MAMY BARAŻE !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#51 Postautor: zdzisio » 19 września 2004, o 22:29

wlasnie sie skaczyla transmisja na TVL3 hehe ale jak to mowil spiker sroda 17 30 teletop czekam na mecz barazowy w lublinnie pozdrowionka

Awatar użytkownika
Jablo

#52 Postautor: Jablo » 19 września 2004, o 22:40

Mysle ze baraze sa wielkim sukcesem naszej druzyny. Czy ktos z was 2-3 lata temu spodziewal sie ze bedziemy walczyc w barazu o e-lige?? Dzialacze, zawodnicy osiagneli to co obiecywali na poczatku sezonu - czyli baraze. I to jest naprawde wspaniale. Wiadomo ze chcialbym abysmy pokonali ZKZ, ale nawet jak to sie nie uda bede szczesliwy i dumny z TZ-u !!

BRAWO TZ !!

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#53 Postautor: prt » 19 września 2004, o 22:51

racja Diablo, dobrze mowisz!
powiem nawet ze po wiosennej tragedii ( Dadi (') ) sam z poczatku nie liczylem na ten sukces. ale udalo sie!

baraze jednak pewnie z ZKŻem - na pewno bedzie interesujaco, choc faworytem nie bedziemy (ale poniekad to i dobrze). szykuje sie kolejny rajd przez cala Polske....................

jak to juz pisalem w kilku postach, licze ze mecze barazowe przyniosa troche ozywienia w kwestiach finansowych i sponsorskich.
media tez powinny zrobic swoje.
a zawodnicy niech po prostu sie dobrze przygotuja - nawet jesli przegramy, to koniecznie po walce. a jesli wygramy..............
FETA! FETA! FETA!

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#54 Postautor: kuki » 19 września 2004, o 22:53

Jeśli baraże z Bydgoszczą to tam nam tylko Jonsson dokopie nikt inny a z Zielonką gorzej mają Lee i dobrych krajowych!! chcemy BTŻ w barażach chcemy BTŻ:)!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Pietter
Szkółkowicz

#55 Postautor: Pietter » 19 września 2004, o 23:00

CHCEMY LINDBEACKA

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#56 Postautor: Kaka » 19 września 2004, o 23:07

Jazda dzis piekna(no byly male wyjatki), ale wszystko sie dobrze skonczylo, a wynikowo-jak dla mnie nadspodziewanie wysoko :D. Mamy baraze i co dalej-dzis Zielona Gora pojechala rownie dobry mecz jak my(kto wie czy nie lepszy):
ZKŻ quick-mix Zielona Góra - Unia Leszno 57:33

ZKŻ Zielona Góra: Piotr świst 15 (3,3,3,3,3), Rafał Okoniewski 13 (3,3,3,2,2), Grzegorz Kłopot 11 (3,2,2,3,1), Lee Richardson 9 (2,2,2,0,3), Zbigniew Suchecki 6 (3,0,1,1,1), Andrzej Huszcza 2 (1,1,0,-,-), Alan Marcinkowski 1 (1,0);

Unia Leszno: Krzysztof Kasprzak 9 (2,2,0,1,2,2), Rafał Dobrucki 8 (1,1,3,1,1,1), Jacek Rempała 7 (2,2,0,3,0), Łukasz Jankowski 5 (0,3,0,2,0), Damian Baliński 4 (1,0,2,1,-), Mateusz Jurga 0 (0,-,- ,-,-).

Powstaje teraz pytanie czy mamy szanse?? Mam nadzieje ze conajmniej powalczymy o przyzwoity wynik...zobaczymy :)

sledzio

#57 Postautor: sledzio » 19 września 2004, o 23:07

kuki pisze:Jeśli baraże z Bydgoszczą to tam nam tylko Jonsson dokopie nikt inny a z Zielonką gorzej mają Lee i dobrych krajowych!! chcemy BTŻ w barażach chcemy BTŻ:)!!

będzie dobrze myśle ze działacze zrobią cos z tym wszystkim dosprzętują naszych bardziej i bedzie dobrze !! a z kim będziemy jechać to mi to rybka czy zielonka czy polonia wszystkie jedno i tak wygramy !!! Tż Lublin Extraliga 2005

Robal666

#58 Postautor: Robal666 » 19 września 2004, o 23:18

Co wy z tym, że klub wisi kase Karlssonowi ?? Nic z tych rzeczy... W tej chwili wszystko jest w jak najlepszym porządku w stosunku do Petera

Awatar użytkownika
CzEsIo

#59 Postautor: CzEsIo » 19 września 2004, o 23:35

Ciekawy jestem czy bedzie realacja z baraży w TV (ta polsatowska a nie jakis chłam )

Awatar użytkownika
Rytel
Kontakt:

#60 Postautor: Rytel » 19 września 2004, o 23:39

Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do naszego zwycięstwa i co za tym idzie osiągnięcia baraży. Pozdrawiam z Piekła rodem Rytel.
na razie nie życzę sobie dodatkowych podpisów:)

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#61 Postautor: _piotrusss » 19 września 2004, o 23:40

