Oprawa spotkań (baraże)
Witam.
Racja, że fajerwerki średnio wyglądają w słoneczny dzień, ale we wrześniu słońce zachodzi szybko (vide mecz z Gdańskiem). I właśnie pod koniec meczu możnaby zrobić ładny pokaz.
Niestety na meczu z Gdańskiem, kiedy zrobiło się ciemno, nie było fajerwerków. Szkoda... Ale może udałoby się w niedziele, po meczu. Wreszcie byłby odpowiedni efekt.
PodsumowujÄ…c:
1. Petardy hukowe - NIE (sÄ… niebezpieczne i efekt marny)
2. Race - TAK (i to jaknajwięcej)
3. Fajerwerki - TAK (bo przy wrześniowej pogodzie wreszcie mają sens)
To tyle, do zobaczenia na treningu.
Racja, że fajerwerki średnio wyglądają w słoneczny dzień, ale we wrześniu słońce zachodzi szybko (vide mecz z Gdańskiem). I właśnie pod koniec meczu możnaby zrobić ładny pokaz.
Niestety na meczu z Gdańskiem, kiedy zrobiło się ciemno, nie było fajerwerków. Szkoda... Ale może udałoby się w niedziele, po meczu. Wreszcie byłby odpowiedni efekt.
PodsumowujÄ…c:
1. Petardy hukowe - NIE (sÄ… niebezpieczne i efekt marny)
2. Race - TAK (i to jaknajwięcej)
3. Fajerwerki - TAK (bo przy wrześniowej pogodzie wreszcie mają sens)
To tyle, do zobaczenia na treningu.
n
trzeba by sie wybrac na ten mecz.w zasadzie to najwazniejszy mecz od spadku MOTORU z ekstraklasy w 1995 roku.jesli go wygramy to znow nastepne mecze beda wazniejsze.jest tez kwestia kasy .jelsi przyjdzie kolo 10 tys ludzi.a mysle ze ten wynik moze zostac pobity to klub bedzie mial do reki kase na sprzet a o tio sie glownie rozbija sprawa.troche wkurza mnie ta propaganda kuriera .gdy cyztam dzisiejszy artykul to cuzje sie tak jakby lublin zostal zaatakowany przez wroga jakby wybuchla 3 wojna swiatowa.jedno w tym jest fajne ze w niedizle MOTOR musi wygrac i miejmy nadzije ze kibice pomoga.interesujaca jest rywalizaca MOTOROWO-STALOWA. w obu ligach 3 i 2 rzeszow i lublin sie leja.wyglada na to ze mecze z rzeszowem na zuzlu i w pilce moga zgomadzic razem kolo 15 tys ludzi.bo jelsi MOTOR w pilce i stal beda w czubie tabeli to jest jeszcze tylko krakowski hutnik ktory moze wystawic 100-200 osob na mecz.gorzyce nie maja nic.wiec zostaje co by nie patrzec bliski rzeszow.wschod walczy.tarnow bedzie mistrzem ,czas teraz na lublin a potem i rzeszow.jesli nie bedzie brzydkiej pogody to bedzie wiecej ludzi niz tyle ile bylo na 1 meczu z gdanskiem a tam mowilo sie o 9-10 tys.z rzeszowaja sie spodziewam co najwyzej 100-200 osob w sektorze.a nie jak to pisze kurier............setek kibicow.a juz w ogole abstrakcyjnie i kosmicznie brzmia teksty o 2 tys kiicow co tez wczesiej czytalem.skad ci ludzie maja takie pomysly.prl sie skonczyl a propaganda jak u ojca rydzyka w tv trwam
POGADAJCIE Z NORBIM NA TRENINGU !
Byłem wczoraj i nie widziałem żeby ktoś w ogóle zbierał kase ...
Co do sprawy z Peterem na pewno będzie flaga Szwecji (być może nie jedna). Może ktoś by się podjął zrobienia transparentu ?
Co do serpentyn to proponuje żeby rozdawać je tylko osobom siedzącym w tej części sektora co FK i KK, łatwiej będzie zsynchronizować i sądze, że nawet lepszy efekt będzie, bo nie będą latały pojedyńcze tylko dużo z jednego miejsca w jednym momencie.
Byłem wczoraj i nie widziałem żeby ktoś w ogóle zbierał kase ...
Co do sprawy z Peterem na pewno będzie flaga Szwecji (być może nie jedna). Może ktoś by się podjął zrobienia transparentu ?
Co do serpentyn to proponuje żeby rozdawać je tylko osobom siedzącym w tej części sektora co FK i KK, łatwiej będzie zsynchronizować i sądze, że nawet lepszy efekt będzie, bo nie będą latały pojedyńcze tylko dużo z jednego miejsca w jednym momencie.
http://www.race.xx.pl/ z tej strony mozna zamowic swiece ,race itp. ja bym osobisice zamowil (oprocz rac )3 konkretne swiece dymne zolto ,bialo ,niebieskie ,ale sam 3 nie zamowie ,a zeby jutro przyszly to do 16.00 trzeba zamowic.Koszt pozadnej swiecy to 40zl.
