Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kuki
Kontakt:

#401 Postautor: kuki » 20 września 2004, o 08:49

RadeKas pisze:prawdopodobnie to bylo "witamy w Lublinie" po ukrainsku ;]
aha to chyba dla Mojrzeszowa:)!!

Ale jeszcze wielkie podziękowania dla całej drużyny jak ktoś wyżej napisał wszyscy dziś punktowali nie było najsłąbszego ogniwa każdy dorzucił kilka punktów do wygranej.Czekamy na rywala:D:D
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM

E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574

TÅ» SIPMA LUBLIN

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAŁEGO TŻL I TY TEŻ TRZYMAJ SIĘ

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

#402 Postautor: Kiry » 20 września 2004, o 08:54

Shack pisze:pogonic to sobie oni moga ;) zdjecia za moment beda, wywiady to jak wroci gawrzyk

Pogonic nie pogonili , ale butelki kazali kopać :lol:

A co do meczu, to dość łatwo przyszło zwyciestwo. Po pierwszych 3-4 biegach wcale sie nie zapowiadało na spacerek, z rytmu rzeszowiaków wybiły defekty Trojana i Kuciapy. Niestety tego nie da się przewidzieć.
Być może przyczyna było katowanie sprzetu na sparingach/treningach przed wczorajszym meczem? Poza TRR i pierszymi startami Kuciapy i Barana to cienizna w wykonaniu rywali.

Okazało sie ze wcale nie trzeba odjezdzac niewiadomo ile treningow, przeciez nikt nie zapomina jak się jezdzi, a sprzet mozna ustawic na dzien-dwa przed meczem. No i ostatni trening Jasia i to o czym wspominal Gelo. Przyniosło efekty.

Po raz kolejny także okazało się ze zestawienie pary Knapp-Piszcz nie przynosi korzyści. Chlopaki bardziej sobie przeszkadzają niż pomagają, w przeciwienstwie do pary Franek-Trumna.

I tym sposobem mamy jeszcze jeden mecz w tym sezonie :D
Obrazek

Czarek
Trener

#403 Postautor: Czarek » 20 września 2004, o 09:18

grzesieck pisze:Tyle razy juz byla o tym dyskusja...nasz stadion nie ma 18 tys. tylko 12 z tego co pamietam wiec dzisiaj MOZE bylo 8 tysiecy...

12 tys. obliczono dając jednej osobie 60 cm i tylko na miejsca siedzące bodajże. W latach 90-tych był nieraz taki ścisk, że nie można było programu spokojnie wypełnić, a większość fanów żużla jest szczupła...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#404 Postautor: Dobromir » 20 września 2004, o 09:27

Ile było wczoraj ludzi na meczyku???? Na moje oko to koło 7 tysięcy

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#405 Postautor: Apocalips » 20 września 2004, o 09:46

Kilka lat temu po przegranym meczu o ekstraligÄ™ nasi dziaÅ‚acze kazali mierzyć pojemność w motorach rywali. Zobaczymy, czy dzisiaj też tak bÄ™dzie – zastanawiali siÄ™ jeszcze w czasie meczu dziennikarze z Rzeszowa. Mieli racjÄ™. Po spotkaniu sÄ™dzia zabraÅ‚ siÄ™ za oglÄ™dziny gaźników w motorach Grzegorza Knappa i Mariusza Frankowa. Wszystko byÅ‚o w porzÄ…dku i ostatnia nadzieja na pokonanie TÅ» legÅ‚a w gruzach.

za:www.kurierlubelski.pl

No więc widzimy, że działacze STALi zrobiliby wszystko żeby awansować do E-Ligii. Jak nie na torze to poza nim. Nieczystym zagraniom mówimy stanowczno NIE :!:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

woocash
Szkółkowicz

#406 Postautor: woocash » 20 września 2004, o 09:50

ja bym jeszcze tylko w ramach uzupelnienia dodal wypowiedz miesiaca odnosnie m.in toru :
zrodlo jak wyzej
Wcześniej w Lublinie jeździło mi się bardzo dobrze. Dzisiaj nie mogłem jechać i tyle. Tor był w porządku. Nie umiem tego wytłumaczyć. Nie umiałem się przełożyć. Zacząłem kombinować i w ogóle się pogubiłem - mówił ze spuszczoną głową Paweł Miesiąc.

miki

#407 Postautor: miki » 20 września 2004, o 09:53

Wy kurwy lubelskie, jebane koziołki przez was w rzeszowie mamy żałobe
odebraliście nam nadzieje na awans a w przyszłym roku pewne mistrzostwo Polski. Spotkamy się za rok wtedy zobaczymy (za rok bo w barażach przegracie)

