Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Kozacko wygląda Zmarzlik w naszym kewlarze i motocyklu pokolorowanym w te same barwy (złote szprychy i inne metalowe elementy). Na jego miejscu jeździłbym w takich barwach w zawodach indywidualnych też.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Obłędnie to wygląda. W dodatku pięknie zaorał fachowców w wywiadzie :)
RadeKas pisze:Kozacko wygląda Zmarzlik w naszym kewlarze
Całkowite przeciwieństwo M. Michelsena.
Przewidywałam, że Mikkelowi będzie źle w zielonym… ale ostro zielony kevlar, niebieski kask i czerwone rękawiczki to już tragedia ;(
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
InDorka pisze:RadeKas pisze:Kozacko wygląda Zmarzlik w naszym kewlarze
Całkowite przeciwieństwo M. Michelsena.
Przewidywałam, że Mikkelowi będzie źle w zielonym… ale ostro zielony kevlar, niebieski kask i czerwone rękawiczki to już tragedia ;(
Plus rozowo-zloto-pomaranczowe obrecze … strasznie to wygladalo
Plus ten róż na kevlarze od sponsora. Masakra. Ale we Włókniarzu to lubią takie kombinacje (wcześniej był pomarańczowy).
te kevlary Wlokniarza to jest straszny dramat jak na 2023 rok
METHANOL ADVENTURE TEAM
Kevlary Włókniarza to dramat.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Do zielonego pasuje tylko biały więc wielkiego pola manewru nie ma. A że Tauron wszedł to nie ma wyboru i musi być jak jest
Do zielonego pasuje tylko zielony względnie czarny. A jak dochodzą inne kolory to robi się tandetna pstrokacizna. Mikkel wygląda jak papuga :)
-
CKM1946
- Zawodowiec
Gelo pisze:Do zielonego pasuje tylko zielony względnie czarny. A jak dochodzą inne kolory to robi się tandetna pstrokacizna. Mikkel wygląda jak papuga :)
Do ciemnego zielonego jaki ma Rybnik to być może ale Włókniarz ma zupełnie inny odcień jasny. Ale to jest akademicka dyskusja.
Druga sprawa to nikt nie broni Mikkelowi pozmieniać troche w kolorystyce. u Madsena wyglądało już to całkiem ok.
Problemem w Czewie jest przyzwolenie na kolorowe loga sponsorów... zobacz jak to wygląda na naszych kewlarach.. Pełna profeska
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
A takiego Michelsena to pewnie mało obchodzi. Liczy się hajs. Powinno klub obchodzić oprócz kibiców.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Tylko że co nas kibiców obchodzi to co obchodzi Michelsena. Z kibicowskiego punktu widzenia ja bym sobie życzył żeby Mikkel odczuł, że popełnił błąd odchodząc z Lublina. Tak po prostu. Żebyśmy mieli rekompensatę za ten ból dupy który nam towarzyszy mniej więcej od czerwca 2022
Gelo pisze:Tylko że co nas kibiców obchodzi to co obchodzi Michelsena. Z kibicowskiego punktu widzenia ja bym sobie życzył żeby Mikkel odczuł, że popełnił błąd odchodząc z Lublina. Tak po prostu. Żebyśmy mieli rekompensatę za ten ból dupy który nam towarzyszy mniej więcej od czerwca 2022
Są różne fazy żalu po odejściu zawodnika od drużyny. Myślę że większość z nas w tym momencie, po obejrzeniu MM w tym paskudnym kewlarze, jest dokładnie na tym etapie. I dodać do tego, że Fredka będzie go golił i na Z5 i w Czewie.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ot Polak katolik;) ps. też jestem zdania że kara musi być.... Tzn nie to że jakaś kontuzja, wystarczy kiepska atmosfera:)
Wystarczy że Motor im wkroi dwa razy :)
Niech usłyszy jak cały stadion gwiżdże, u nas przez tyle lat nie słyszał to pewnie zapomniał jakie to uczucie usłyszeć taki doping gdy nie idzie
Sparta im dwa razy wkroi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Super rozmowa 
Mi też się wydaje, że brzydki kevlar bardzo uwiera Michelsena w tyłek i zrobi wszystko, by założyć ładny motorowy już w przyszłym sezonie. Nawet jeśli miałby za to dopłacić ze swoich pieniędzy.
Mi też się wydaje, że brzydki kevlar bardzo uwiera Michelsena w tyłek i zrobi wszystko, by założyć ładny motorowy już w przyszłym sezonie. Nawet jeśli miałby za to dopłacić ze swoich pieniędzy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Za słowa o kewlarze Michelsen przyjedzie na Z5, zrobi komplet i dopiero będzie bół tyłka :))
Nie zrobi :) jest dobry ale nie bardzo dobry
Gość, który do momentu kontuzji miał 5 średnia w PGE nie jest bardzo dobry. Ok
O co więc był płacz? Dobrzy zawodnicy powinni jeździć w Krośnie albo pierwszej lidze, a nie drużynie mistrza Polski
O co więc był płacz? Dobrzy zawodnicy powinni jeździć w Krośnie albo pierwszej lidze, a nie drużynie mistrza Polski
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kaman pisze:Za słowa o kewlarze Michelsen przyjedzie na Z5, zrobi komplet i dopiero będzie bół tyłka :))
Michelsen jest napieracz, ale kompletów w ekstralidze ,,naklepał" aż 2 chyba jak do tej pory z tego co kojarzę. U mistrza Polski? Ze Zmarzlikiem w składzie? Prawdopodobieństwo bliskie 0.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Kaman pisze:Za słowa o kewlarze Michelsen przyjedzie na Z5, zrobi komplet i dopiero będzie bół tyłka :))
Michelsen jest napieracz, ale kompletów w ekstralidze ,,naklepał" aż 2 chyba jak do tej pory z tego co kojarzę. U mistrza Polski? Ze Zmarzlikiem w składzie? Prawdopodobieństwo bliskie 0.
Zmarzlik i Michelsen? Dla przypomnienia :))
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/relac ... tor-lublin
Może kompletu nie, ale ponad 10 śmiało.
Kolego miałem przyjemność oglądać ten mecz osobiście i wspominam przemiło. Ale to był chyba najgorszy mecz Zmarzlika w sezonie, a jak widzisz fruwający Mikkel i tak był daleki od kompletu. Dwucyfrówke Michelsena w Lublinie przyjmuję niemal za pewnik, ale 11 to nie 15 ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.