kaar pisze:no rks jakbys czytal troche wiecej to bys wiedzial ze z Rzeszowa wyjezdzaja juz na pewno 3 autokary + 2 autobusy MPK i jeden bus Marmy - jednak najwiecej osob przyjedzie samochodami dlatego liczba powyzej 1000 nie jest taka nierealna pozdrawiam
Dane nieaktualne - z Rzeszowa juz uzbierali prawie 7 autokarów
-
Gość
cos mi sie wydaje ze nie ebdzie takiej opcji zeby oni siedzieli na koncu pewnie bedzie ich ok. 500 i bedzie w cholere psów, mam dziwne przeczucie ze moze byc ciekaie na trybunach
jakis dym - oby nie ale jesli kibice pilkarzy motoru sie wbija na stadion to bedzie dym zapewne albo i nie zobaczymy ale zapewne marnych foliakow usadza na 1 luku bo psy tak beda chciali
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]
d
chlopie gdybys mial troszke widomosci to bys wiedzial ze motor ma w niedziele o 16 mecz z pogonia staszow wyjazdowy.i jest tam orgazniowany wyjazd.a co do ilosci ludzi z rzeszowa to zalezy kogo uznajecie za kibca.cywilna osobe ktora chce zobaczyc mecz ,osobe lubiaca zuzle i chaca na sowj zespol prawie zawsze czy szalikowca.bo jesli o tych chodzi to w meczu derbowym pilkarskim z resovia bylo ich max 800 i to ze zgodami.dla mniue kibic to czlowiek w koszulce czpecce szliku druzyny chodzacy na mecze od lat .
hg
a co do dymu to musieliby byc tam szlikowcy pilkarscy stali i motor musialby o tym wiedziec.byl tu przeciez row rybnik byl tarnow i nikt ich nie ruszal.a sa to ekipy kojarzone tez z pilka nozna.wiec nie wiem po co od razu robic sensacje.za czasow zuzlowego motoru na stadionie czy obok niego byly male starcia z apatorem wlokniarzem........niestey bylem wtedy 9-11 letnim dziecikeim i wiem to z opowidan ze nasz motorowy fan lcub musial uciekac np w tarnowie przezd kibicami unii.stad jakis czas temu smieszne bylo trabienie o .........zgodach i tym podobnych bzdurach
Re: Oprawa meczu z Rzeszowem
Geest pisze:zbliza sie absolutny hit sezonu, trzeba by wiec pomyslec o oprawie. wszystkim raczej podobaja sie race
kupcie bialo niebieskie i zapalcie po meczu
ZAKÅADOWY KLUB SPORTOWY STAL RZESZÓW!!
Gelo pisze:kaar pisze:no rks jakbys czytal troche wiecej to bys wiedzial ze z Rzeszowa wyjezdzaja juz na pewno 3 autokary + 2 autobusy MPK i jeden bus Marmy - jednak najwiecej osob przyjedzie samochodami dlatego liczba powyzej 1000 nie jest taka nierealna pozdrawiam
W nowinach napisali jeszcze kilknaście busów. Jak wszyscy siądziemy razem to może nas być z 500.
6766918 - GG
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Buber pisze:Gelo pisze:kaar pisze:no rks jakbys czytal troche wiecej to bys wiedzial ze z Rzeszowa wyjezdzaja juz na pewno 3 autokary + 2 autobusy MPK i jeden bus Marmy - jednak najwiecej osob przyjedzie samochodami dlatego liczba powyzej 1000 nie jest taka nierealna pozdrawiam
W nowinach napisali jeszcze kilknaście busów. Jak wszyscy siądziemy razem to może nas być z 500.
Uuuu to już nie te hucznie zapowiadane 2000
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- jas
- Senior
- Kontakt:
Buber pisze:Gelo pisze:kaar pisze:no rks jakbys czytal troche wiecej to bys wiedzial ze z Rzeszowa wyjezdzaja juz na pewno 3 autokary + 2 autobusy MPK i jeden bus Marmy - jednak najwiecej osob przyjedzie samochodami dlatego liczba powyzej 1000 nie jest taka nierealna pozdrawiam
To może ich tak rozsadzimy jak oni nas za pierwszym razem w dwóch różnych końcach stadionu.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Gość
Mam małe pytanko do Fan CLubu ???
.... dlaczego na rzadnym meczu nie wisiały jeszcze wszystkie flagi jakie posiadacie ???
Dla mnie to dziwne zjawisko , skoro robi sie już flagi to chyba po to żeby potem je powiesić na stadionie.Niestety na każdym meczu nigdy nie ma wszystkich.Dlaczego ???
Przecież jak już są zrobione to tak trudno wszytskie przynieść na stadion ???
.... dlaczego na rzadnym meczu nie wisiały jeszcze wszystkie flagi jakie posiadacie ???
Dla mnie to dziwne zjawisko , skoro robi sie już flagi to chyba po to żeby potem je powiesić na stadionie.Niestety na każdym meczu nigdy nie ma wszystkich.Dlaczego ???
Przecież jak już są zrobione to tak trudno wszytskie przynieść na stadion ???
A co z falgą dla Dadiego?? Wydawało mi sie że na ostatnim meczu jej nie było,jakoś jej nie zauważyłem, ale jesli była to sorry.
Gawrzyk manipulatorze na ostatnim meczu oflagowanie wyglądało tak:
http://foto.zuzel.info/album168/DSCN1841
Gawrzyk manipulatorze na ostatnim meczu oflagowanie wyglądało tak:
http://foto.zuzel.info/album168/DSCN1841