Maksym Drabik

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rumburaquee
Zawodowiec

Re: Maksym Drabik

#326 Postautor: rumburaquee » 10 marca 2023, o 10:04

A moim zdaniem ma wyj...kę, jest na tyle dobry i przy braku zawodników klub zawsze znajdzie. A ten bełkot to zemsta za hejt i grillowanie. Chcą wywiadu czy musi udzielić to proszę bardzo...

Haron90
Kadrowicz

#327 Postautor: Haron90 » 10 marca 2023, o 10:10

Jeśli miałbym obstawiać, to chłopak pewnie czuje się skrzywdzony przez całe środowisko żużlowe, zaczynając na Sparcie, idą dalej przez dziennikarzy, kończąc na kibicach. Dodatkowo dochodzą problemy rodzinne, które co jakiś czas są publicznie wałkowane, i mamy obecnego Maksa. Gdyby miał alternatywę na dobry pieniądz, to pewnie rzuciłby to wszystko w pizdu. No ale nie ma, bo to pewnie jedyna rzecz którą umie (i w której jest dobry), więc wrócił do żużla, ale bez zamiaru ułatwiania komukolwiek życia. Świącik się przejedzie na wymianie seniora na juniora. I nawet nie zdziwiłbym się, gdyby to nastało w kluczowym momencie walki o złoto.

CKM1946
Zawodowiec

#328 Postautor: CKM1946 » 10 marca 2023, o 11:25

Haron90 pisze:Jeśli miałbym obstawiać, to chłopak pewnie czuje się skrzywdzony przez całe środowisko żużlowe, zaczynając na Sparcie, idą dalej przez dziennikarzy, kończąc na kibicach. Dodatkowo dochodzą problemy rodzinne, które co jakiś czas są publicznie wałkowane, i mamy obecnego Maksa. Gdyby miał alternatywę na dobry pieniądz, to pewnie rzuciłby to wszystko w pizdu. No ale nie ma, bo to pewnie jedyna rzecz którą umie (i w której jest dobry), więc wrócił do żużla, ale bez zamiaru ułatwiania komukolwiek życia. Świącik się przejedzie na wymianie seniora na juniora. I nawet nie zdziwiłbym się, gdyby to nastało w kluczowym momencie walki o złoto.

Nawet jeśli sie przejedzie na wyniku to i tak go bedzie chronił. Zna go od dzieciaka , wie jakie ma problemy i posunał sie do tego stopnia ze wypieprzyl kontrowersyjna ale jednak legende klubu żeby młody miał spokój w tym co robi. Wynik oczywiście bedzie ważny dla Świacika ale podejrzewam ze akurat w tym przypadku nie najważniejszy.

jarkur

#329 Postautor: jarkur » 10 marca 2023, o 11:37

Jak Maks zaliczy zniżkę formy, a pewnie mu się to w trakcie sezonu zdarzy, to publika częstochowska szybko wypomni mu starego Drabika. Przedsmak miał w zeszłym sezonie jak skandowali "Maks przeproś ojca". Nawet Świącik mu wtedy nie pomoże.
Ogólnie cieszyłem się dwa razy przy transferach Maksa. Pierwszy raz jak przyszedł do Motoru, drugi raz jak ogłosił - wróć, jak ogłoszono, że z niego wychodzi.

CKM1946
Zawodowiec

#330 Postautor: CKM1946 » 10 marca 2023, o 11:47

jarkur pisze:Jak Maks zaliczy zniżkę formy, a pewnie mu się to w trakcie sezonu zdarzy, to publika częstochowska szybko wypomni mu starego Drabika. Przedsmak miał w zeszłym sezonie jak skandowali "Maks przeproś ojca". Nawet Świącik mu wtedy nie pomoże.
Ogólnie cieszyłem się dwa razy przy transferach Maksa. Pierwszy raz jak przyszedł do Motoru, drugi raz jak ogłosił - wróć, jak ogłoszono, że z niego wychodzi.

Nie musi pojechać słabszego meczu zeby być obrażanym przez swoich. To juz sie dzieje co jest patologia tym bardziej że to chłopak stad i jeśli bedzie mu pasowalo to moze jeździć X lat w Częstochowie

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#331 Postautor: Saint » 10 marca 2023, o 15:30

Ja tez go broniłem cały czas bo otoczenie go pokaleczyło. Takie przynajmniej odniosłem wrażenie. Ale wczorajszy wywiad, jeśli dobrze zrozumiałem jego wypowiedzi, to dowód, że on nie ufa nawet swojemu teamowi… w kilku miejscach można było wyczuć, że słabe wyniki to „oni” a nie „ja” i nie ma im za co dziękować … takie odniosłem wrażenie, choć jego wypowiedzi do interpretacji to na prawdę gimnastyka umysłowa. I ta wypowiedz, że on się wypowiada „prostaczo” to jeśli miał być to żart to raczej zakrawał na swojego rodzaju drwinę z odbiorcy. Tym bardziej, że niektórych słów używa dość nieudolnie myląc ich znaczenie … pytanie czy to celowe i po co. Piekielnie mi szkoda go jako ridera (tzn jego odejścia) - umiejętności ma niesamowite - ale dla otoczenia chyba jest na prawdę trudny i piekielnie się pogubił….

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#332 Postautor: maestro76 » 10 marca 2023, o 19:30

No szkoda bo fajnie pasował do wizji tworzenia motoru z młodych gniewnych.
Niech mu się wiedzie
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#333 Postautor: Gelo » 10 marca 2023, o 23:35

Powiem szczerze. Nigdy nie atakuję zawodników Motoru chociaż nie za każdym przepadałem. Uważam, że Maks ogólnie zrobił swoje zresztą zwycięzców się nie sądzi. Ale takimi wywiadami jak dzisiaj traci resztki sympatii. To już nawet nie jest błazenada. I to nie jest już śmieszne. To jest chory człowiek...
Ostatnio zmieniony 12 marca 2023, o 08:39 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#334 Postautor: Perez » 11 marca 2023, o 06:26

To co napisałeś jest wysoko nieakceptowalne. Proszę przeprosić Maksyma.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Ge(L)o
Trener

#335 Postautor: Ge(L)o » 12 marca 2023, o 22:07

Wołanie o pomoc. Czy ktoś chłopakowi pomoże ? Dosyć historii. Dadosa, Romanka, Kurmanka. Za łeb i do specjalisty. Wystarczy.