Speedway pisze:Moze sie wylamie z trendu, ale Jabola i jego komentarz lubie.
Nie wylamujesz, ja tez go lubie
Speedway pisze:Moze sie wylamie z trendu, ale Jabola i jego komentarz lubie.
Kargolo pisze:Odpuściłbym też publiczne ocenianie swoich podwładnych przez Demskiego na rzecz zaproszenia jakiegoś emerytowanego sędziego.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kargolo pisze:Odpuściłbym też publiczne ocenianie swoich podwładnych przez Demskiego na rzecz zaproszenia jakiegoś emerytowanego sędziego.
Cooper pisze:Korościel i Kuźbicki dobre show robią czasem podczas ligi szwedzkiej gdzie czuć, że mają więcej swobody i prowadzą ciekawe dialogi :)Dla mnie top wiedzy i wyczucia. Dryła ma po prostu bardzo dobre rzemiosło i barwę głosu, ale zgadza się że za bardzo w filozofie ucieka (w studio i poza nim).
Z Noskowiczem mam ten problem, że na początku jak był nowy to był całkiem spoko (czuć było, że to gość z radia), ale teraz odpłynął za daleko.
Ciekawe co zrobi Kołodziejczyk w C+, nie zanosi się, żeby Daria została szefem, ale moim zdaniem nie wyklucza to jej powrotu choćby do prowadzenia studia. A o wywaleniu Majewskiego można powiedzieć tylko jedno - czemu tak późno. Gość nawet nie był kontrowersyjny, on po prostu nie miał w ogóle fanów :)
Cooper pisze:Ja mam tez żal o to, że przez te 10 lat dokonał kilku dziwnych ruchów kadrowych, lansując np. głównie Łopatę i Benza, a rezygnując z Darii, czy nawet Wieszczyckiej. O doborze tzw. ekspertów to nawet szkoda pisać, sporo fatalnych pomysłów (mimo wszystko na czele z lansowaniem Cieślaka), choć i kilka odkryć typu Malitowski.
Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
Turbo pisze:Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
Czarek z sebekmotor stwierdzą, że to jest prowokacja....
blajar pisze:Turbo pisze:Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
ruski MON już tak stwierdził
Turbo pisze:Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
vaikai pisze:Kołodziejczyk ani żaden inny szef sportu w danej telewizji nie negocjuje praw do transmisji tylko wierchuszka telewizyjna.
Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
Tak twierdzi nasz "najwiekszy sojusznik" w postaci Joe BidenaHayden pisze:Tego jeszcze nie wiemy. Wiemy za to jedno: nic takiego nie miałoby miejsca gdyby nie kacapska dzicz, dlatego należy ich izolować
Hayden pisze:Tego jeszcze nie wiemy. Wiemy za to jedno: nic takiego nie miałoby miejsca gdyby nie kacapska dzicz, dlatego należy ich izolować
"Prezydent Stanów Zjednoczonych Joe Biden poinformował partnerów z G7 i NATO, że wybuch we wschodniej Polsce został spowodowany przez ukraińską rakietę obrony powietrznej – podała w środę agencja Reutera, powołując się na źródło w NATO."
go! pisze:Gelo pisze:I jak teraz w dzióbku panowie co przywróciliście kacapów do jazdy?
i jak teraz w dziobku? Jednak ukrainska rakieta chybila ruska.