Torsen pisze:Dragon_Juventino pisze:Ja żyje na euforii :) przepiękne uczucie... Nic mnie nie denerwuje. Nic :)
Kolega, widzę, kawaler...
Taaa :) dyszka po ślubie :p ale siedzimy w tym razem to wiesz :)
Torsen pisze:Dragon_Juventino pisze:Ja żyje na euforii :) przepiękne uczucie... Nic mnie nie denerwuje. Nic :)
Kolega, widzę, kawaler...

Saint pisze:https://youtu.be/M1RySqkv7_8
Mega…
Mozna zobaczyc ile Domin znaczy dla tego zespolu …
I czy mals jest na prawde poza druzyna i mu nie zalezy ..
i chyba co do MM stracilem wszelkie nadzieje … tu go nie ma z nimi jest troche obok.
No i cholernie szkoda tej ekipy …
I widać co BZ może przyniesc …
Ja ma swieczki w oczach …
I Jarek - co za gosc .. ta pewnosc siebie
grzesieck pisze:o 20 na kanale YT PGE Ekstraliga kulisy niedzielnego meczu, zajawka wyglada obiecujaco
https://www.youtube.com/channel/UCS2Uvw ... grg/videos
Eeee, coś Musiał koloryzuje.blajar pisze:Co do MM to M. Musiał podczas transmisji ze Szwecji sprzedał info, że MM nie tylko użyczył Maksymowi sprzętu, ale też zasuwał na tygodniu przed weekendem finałowym do Lublina w przerwach między rehabilitacjami, żeby pomóc ten sprzęt ustawić i wspomóc Drabika na treningach. Także szacunek przeogromny i wdzięczność za to, co dla tej drużyny zrobił. Zaczynał jak primabalerina i sfochowana nastolatka, zmienił się z czasem w kapitana pełną gębą.
KrzysiekS pisze:grzesieck pisze:o 20 na kanale YT PGE Ekstraliga kulisy niedzielnego meczu, zajawka wyglada obiecujaco
https://www.youtube.com/channel/UCS2Uvw ... grg/videos
-Maks jest najszybszy. Zdecydowanie....
-Najlepiej doklejony 1,2sek różnicy.
W tle ktoś. -To jest przepaść.
Kuciapa -Maks co masz założone?
-Nie wiem ....eeee..... Nie naprawdę nie wiem.
Na chwilkę zapadła taka krępująca cisza.
Tak oto życie samo napisało epilog do rozważań nad odejściem Drabika....
Ge(L)o pisze:Zapisały się chłopaki w historii. Od niedzieli jestem szczerze wzruszony, a tu jeszcze taki materiał. Dobra drużyna, niestety od nowego roku całkiem inna. Maks to jest fajny gość. Padło na forum spod mojej klawiatury pod jego adresem wiele słów, których żałuję i przepraszam. Nie zasłużył na takie słowa od podrzędnego kibica. Mam nadzieję, że mu w domu pomogą z jego problemami.
Hampel, Kubera i Cierniak to nasze chłopaki. Oby zdrowie i pieniądze pozwoliły jak najdłużej startować w żółto biało niebieskich barwach.
No i mistrz wszechświata znów miał jakiś problem z decyzją sędziego w 14 i coś zapiszczał po swojemu. Ale mistrzuniu, jako się rzekło jakiś czas temu "żółty wypad". Dobro i "dobre" wróżby wracają po czasie, niespodziewanie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ge(L)o pisze:No i mistrz wszechświata znów miał jakiś problem z decyzją sędziego w 14 i coś zapiszczał po swojemu.
Ge(L)o pisze:No i mistrz wszechświata znów miał jakiś problem z decyzją sędziego w 14 i coś zapiszczał po swojemu
Kargolo pisze:Ge(L)o pisze:No i mistrz wszechświata znów miał jakiś problem z decyzją sędziego w 14 i coś zapiszczał po swojemu.
"Jak miał jechać bez szprych?!"
Fakt, nie mógł jechać bez szprych. Tyle, że stracił je z własnej winy, czego Bartosz i Stanisław jakoś nie zauważyli.
Cooper pisze:Jeśli patrzeć na atmosferę i sposób komunikacji to Drabika nie szkoda. Opierając się na tych kulisach to widać, że średnio pasuje i on, i jemu. Zmiana na Zmarzlika (...)
Kargolo pisze:
Do tego jego chemia z Jarkiem Hampelem. Jak ktoś mnie spyta o pierwsze skojarzenie z tym mistrzowskim sezonem to odpowiem Domin z Małym na 5:1. Nie wiem ile tych podwójnych zwycięstw razem przywieźli
Torsen pisze:To raczej fałszywa alternatywa - Zmarzlik nie przychodzi, by zmienić Maksa.
Warto też zauważyć, że jak Drabik dostał sprzęt od Mikkela, to pyknął 10+2, a jak Woźniak dostał sprzęt od Bartka, to pyknął karambol.