Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Anita znów roznegliżowana no tak nie może być! :D
Nie no, to już ludzkie pojęcie przechodzi :D
Musialo byc niezwykle merytorycznie skoro to dwa najwazniejsze aapekty poruszone przez Was. Anita i żonglerka Lorka. Zaczynam zalowac że nie obejrzałem tym razem.
Nie no magazyn na luzie jak zwykle więcej śmiechu niż konkretów plus quiz. Gościem Janusz Kołodziej. Który Top 3 Polskich zawodników wskazał Bartka, Dominika i pod presją prowadzących niechętnie siebie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Janek dzisiaj sprawił, że magazyn oglądało się z dziką przyjemnością.
Bardzo stanowczo, mimo wrodzonej skromności, oceniał faul Pludry. Mówił szczerze o swojej formie i ambicjach SGP.
W miłej atmosferze, merytorycznie i z dobra energią.
Anitka odezwała się dwa razy, czyli tyle, co Kuźbik i Loras. Po czym spaliła jedno z pytań w quizie. Gadał głównie Koldi.
Wniosek z tego taki, że jak mają ciekawego gościa to nie muszą robić cyrku, żeby program był ciekawy. Potrafią stworzyć nieźle warunki do wyciągania smaczków. Dla przykładu taki Kowalski, mimo że drewno, wyskoczył z wędlin w busie.
Bardzo stanowczo, mimo wrodzonej skromności, oceniał faul Pludry. Mówił szczerze o swojej formie i ambicjach SGP.
W miłej atmosferze, merytorycznie i z dobra energią.
Anitka odezwała się dwa razy, czyli tyle, co Kuźbik i Loras. Po czym spaliła jedno z pytań w quizie. Gadał głównie Koldi.
Wniosek z tego taki, że jak mają ciekawego gościa to nie muszą robić cyrku, żeby program był ciekawy. Potrafią stworzyć nieźle warunki do wyciągania smaczków. Dla przykładu taki Kowalski, mimo że drewno, wyskoczył z wędlin w busie.
- niespokojny
- Trener
I jeszcze wprost mowil o swojej wadze i dawnych problemach z tym. Wyjatkowo dobry magazyn wiec dziwi opinia ze wiecej smiechu niz konkretow. Tzn. czego zabraklo? Janek okazal sie ciekawym rozmowca, ktory nie uciekal od odpowiedzi i nie uzywal oklepanych zwrotow.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Koldi wypadł świetnie - tego gościa chyba nie da się nie lubić. Anitka jak Anitka - nogi i długo długo nic :)
Patrz, a ja niespecjalnie lubię Janka. Ale szacunek za kulturę znacznie powyżej średniej zuzlowej. Nie sposób odmówić mu klasy. Wypadł faktycznie świetnie. Byłem miło zaskoczony.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dobra Pany, mam canal + online, kiedy jest ten magazyn i kiedy powtórki?
tu mowa o magazynie na Eleven, który jest na kanałach eleven 
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Wiem. Mam tam i program eleven tylko jakoś trafić nie mogę. Z tego co kojarzę to jest w poniedziałek ( o której godz?)i jeszcze powtórki. Kiedy i o której?
Obejrzałem wreszcie magazyn C+. Wszyscy, którzy żyją w oblężonej Twierdzy Lublin, mogą wreszcie odetchnąć z ulgą. Nie było frontalnych ataków na Motor, mimo że klub sam dostarczył niemało amunicji.
Pan Leszek zachował się jak zwyczajny wieśniak w rozmowach z Darią K-M. Jak on się utrzymuje w TV? Teczki jakieś ma? Niewytłumaczalne.
@rumburaquee
Magazyn Eleven jest zdaje się w poniedziałki o 21 na kanale 2
Pan Leszek zachował się jak zwyczajny wieśniak w rozmowach z Darią K-M. Jak on się utrzymuje w TV? Teczki jakieś ma? Niewytłumaczalne.
