnie pożegnanie z Lublinem. Nie mam nic przeciwko aby na poziomie dzisiejszego występu Holdera na Motoarenie. Lecz wątpię.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Już od początku sezonu byłem przerażony jak on się wypowiada i zachowuje ale wtedy go jeszcze broniły wyniki. Teraz my przejmujemy ten problem na siebie i spodziewam się że niewiele się zmieni. Wyniki pewnie beda lepsze jak końcówka sezonu ale robi się problem z jego wyalienowaniem.
ezbeg pisze:Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy. Początek sezonu fenomenalny, później coś padło a dokładnie po GP. Czy go lubelska atmosfera za bardzo przytłacza, czy sprzęt czy wszystko razem. Za 2 tygodnie pożegnanie z Lublinem. Nie mam nic przeciwko aby na poziomie dzisiejszego występu Holdera na Motoarenie. Lecz wątpię.
Tu widać że coś nie tak z głową. Jeszcze tylko Częstochowa sie z nim ugotuje za rok i drzwi w ekstralidze będzie miał zamknięte. On nie dojeździ do 30.
- niespokojny
- Trener
Maksym jesteś w wirze niedoskonałości, przez którą nie tworzysz spójności ze swoją maszyna co się objawa niezadowalają ilością punktów w ostatnich potyczkach z przeciwnikami na torze. Reasumujac masz dwa tygodnie na odnalezienie własnej drogi do perfekcji i rozkoszy z wsiadania na motocykl by w innej okoliczności czasu nie rozwodzić się nad być może niepowtarzalną przychylnością urealnienia zdobycia żużlowego szczytu w postaci zwyciestwa w najważniejszych rozgrywkach w naszym kraju i pojawieniem sie w postaci zapisu na kartach historii.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gość jest obok. I klubu i jeżdżenia na żużlu.
@niespokojny 10/10
Ostatnio zmieniony 11 września 2022, o 22:42 przez Kshyhu, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocnyj!
Dobromir pisze:ezbeg pisze:Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy. Początek sezonu fenomenalny, później coś padło a dokładnie po GP. Czy go lubelska atmosfera za bardzo przytłacza, czy sprzęt czy wszystko razem. Za 2 tygodnie pożegnanie z Lublinem. Nie mam nic przeciwko aby na poziomie dzisiejszego występu Holdera na Motoarenie. Lecz wątpię.
Tu widać że coś nie tak z głową. Jeszcze tylko Częstochowa sie z nim ugotuje za rok i drzwi w ekstralidze będzie miał zamknięte. On nie dojeździ do 30.
A to też. Jego alienacja nie bierze się znikąd. W głowie też jest problem. Z tego co słyszałem to klub chciał pomóc ale ze strony zawodnika nie było zainteresowania. Lecz to tylko takie zasłyszane i nie dam sobie nawet palca uciąć
Dlugo broniłem Maksa, bardzo długo. Nadal twierdzę, że gość ma papiery na fenomenalna jazdę. Ale fakty są takie, że maks w PO nie zrobił nic, żeby pomóc mi obronić jego egzystencję w lubelskim kubie. Spróbowaliśmy i nie wypalio. projekt upadł i nie ma sensu dalej tego ciągnąć. Nie ma woli ze strony Maksa, nie ma woli ze strony klubu, a ryzyko na ten moment jest nieadekwatne do potencjalnej stopy zwrotu.
Być może w Czewie Maks się odnajdzie, byc moze zacznie regularnie jeździć na poziomie 10 punktów na mecz. Moze właśnie tego mu trzeba. Ale w Lublinie to się raczej nie uda.
Być może w Czewie Maks się odnajdzie, byc moze zacznie regularnie jeździć na poziomie 10 punktów na mecz. Moze właśnie tego mu trzeba. Ale w Lublinie to się raczej nie uda.
Ostatnio zmieniony 12 września 2022, o 00:01 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gość chyba odpuścił ten sezon już i tyle.
MOTOR LUBLIN
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://www.instagram.com/p/Cic7frCtBYi/ - Maksym przemówił na Insta
Smutny, ale belkotKrzyczącyK1b1c pisze:https://www.instagram.com/p/Cic7frCtBYi/ - Maksym przemówił na Insta
To już chyba poważne zaburzenia są
nie wiem czy jest w Polsce klub, który ujarzmi tak artystyczną i dystyngowaną postać, ale jak nie Czewa to kto?? ;)
grzesieck pisze:a to jest chociaz prawdziwy profil Maksyma?
a znasz kogoś innego kto tak ładnie się wypowiada?? ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
grzesieck pisze:a to jest chociaz prawdziwy profil Maksyma?
Tak, to jego profil. Obserwuje go na przykład profil naszego klubu czy Domin Kubera.
no tak, przeciez to niemozliwe zeby ten zajebisty dzial social media naszego klubu dal sie nabrac na fake profil na instagramie ;)
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
grzesieck pisze:no tak, przeciez to niemozliwe zeby ten zajebisty dzial social media naszego klubu dal sie nabrac na fake profil na instagramie ;)
To nie jest fake profil.
Syfy nie tak szybkie jak nasze forum ale już podchwycili i mają to ;)
Przyznam szczerze, że takich lektur to ja nawet w szkole nie czytałem. Mickiewicz byłby dumny.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Ulało się wszystko ale może to dobrze. Skończył temat z ojcem raz i skończy sie ta toksyczna przepychanka w mediach. Może to jest krok do jego normalności.