Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
Rzeszów w Lublinie nie wygra. Daliśmy radę Gdańskowi, damy Rzeszowiakom.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- motorlublin
- Szkółkowicz
motorlublin pisze:Optymizm jest wskazany,ale pewność, że wygramy z RZESZOWEM jest nie na miejscu...Jest to trudny przeciwnik.Odrobina pokory nie zaszkodzi tym bardziej,że drużyna TŻ nie jest w najsilnieszym składzie. Dyspozycja i zdrowie zawodników zostawiają sporo do życzenia.
Motorlublin ma rację. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby w niedzielę to stal triumfowała (tfu, tfu, tfu !), bo są naprawdę mocni. Lublin - z całym szacunkiem dla naszych zawodników - to takie trochę pospolite ruszenie. Wydaje mi się, że generalnie żużlowcy z Rzeszowa wykazują niestety większy poziom profesjonalizmu niż nasze asy ( ot, choćby pod kątem podejścia do treningów). Do tego dochodzą jeszcze kłopoty zdrowotne i chyba większa zasobność rzeszowskiej kasy... Ale, pożyjemy, zobaczymy. Pomarzyć dobra sprawa.
Pomyślcie o barażach Lublin -Zielona Góra i meczach dedykowanych ś.p. Dadiemu i Kurmankowi. Myślę, że tam na górze Obydwaj kibicowaliby swoim drużynom.
Powiem tak: Mam nadzieje, że mecz przebiegnie w zdrowej atrmosferze, bez przekrętów itp.
A co do baraży - obojetnie kto wygra - Lublin czy Rzeszów to i tak w pojedynku z tymi zespołami Zielonka bedzie górą.
Takie są niestety realia. Pozostaje wiec stworzyc w Lublinie widowisko, po którym jeszcze przez pare lat będzie głośno (ze sportowego punktu widzenia mam nadzieje).
Pozdro dla kibiców z Lublina
A co do baraży - obojetnie kto wygra - Lublin czy Rzeszów to i tak w pojedynku z tymi zespołami Zielonka bedzie górą.
Takie są niestety realia. Pozostaje wiec stworzyc w Lublinie widowisko, po którym jeszcze przez pare lat będzie głośno (ze sportowego punktu widzenia mam nadzieje).
Pozdro dla kibiców z Lublina
-
sledzio
Ru$eK pisze:W jutrzejszym meczu licze najbardziej na Petera, Knappa, Jelenia, Franka i Sebe
Heh... Czyli na wszystkich
Kazdy chyba musi pojechac jeden z najlepszych meczy w sezonie, nie ma co kryc. Rzeszow nie raz pokazal ze raczej nie jest slaba druzynÄ…. Obawiam sie troche przygotowania sprzetowego naszych.

Kilku gości zarzuca mi zbytnią pewność siebie odnośnie przewidywanej przeze mnie wygranej z Rzeszowem. Pewnie macie rację, bo przecież zbytnia pewność siebie może mieć zgubne skutki, niemniej jednak skoro 3/4 żużlowej Polski jest przeświadczona, że to Stal będzie święcić triumf, to ja wolę być w mniejszości i być pewnym tego, że to Lublin będzie górą.
Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę". Mam jednak nadzieję, że nie i że mecz rozegrany zostanie tylko i wyłącznie na torze.
A na swoim torze nasi nie dadzą sobie wydrzeć punktów.
Pozdrawiam umiarkowanych optymistów i pesymistów

Stal nie wygra, chyba, że znowu znaleźli w naszych szeregach "sprzedawcę". Mam jednak nadzieję, że nie i że mecz rozegrany zostanie tylko i wyłącznie na torze.
A na swoim torze nasi nie dadzą sobie wydrzeć punktów.
Pozdrawiam umiarkowanych optymistów i pesymistów
MOTOR LUBLIN
Dołaczam do Maxxa i do grona optymistów. Wg mnie TŻ wygra choć będzie to zwycięstwo kilkoma punktami. Jako jedeny zespół pokonaliśmy dwa razy Wybrzeże i uważam, że na swoim torze ( na swoim bez żadnych matactw ze strony pseudoobserwatorów ) jesteśmy drużyną bardzo mocną, Przy odpowiedniej mobilizacji i maksymalnej koncentracji wygrana leży w naszym zasięgu, mimo tego, że Rzeszów ma naprawde dobrą drużynę. Jeśliby ten mecz odbywał się w Rzeszowie obstawiałbym kilkupunktową wygraną Stali, ponieważ odbywa się w Lublinie kilkoma punktami wygra TŻ.
Ale będą emocje
Ale będą emocje
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Śniło mi się, że przegraliśmy 44:46, ale jak wiadomo sny trzeba interpretować na odwrót
Będzie dobrze, bo musi być dobrze
KTO ŻYW NA STADION
ZDZIERAĆ GARDÅA ZA DRUÅ»YNĘ
BYĆ Z NIÄ„ NA DOBRE I NA ZÅE I OCZEKIWAĆ, ŻĘ DADZÄ„ Z SIEBIE WSZYSTKO 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ru$ek pisze:Fajnie by bylo jak by juz w 1 biegu wygrac 5-1 no ale nie wiadomo co bedzie na meczu z Dawidem, miejmy nadzieje ze wrzescie zacznie jechac!!!!!!
Na pewno nie bedzie łatwo. O Jelenia jestem spokojny (przynajmniej w tym pierwszym biegu), ale z Dawidem moze byc róznie. Wszyscy widzielismy jak przymykał gaz na wejsciu w łuk. Sprawial wrazenie jakby sie po prostu bał!

-
Gość