Kaman pisze:jakie pełne wyniki?
Tylko takie wyniki znalazłem, trzeba sobie samemu odczytać. Niestety jest to chyba najlepsze zdjęcie jakie śmiga po Facebooku. Później był jeszcze finał, w którym Matej wygrał.

Kaman pisze:jakie pełne wyniki?

Perez pisze:Przestaniesz kupować?
Kargolo pisze:Tak inteligentnie i spokojnie jeżdżącego na tym torze zawodnika nie widziałem w swoim życiu (na Hansa czy Leigh oczywiście nie zdążyłem).
Flagg pisze:Kargolo pisze:Tak inteligentnie i spokojnie jeżdżącego na tym torze zawodnika nie widziałem w swoim życiu (na Hansa czy Leigh oczywiście nie zdążyłem).
This.
Grisza bez wątpienia jeździł najbardziej widowiskowo, ale z Zagara emanował jakiś taki spokój. CHłop wychodził ze startu i po piewszym łuku przeważnie wyjaśniał sprawę. Robił to przy tym bardzo spokojnie i elegancko. Nie był ani najszybszy ani najbardziej waleczny, ale obierał wręcz idealnie ścieżki. Jedyny raz kiedy kojarzę, że dał sie objechać, to Lambertowi z Rybnikiem i chyba Madsenowi w pierwszym biegu meczu z Włókniarzem.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kargolo pisze:Dziwne, że Ostrów po niego nie sięgnął w obliczu kontuzji Palovaary i Tofika.