Żużel w TV
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużel w TV
O dziwo - co na minus według mnie - w najnowszym odcinku serialu tylko liźnięty jest finał w Gorzowie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Perez pisze:Może ostatni będzie poświęcony tylko finałowi.
Możliwe, ale zabrakło mi reakcji naszych zawodników na odjeżdząjące złoto.
mi się wydaje, że to nie będzie koniec. Mówiło się, że może być więcej niż 16, bo serial ciągle jeszcze powstawał w trakcie pierwszych odcinków
Z finału mieliśmy już 15-minutowa kuchnie meczu i 30-minutowy odcinek czarnego charakteru. Co nowego można jeszcze pokazać zza kulis?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jak Bartek wrzuca na naszych w czasie mitycznej adrenaliny.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Co by nie mowić o Zmarzliku, to w finałowym odcinku widać, jak bardzo mu zależy na zwycięstwie drużyny. Kapitan przez duże K. Szacun.
papi pisze:mi się wydaje, że to nie będzie koniec. Mówiło się, że może być więcej niż 16, bo serial ciągle jeszcze powstawał w trakcie pierwszych odcinków
Przeciez kolejny sezon sportowy przed nami, wiec i nowe sezony serialu pewnie beda sie pojawiac.
Widze tu podobienstwo do "Drive to survive".
Perez pisze:Zna ktoś jakąś stronę z meczami z ubiegłego sezonu?
https://vk.com/video/@speedwayrussian
Dzisiaj o 20 gościem magazynu BestSpeedwayTV będzie Dominik Kubera. Magazyn będzie można obejrzeć pod tym linkiem https://youtu.be/uM1vJfWtH1s
Prowadzący mnie zmasakrował. Wynudzilem się jak na meczu piłkarskiej reprezentacji Polski
Gelo pisze:Prowadzący mnie zmasakrował. Wynudzilem się jak na meczu piłkarskiej reprezentacji Polski
Pani prowadząca jest beznadziejna.
W C+ dwa Michały poprowadzą magazyny ekstraligi, nie będzie Darii Kabały-Malarz, ale za to będzie pan Leszek
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10429 ... e-programy
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10429 ... e-programy
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Czyli w sumie bez rewolucji, czerstwy luz Łopaty zamiast Majewskiego a reszta w starym sosie w miarę.
Może Mitrut trochę wniesie jakosci, ale do Magazynu Eleven to nadal nie będzie podjazdu, również ze względu na grono gości w C+.
Może Mitrut trochę wniesie jakosci, ale do Magazynu Eleven to nadal nie będzie podjazdu, również ze względu na grono gości w C+.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Coś ciekawego Guru wczoraj w "Pięć Jeden" poopowiadał? Bo nie wiem, czy odwijać na YT materiał :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
blajar pisze:Coś ciekawego Guru wczoraj w "Pięć Jeden" poopowiadał? Bo nie wiem, czy odwijać na YT materiał :)
Jak dla mnie - nic, mega nuda.
Czy to prawda, że żużel znika z Canal+, a transmitowany będzie wyłącznie w Viaplay? Z taką informacją wciśnięto mi właśnie tę platformę, ale czytając informacje podawane w internecie mam wrażenie, że ktoś mnie robi w konia.
C+ ma kontrakt na ligę do 2025, więc przypuszczam, że wątpię.
Inna sprawa to sublicencje (Eleven czy Viaplay). Viaplay chyba coś tam z I ligi miał dostać.
Inna sprawa to sublicencje (Eleven czy Viaplay). Viaplay chyba coś tam z I ligi miał dostać.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Torsen pisze:Czy to prawda, że żużel znika z Canal+, a transmitowany będzie wyłącznie w Viaplay? Z taką informacją wciśnięto mi właśnie tę platformę, ale czytając informacje podawane w internecie mam wrażenie, że ktoś mnie robi w konia.
Robią cię w konia ;) Umowa ważna jeszcze parę lat, a zapewne ją przedłużą.
Jedynie Viaplay dostał do transmisji 2 mecze I ligi zużlowej (w tym samym czasie ma być transmitowane także w C+) w zamian C+ dostał jakieś mecze do transmitowania od Viaplay. Transakcja wymienna.
Saeyl pisze:Torsen pisze:Czy to prawda, że żużel znika z Canal+, a transmitowany będzie wyłącznie w Viaplay? Z taką informacją wciśnięto mi właśnie tę platformę, ale czytając informacje podawane w internecie mam wrażenie, że ktoś mnie robi w konia.
Robią cię w konia ;) Umowa ważna jeszcze parę lat, a zapewne ją przedłużą.
Jedynie Viaplay dostał do transmisji 2 mecze I ligi zużlowej (w tym samym czasie ma być transmitowane także w C+) w zamian C+ dostał jakieś mecze do transmitowania od Viaplay. Transakcja wymienna.
Dokładnie chodzi o mecze angielskiej Premier League.Dokladnie jeden mecz w kolejce.Swoja droga to żużel to jedyne co tam jeszcze zostało ciekawego w Canal Plus.
mema pisze:Dokładnie chodzi o mecze angielskiej Premier League.Dokladnie jeden mecz w kolejce.Swoja droga to żużel to jedyne co tam jeszcze zostało ciekawego w Canal Plus.
NBA :)
edit: C+ ładnie pograło w 4 litery z klientami player.pl. Wyrzucili w połowie Play-Off C+ Sport 5 z oferty playera i teraz nawet mając maksymalny pakiet playera, żużla nie uświadczysz mimo, że masz wszystkie pozostałe kanały C+ :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Oraz liga hiszpańska chociaż do spółki z Eleven, i ekstraklasa jeśli ktoś chce się tym katować. No ale broń nas boże przed żużlem w Viaplay
Motor mocny