Wiktor Lampart
Re: Wiktor Lampart
albo Apator go wykupił. Ale ja bym szedł w płatne wypożyczenie poprzedzone przedłużeniem umowy o rok. Kto wie, a nuż się rozwinie :)
Wiktor pożegnał się w swoim stylu:
"Chciałem powiedzieć ze jestem bardzo wdzięczny za 4 ostatnie lata spędzone w Speedway Motor Lublin..."

"Chciałem powiedzieć ze jestem bardzo wdzięczny za 4 ostatnie lata spędzone w Speedway Motor Lublin..."
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No cóż, dziękujemy za awans, utrzymanie, worek medali w barwach Motoru, na czele z tymi dwoma najważniejszymi DMP.
Miejsca w historii nikt mu nie zabierze.
Powodzenia Wiktorek!
Miejsca w historii nikt mu nie zabierze.
Powodzenia Wiktorek!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- niespokojny
- Trener
Flagg pisze:Chciałem powiedzieć ze jestem bardzo wdzięczny za 4 ostatnie lata spędzone w Speedway Motor Lublin...
2018
2019
2020
2021
2022
Wychodzi mi 5. To za ktory nie podziekował?:)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Cały Wiktorek ;) i jak tu go nie lubić? :)
niespokojny pisze:Flagg pisze:Chciałem powiedzieć ze jestem bardzo wdzięczny za 4 ostatnie lata spędzone w Speedway Motor Lublin...
2018
2019
2020
2021
2022
Wychodzi mi 5. To za ktory nie podziekował?:)
Coś źle liczysz. 2022-2018=4. I Wiktor pewnie tak to policzył :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Strasznie mnie interesuje jak poradzi sobie Lampart w nowym sezonie. Jak jeszcze była otwarta opcja że mógłby w Lublinie jeździć spod 8ki to nie miałem przekonania że będzie w stanie zaistnieć na przyzwoitym poziomie, jak już odszedł do Torunia to się zastanawiam czy może nie oddaliśmy go zbyt szybko a on zostanie objawieniem ligi :). Strasznie dziwny rozwój kariery: pierwsza liga i pierwszy sezon w ekstralidze świetne , potem dołek,kilka lat przedziwnej jazdy na dystansie. Generalnie życzę mu przeskoku na wyższy level niż w ostatnim sezonie. Sporo dobrego jednak zrobił dla naszego klubu, nawet jeśli oczekiwaliśmy więcej.

Jak wykręci 1,5 to będzie można powiedzieć , że sobie poradził. Realistycznie 1,3.
L(o)katy pisze:Strasznie dziwny rozwój kariery: pierwsza liga i pierwszy sezon w ekstralidze świetne , potem dołek,kilka lat przedziwnej jazdy na dystansie. Generalnie życzę mu przeskoku na wyższy level niż w ostatnim sezonie.
Tak, zaczynał jako świetny startowiec, którego nawet dosyć trudno minąć, potem nagle stał się walczakiem, którego z kolei łatwo było minąć wchodząc "pod łokeć", a ostatni sezon to już mieszanka wszystkiego. Motoarena powinna mu jednak sprzyjać. Mi też go trochę szkoda, GDYBY tylko MM został, to w sumie i dla Wiktora byłoby miejsce niemal bez transferów.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Był młody wiekiem najstarszy stażem trzymaj młody gaz i powodzenia .