Maciek pisze:
lukas pisze:JA CHCE LEE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Proste LEE byl najlepszy :) moze jeszcze wroci do lublina :D

Tak na marginesie... dzięki pewnej pani (wielkei dzięki Graza) Lee dostał ode mnie list, w którym napisałem Mu, że wszyscy na Niego czekamy w Lublinie, podobno się bardzo ucieszył :)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#62 Postautor: kuki » 20 września 2004, o 08:47

Piotrek pisze:da3wac na baraze gollob i crumpa !! 8) JEE LUDZEI KOCHAJMY SIE MAMY BARAŻE !!!!!
Piotrek kochajmy yyy w jakim sensie :lol: ??
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!

http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl

GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

Do Polonisty

#63 Postautor: Misionis » 20 września 2004, o 13:00

Chciałbym się odnieść do tego co powiedział Polonista, a mianowicie, że e-liga ma ogromną przewagę kadrową nad 1 ligą. A ja Ci powiem, że przynajmniej 3 drużyny z 1 ligi są lepsze od Bydgoszczy, a 2 od Leszna. Jesteście nad Zielonką, bo oni jeździli cały sezon bez Okoniewskiego. Moim zdaniem ZKŻ mógłby walczyć w playoffach o Mistrza Polski a nie w Barażach. Oglądałem wczoraj na Polsacie ich mecz i przykro mi to powiedzieć, ale Lublin jest bez szans, no chyba, że dostaną jakiś super sprzęt to może... Ale niestety nie sądzę. Dajcie nam Leszno albo Bydgoszcz, a pokażemy kto zasługuje na e-ligę

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#64 Postautor: arek200 » 20 września 2004, o 13:28

A ja dodam tylko, że wydaje mi się, że Zielonka wypadła tak super tylko na tle Leszna, które jechało bez Adamsa. My przecież też nie wyglądaliśmy tak blado we wczorajszym meczu.
A odnosząc się do tego z kim będziemy jechali w barażach, to czy Leszno już jest pewne utrzymania się w e-lidze?? Co w przypadku porażki z Bydgoszczą i zwycięstwa ZG? A co do Lee to uważam że w tym roku jeździ gorzej niż pod koniec tamtego sezonu.

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

odp

#65 Postautor: Misionis » 20 września 2004, o 13:51

Ale wiesz Arek, jeśli Adam Skórnicki zdobywa 0 nie radząc sobie nawet z Sucheckim, no a tacy zawodnicy jak Kasprzak, czy Łukasz Jankowski też nie wiele robią to co ma zrobić Piszcz, czy Trumiński? Ehh, mam nadzieję, że się mylę

polonista

Re: Do Polonisty

#66 Postautor: polonista » 20 września 2004, o 14:09

Misionis pisze:Chciałbym się odnieść do tego co powiedział Polonista, a mianowicie, że e-liga ma ogromną przewagę kadrową nad 1 ligą. A ja Ci powiem, że przynajmniej 3 drużyny z 1 ligi są lepsze od Bydgoszczy, a 2 od Leszna. Jesteście nad Zielonką, bo oni jeździli cały sezon bez Okoniewskiego. Moim zdaniem ZKŻ mógłby walczyć w playoffach o Mistrza Polski a nie w Barażach. Oglądałem wczoraj na Polsacie ich mecz i przykro mi to powiedzieć, ale Lublin jest bez szans, no chyba, że dostaną jakiś super sprzęt to może... Ale niestety nie sądzę. Dajcie nam Leszno albo Bydgoszcz, a pokażemy kto zasługuje na e-ligę

Śmieszny jesteś! Kto u was jezdzi?! Piszcz, Knapp? Jesteście słabi jak na extraligę i nie macie ŻADNYCH szans z zespołem extraligowym. Jedynie "okularnik" powalczy. Miedzy e-ligą a 1 ligą jest OGROMNA przepaść przede wszystkim sprzętowa i kadrowa takze. Zobacz na nasze wyniki gdzie ledwo Unia wygrała (Tarnów) tylko przez defekty na punktowanych miejscach czyli 1 i 2 Robackiego. Zdobyliśmy 16 punktów i nie gdybaj, ze dzięki pechowi innych bo szczęście podobno sprzyja lepszym. Na wyjazdach jesteśmy bardzo słabi to przynzaję lecz u drużyn...extraligowych a nie z 1 ligii! Czemu nie chcecie być obiektywni tylko patrzycie przez swój pryzmat? Zobacz jak Polonia walczy z najlepszymi w kraju u siebie a od początku sezonu wszyscy mówili, ze..mamy pewny spadek. Dziennikarze "Tygodnika Żużlowego" w sondzie przedsezonowej dawali nam tylko...2 punkty. I co teraz oni piszą? Ano nic jest cisza..bo głupio im, ze tak najezdzali na Polonie, która jest pewna utrzymania.
W waszym zespole jest tylko Karlsson, który powalczy z rywalem extraligowym bo innych nie ma. Nie mów o Piszczach, Knappach czy Śledziach bo to zupełnie inna..bajka i taka jest prawda. W barażach najprawdopodbniej z ZKŻ-em nie macie szans podobnie jak z Unią bo tylko te dwie drużyny wchodzą w grę.