@rumburaquee
Magazyn Eleven jest zdaje się w poniedziałki o 21 na kanale 2
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Dzisiaj o 13 i 18 jest powtorka na Eleven 1
rumburaquee pisze:Wiem. Mam tam i program eleven tylko jakoś trafić nie mogę. Z tego co kojarzę to jest w poniedziałek ( o której godz?)i jeszcze powtórki. Kiedy i o której?
poniedzialek 21 na eleven 2, ale jak masz aplikacje to z powodzeniem mozesz sobie cofnac na ta godzine i kilka dni po emisji
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dzieki
Obejrzałem magazyn 11 i jedna rzecz rzuciła mi się w uszy. Lorek diagnozując Częstochowa stwierdził, że.Drabik robi pod dwycyfrówki, MIśkowiak dobrze Gorzowem, wiec jest...ok, bo chłopaki jadą.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No to w Grudziądzu też nie jest w sumie źle. Też chłopaki jadą :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
kibicLBN pisze:Patrz, a ja niespecjalnie lubię Janka. Ale szacunek za kulturę znacznie powyżej średniej zuzlowej. Nie sposób odmówić mu klasy. Wypadł faktycznie świetnie. Byłem miło zaskoczony.
Piszesz tu i w innym wątku, że nie lubisz Janka.
Jakiś konkretny event miał na to wpływ? Możesz coś więcej odsłonić?
radonis pisze:kibicLBN pisze:Patrz, a ja niespecjalnie lubię Janka. Ale szacunek za kulturę znacznie powyżej średniej zuzlowej. Nie sposób odmówić mu klasy. Wypadł faktycznie świetnie. Byłem miło zaskoczony.
No powiem Ci , że za - delikatnie rzecz ujmujac - lekceważące podejście do fanów m.in. Nie z takimi sportowcami miałem styczność, ale z takim podejściem się, ani wcześniej, ani później nie zetknąłem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W sensie nie dał Ci kiedyś autografu, czy co?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kibicLBN pisze:radonis pisze:kibicLBN pisze:Patrz, a ja niespecjalnie lubię Janka. Ale szacunek za kulturę znacznie powyżej średniej zuzlowej. Nie sposób odmówić mu klasy. Wypadł faktycznie świetnie. Byłem miło zaskoczony.
No powiem Ci , że za - delikatnie rzecz ujmujac - lekceważące podejście do fanów m.in. Nie z takimi sportowcami miałem styczność, ale z takim podejściem się, ani wcześniej, ani później nie zetknąłem.
sprawiasz wrazenie jakbys bardzo nam chcial o tym opowiedziec i od kilku dni meczysz tym bule w co drugim poscie, jakby czekajac az ludzie zaczna dopytywac, wiec powiem ci w imieniu wiekszosci forum, ze nikogo to nie obchodzi za bardzo
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie obchodzi ale za to strasznie męczy. Proszę zmienić płytę KibicLbn.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Kilka razy miałem styczność z Januszem i odniosłem totalnie odmienne wrażenie. Zawsze chętnie podpisał kartkę, zrobił zdjęcie, zamienił parę słów.
Nawet na spotkaniu przy okazji meczu Polska-Mistrzowie Świata w 2013 roku, kiedy organizacja była słaba, a zawodnicy oblegani i męczeni przez kibiców ze wszystkich stron Koldi nie wyglądał na zdenerwowanego. Pamiętam, że wtedy Hampel miał minę jakby miał komuś zaraz przypieprzyć, chyba nikt nie spodziewał się aż takiego zainteresowania.
Pamiętacie jak Darcy fruwał w tym meczu? Jako jedyny przy bandzie i skutecznie. Ehh, po raz kolejny - szkoda że tak krótko mogliśmy go oglądać.
Nawet na spotkaniu przy okazji meczu Polska-Mistrzowie Świata w 2013 roku, kiedy organizacja była słaba, a zawodnicy oblegani i męczeni przez kibiców ze wszystkich stron Koldi nie wyglądał na zdenerwowanego. Pamiętam, że wtedy Hampel miał minę jakby miał komuś zaraz przypieprzyć, chyba nikt nie spodziewał się aż takiego zainteresowania.
Pamiętacie jak Darcy fruwał w tym meczu? Jako jedyny przy bandzie i skutecznie. Ehh, po raz kolejny - szkoda że tak krótko mogliśmy go oglądać.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!