Gosia
Szkółkowicz

#408 Postautor: Gosia » 20 września 2004, o 10:07

No i mamy baraże :) Meczyk rewelacja warto było się wybrać Nawet rzeszowiaki stawili się w licznym składzie tylko coś ich po 11-12 biegum ubyło ;) Gratulacje dla chłopaków bo pojechali super każdy dorzucił swoje punkty do zwycięstwa Jedynym minusem tych zawodów był BRAK PROGRAMÓW !! ( nie można było tego przewidzieć już po meczu z Gdańskiem??) no i rzucanie na tor czego popadnie przez rzeszowiaków Jechali tacy pewni siebie a teraz załoba No coż może ich to pokory nauczy :) Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Michaleks

#409 Postautor: Michaleks » 20 września 2004, o 10:08

Działacze z Rzeszowa, zaprosili policjantów aby ci zbadali trzeźwość zawodników przed meczem. Jednak wszyscy byli OK.

Awatar użytkownika
fLiGiErT_MiSzCz

#410 Postautor: fLiGiErT_MiSzCz » 20 września 2004, o 10:09

No więc widzimy, że działacze STALi zrobiliby wszystko żeby awansować do E-Ligii. Jak nie na torze to poza nim. Nieczystym zagraniom mówimy stanowczno NIE

dzialacze stali sprawdzali tylko te zagrania. :roll:
Gratuluje Lublinowi (aczkolwiek nie ma czego,gdyz pokonanie tak badziewnej druzyny jak mojrzeszów jest czyms naturalnym).

jesli to takie latwe to przypominam date 11 lipca!
Mam pytanie. Ile było józefów?

was raczej na taki wyjazd niestac (nie w sensie finansowym)...
Przytepiliście ich troszke?

pozdrowienia dla pana w bialej koszulce po lewej stronie naszej klatki :lol: wyzywal wyzywal dopuki niewstal jeden byku od nas, wtedy to jzu niewyzywal tlyko pokorniutko usiadl :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Gretzky

#411 Postautor: Gretzky » 20 września 2004, o 10:11

Po dzisiejszej lekturze sportu w Kurierze widac po raz kolejny jak na dloni ze ukraincy nie potrafia przegrac honorowo a ich jedyną umiejetnoscią jest kombinowanie , glupie ćwoki oprotestowaly motocykle Grzeska i Franka co do ich pojemnosci mysleli , że tak uda zalatwic baraze ; żal wam dupe sciska bo w uczciwej walce nigdy z nami nie wygracie i ta prawda was boli ale to nie nasz problem .
Ostatnio zmieniony 20 września 2004, o 10:18 przez Gretzky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#412 Postautor: ravajas » 20 września 2004, o 10:12

miki pisze:Wy kurwy lubelskie, jebane koziołki przez was w rzeszowie mamy żałobe
odebraliście nam nadzieje na awans a w przyszłym roku pewne mistrzostwo Polski. Spotkamy się za rok wtedy zobaczymy (za rok bo w barażach przegracie)

coś Ci się pomyliło...
to nie przez nas, tylko przez Waszego mechanika. 5 defektów w jednym meczu to chyba nie zasługa Franka, Piszcza, Knappa, czy kogokolwiek innego z naszej "jebanej" drużyny.
Dodam jeszcze jedno: czy Marma Rzeszów nie potrafi wygrać z takimi lubelskimi "cieniasami" bez lotnych startów?
musicie coś zmienić. Zaknontraktujcie na przyszły sezon Kaczmarka i Fydę. Macie Ekstraligę po I kolejce. Gwarantuję!!!

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Gretzky

#413 Postautor: Gretzky » 20 września 2004, o 10:14

fLiGiErT_MiSzCz pisze:
Gratuluje Lublinowi (aczkolwiek nie ma czego,gdyz pokonanie tak badziewnej druzyny jak mojrzeszów jest czyms naturalnym).

jesli to takie latwe to przypominam date 11 lipca!

11 lipca to przegralismy ze Sledziem i Kaczmarkiem ktorzy wam pomogli

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#415 Postautor: Apocalips » 20 września 2004, o 10:21

Bimmer pisze:
Apocalips pisze:No więc widzimy, że działacze STALi zrobiliby wszystko żeby awansować do E-Ligii. Jak nie na torze to poza nim. Nieczystym zagraniom mówimy stanowczno NIE :!:

Sorry, ale w badaniu, czy rywal postępuje uczciwie nie ma nic z nieczystego zagrania.