Czarek
Trener

#68 Postautor: Czarek » 20 września 2004, o 14:31

Nawet się nie łudzę, że wyjdziemy zwycięsko z baraży, ale przynajmniej w pierwszym meczu, nasi muszą powalczyć. Liczę na dobry, zacięty mecz. Ważne by była pogoda, dużo ludzi i bez kontuzji. Na wyjeździe nie wyjdziemy nawet z 30-tki lecz pierwsze spotkanie powinno być świętem żużla w Lublinie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#69 Postautor: Cooper » 20 września 2004, o 14:34

Czarek (darek) jesli dobrze pamietam, to ze 3 razy wpisywales na forum jakie to baty dostaniemy z Rzeszowem. wiec moze teraz miej troche honoru i zamilcz, przynajmniej na temat meczu barazowego.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

do Polonisty

#70 Postautor: Misionis » 20 września 2004, o 14:43

Drogi Polonisto, obawiam się, że mało interesujesz się rozgrywkami pierwszoligowymi. Po pierwsze śledź już dawno nie jeździ, bo jest zawieszony, a po drugie w 1 lidze poziom jest wysoki, o czym świadczy dość oczywisty dla mnie fakt, że w Lublinie byśmy was pojechali tak, że byście nie wiedzięli co ze sobą zrobić. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#71 Postautor: jas » 20 września 2004, o 14:46

Cooper pisze:Czarek (darek) jesli dobrze pamietam, to ze 3 razy wpisywales na forum jakie to baty dostaniemy z Rzeszowem. wiec moze teraz miej troche honoru i zamilcz, przynajmniej na temat meczu barazowego

aaa tam. jak się tak juz raz pomylił, to niech teraz znowu mówi jak to przegramy to wtedy mamy e-lige w kieszeni. :wink:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

i jeszcze jedno

#72 Postautor: Misionis » 20 września 2004, o 14:53

zamiast patrzeć na nazwiska naszych zawodników, przejrzyj lepiej składy drużyn, które zostawiliśmy w tyle: Kuciapa, Rempała, Trojanowski, Baran to tylko krajówka Rzeszowa, a jednak byliśmy lepsi

Geest
Senior

#73 Postautor: Geest » 20 września 2004, o 14:55

a ja niczego bym od razu nie przesadzal. mecze barazowe beda zupelnie inaczej postrzegane u nas i u rywali. dla nas bedzie to wielkie sportowe wydarzenie, ktore wzbudzi zapewne spore zainteresowanie w regionie. dla rywali bedzie to zas raczej dosc przykry obowiazek i bardziej zagrozenie, a nie szansa, jak dla nas. nie znaczy to w zadnym razie, ze zbagatelizuja oni ten mecz. wydaje mi sie jednak, ze u nas bedzie przed nim wieksze poruszenie i wieksza motywacja, bo my chcemy ten mecz jechac, oni musza. w zwiazku z tym uwazam, ze klub zrobi wszystko, co w jego mocy aby zwiekszyc szanse naszego zespolu.

niedopuszczalnym jest, aby Piszcz i Franków jechali na tym, na czym jada. pokazali, ze jechac potrafia, ale na baraze potrzebny im bedzie lepszy sprzet. albo i 'supersprzet', jak to powiedzial Jelen. jemu zreszta tez jakis remont silnika wyszedlby na dobre, podonie jak kazdemu innemu zawodnikowi naszego zespolu. problem zawsze jest ten sam: kasa. ale moze sukces, jakim jest bez watpienia zakwalifikowanie sie do barazy, zacheci tez indywidualnych sponsorow do wspomozenia zawodnikow. czasu jest dosc sporo, moze cos sie w tej kwestii uda zrobic.

jesli zas chodzi o rywali, to sam nie wiem ktory bardziej by nam lezal. Zielonka jest bardzo silna, Bydgoszcz na swoim torze tez grozna. Leszno, heh, moze...

Czarek
Trener

#74 Postautor: Czarek » 20 września 2004, o 15:06

Cooper pisze:Czarek (darek) jesli dobrze pamietam, to ze 3 razy wpisywales na forum jakie to baty dostaniemy z Rzeszowem. wiec moze teraz miej troche honoru i zamilcz, przynajmniej na temat meczu barazowego.

To fakt, ale myslałem, że znowu bedziemy mięli beton. Natomiast Zielona Góra posiada lepszych zawodników od Rzeszowa, a sprzęt na miarę tego jaki ma T.Rempała.
A może zainwestować teraz w super maszyny, zostanął przecież na przyszły sezon, kase na to i tak trzeba wydać?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

djrafix

#75 Postautor: djrafix » 20 września 2004, o 15:11

baraże są nasze 8) , jak przejeżdzałem kolo stadionu to widzialem ta stłuczke:-/.Transitem sie gosc wpakowal na taxi.Przykra sprafa.
=>rAfIx:)<=