Gelo pisze:No tak - ale jak się spojrzy na liczby: różnica między Woryną a np. Jackiem Holderem - 0,045 pkt. Toż to 2-3 punkty w sezonie
Na dobrego Holdera spojrzałeś? :)
Gelo pisze:No tak - ale jak się spojrzy na liczby: różnica między Woryną a np. Jackiem Holderem - 0,045 pkt. Toż to 2-3 punkty w sezonie
grzesieck pisze:KDS pisze:Jak dowiozą złoto, to im serdecznie pogratuluję, bo po tylu chudych latach kibice CKM zasługują na sukces.
bez przesady, ostatnie zloto DMP w 2003 roku, my czekalismy duzo dluzej ;)

Saeyl pisze:Może nie trzeba będzie się żegnać to i na wakacje leci ;)))
Flagg pisze:Kuzwa, poważnie?

Rusek pisze:Wspaniała wiadomość... :-/
Już wiem że na pewno mnie tam nie będzie a szkoda liczyłem że tym razem zorganizują coś w jakaś sobotę w godzinach wieczornych. Tego się nie spodziewałem. Już nie będę tego komentował nawet.
Kaman pisze:Rusek pisze:Wspaniała wiadomość... :-/
Już wiem że na pewno mnie tam nie będzie a szkoda liczyłem że tym razem zorganizują coś w jakaś sobotę w godzinach wieczornych. Tego się nie spodziewałem. Już nie będę tego komentował nawet.
Zorganizować na Z5 w weekend z biletami 20zł - 5000 kibiców na stadionie bite. Nic nie myślą....
Waćpanna Miguela nie będzie czekać tak długo na swojego rycerza ;)Rusek pisze:No i 12 października to zapowiadany koniec miesiąca ;-)