Faktycznie może źle się wyraziłem. Poprostu denerwuje mnie i pewnie nie tylko mnie, że działacze Stali szukają dziury w całym i najchętniej rozegraliby wszystko przy "zielonym stoliku". Jasio Stachyra powiedział, że ostatni mecz wygrali, ponieważ mieli ze sobą obserwatora Kaczmark,a we wczorajszym mieli nie wyjść z 40 punktów i nie wyszli.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#416 Postautor: Łoptymista » 20 września 2004, o 10:29

miki pisze:Wy kurwy lubelskie, jebane koziołki przez was w rzeszowie mamy żałobe

:twisted:
Kocham, takich frustratów. Wczoraj cieszyłem się jak dziecko. Jak czytam takie posty znowu uśmiech zagościł na mojej twarzy. Dla twojej wiadomości drogi pieniaczu mam nadzieję, że bie spotkamy się za rok. No chyba, że połączął wszystkie ligi...

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#418 Postautor: ravajas » 20 września 2004, o 10:41

Gawrzyk pisze:to mierzenie gaznikow ponoc zarzadzil sedzia. zmierzyli dali sobie siana i tyle. Jozki juz nie wiedzieli jak wywalczyc zwyciestwo wiec tak kombinowali.

I jeszcze jedno. Kuciapa przestal jechac jak na naszym starcie stanal kierownik i pilnowal sedziego zeby z lotnych nie puszczal ;] Chlopcy z rzeszowa nie istnieli wowaczas.

podsumowujac to nie wiem jak jozki mysleli ze wygraja u nas. Spompowali swoja druzyne do granic mozliwosci, huczeli w wywiadach ze rozjada na 35:55, a sie okazala ze ta druzyna to jedna wielka KUPA.

I nie ma co sie tlumaczyc ze Trojana nie mial sprzetu. Zrobil karlika na trasie wiec jakas fure mial.

Po prostu kiepska druzyna i wsio.

Paweł, owszem, po wczorajszym meczu mozna powiedzieć, że Rzeszów ma gorsza drużyne, ale nie kiepską! Kiepska druzyna nie zajmuje trzeciego miejsca w Lidze. Umiejętności zawodników z Rzeszowa nie ustępują umiejetnościom naszych zawodników. Kwestia leżała w sprzęcie. I nawet nie tyle w dopasowaniu do toru tylko po prostu w przygotowaniu do zawodów. Bez defektów też by przegrali, ale powalczyliby.
Chociaz z drugiej strony, znów przywołując słowa T. Golloba, że w żuzlu 100% zalezy od zawodnika, to stwierdzić mozna, że rzeczywiście słabo się spisali.

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Mrucky

#420 Postautor: Mrucky » 20 września 2004, o 10:51

Wiadomo było że ktoś musiał przegrać, tym razem byliśmy to my ... trudno. Wam gratuluje zwycięstwa i życze powodzenia w barażach.

Co do kibiców z Rzeszowa. Wiadomo że w tak licznej grupie znajdzie się kilku ... którzy tylko z nazwy są kibicami.

To banda gówniarzy...teraz pewnie mamusi i tatusiowi żalą się jaki to świat jest nie sprawiedliwy.

Miras nie wyładowuj swoich żali na nas. Mało śród naszych kibiców jest "desperatów" którzy po przegranym meczu w Lublinie wieszają na zawodnikach psy. Wręcz przeciwnie doceniamy to co pokazali w rundzie rewanżowej. A Ty swoimi komentarzami o nas czy Karlssonie który rzekomo sprzedaje nam mecze się po prostu kompromitujesz.

Jeszcze raz gratuluje zwycięstwa, byliście lepsi i wygraliście ... proste.

KrzyÅ›
Junior

#422 Postautor: KrzyÅ› » 20 września 2004, o 12:50

Do Administratorów - nie wiem Panowie czym jest to spowodowane ale trochę wstyd że tyle godzin już po meczu, a na lubelskiej stronie ani słowa na temat zwycięstwa naszej drużyny...

P.s.
Przestancie pić i weźcie się do roboty...

Ylipulli

#423 Postautor: Ylipulli » 20 września 2004, o 13:00

Chłopaki serdeczne gratulacje za wygrany mecz !!! Kibice niezły doping !!!
Nareszcie odezwał się sektor na I łuku !!! :D Szkoda, że baraże dopiero 10.

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#424 Postautor: kuba » 20 września 2004, o 13:38

mam pytanie co do frekwencji , na jakiej podstawie jest ona liczona chodzi o sprzedane bilety o wypelnione sektory ??rzypobardzo duzo ludzi wchodzi za darmo (podstawowka) nie mowiac o tych ktorzy wchodza na lewo .

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#425 Postautor: Cooper » 20 września 2004, o 13:40

No jak to jak? Gawrzyk stoi na srodku murawy i liczy :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]