Gdzie motocykle dla Knappa??
Gdzie motocykle dla Knappa??
Po meczu ze Startem Gniezno na pierwszej kolumnie kuriera sport bylo super zdjęcie Grześka Knappa z flagą kuriera. Redakcja robiła "ściepę" na motocykle dla najlepszego krajowca TŻ Lublin. Do dziś nie wiadomo ile zebrano. W każdym razie motocykle nie zostały zakupione, ale szum medialny był. O co w tym wszystkim chodziło?? A Grzesiek naprawdę zasługuje na pomoc redakcji takiej jak kurier.
Re: Gdzie motocykle dla Knappa??
Adler pisze:Po meczu ze Startem Gniezno na pierwszej kolumnie kuriera sport bylo super zdjęcie Grześka Knappa z flagą kuriera. Redakcja robiła "ściepę" na motocykle dla najlepszego krajowca TŻ Lublin. Do dziś nie wiadomo ile zebrano. W każdym razie motocykle nie zostały zakupione, ale szum medialny był. O co w tym wszystkim chodziło?? A Grzesiek naprawdę zasługuje na pomoc redakcji takiej jak kurier.
chyba nieuważnie śledziłeś to co sie dzieje - kurier zakupił Grześkowi dwie kompletne ramy.
- Łoptymista
- Trener
- jas
- Senior
- Kontakt:
sting126 pisze:Bimmer pisze:Åoptymista pisze:sting126 pisze:z tego co wiem to DonKamizi nalezy do osob najbardziej zorientowanych w tym temacie...
A co to pseudonium artystyczny G. Knappa?
Nie, to chyba członek jego świty.
Dokladnie - jeden z jego mechanikow.
To może mógłby coś szepnąć o tym jak się czuje Grzecho po tym upadku zostatniej niedzieli?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
kaar pisze:Do DonKamizi i Adler
Jak nie orientujecie sie w temacie to po co obrzucacie kogos bagnem???
Kupili kupili - 2 ramy
Gelo pisze:Adler pisze:Kiedy Kurier kupił te ramy? Czy ktoś widział je na oczy?
Każdy je widzi - za każdym razem jak Grzecho jest na torze.
Do Kaar
Ciekawe co piszesz.Napisz mi jeszcze kto je kupił, kiedy i za ile ????
Jak się coś obiecuje to wypada słowa dotrzymać....
Gelu a Ty pewnie widziałeś na tych ramach wygrawerowane "dar od kuriera lubelskiego".
Stingu spokojnie....ja i mechanik
Zdrówko po upadku...średnio, bark troche boli ale co tam....jutro trening trzeba jechać
Gawrzyk pisze:nic nie dostal, nie bylo ram.
Ale palke przegial najbardziej PiÄ…tek i firma Hanesco. Jak trzeba bylo robic kapanie do PE to obiecanki cacanki a Grzechowi radosc. Skonczylo sie na gadaniu.
Piatek- oszust
A ostrzegałem przed tym dupkiem, że robi kosztem klubu szopkę. Ciekawe kto z kibiców na niego zagłosował?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ramy dla Grzegorza Knappa
Ram nie bylo
AK pisze ze skonczylo sie na deklaracjach tych ktorzy mieli wylozyc pieniadze. Kurier zebral raptem 500zl. Ale drogi Kurierze! Przeciez z TWOJEJ strony tez skonczylo sie tylko na deklaracjach. Kurier zrobil szum medialny i mial tania reklame. Obawiam sie, ze tylko o to chodzilo. Wszyscy wiemy, ze w Lublinie ciezko o dobroczyncow ale w takim razie najpierw nalezalo zebrac pieniadze na zakup sprzetu, potem dokonac zakupu i przekazac zawodnikowi a na koncu o tym napisac. Chyba wewnatrz samej redakcji mozna bylo wiecej zebrac...Ale niestety Kurier najpierw zadbal o swoja reklame, a sama akcje zbiorki po prostu zlekcewazyl wychodzac chyba z zalozenia, ze nie warto sie zbytnio trudzic bo cel marketingowy (postrzeganie Kuriera jako dobrodzieja lubelskiego zuzla) juz zostal osiagniety. Jestem wieloletnim czytelnikiem Kuriera i tak bedzie dalej, ale po dzisiejszym artykule ja poczulem sie bardzo rozczarowany, a sam Grzegorz pewnie czuje sie oszukany. Kurier wielokrotnie pisal o potencjalnych sponsorach sportu, ktorzy okazywali sie firmami w stylu "po pierwsze rozglos". Smutne, ze moja ulubiona gazeta teraz sama do tego grona dolaczyla.
- motorlublin
- Szkółkowicz