Oprawa spotkań (baraże)
oo, Dannie, mam w domu twoj avatar :p
a co do rac, na jednym ze zdjec naliczylem ok. 35. tak sobie myslalem, zeby na baraze kupic ze 30 rac. koszt - 450 zlotych.
ale przeciez czasu jeszcze sporo...
zrobimy jakies przescieradlo z napisem: "zbiorka na oprawe barazy" czy chgw, cos podobnego. bedziemy wywieszac gdzies na treningach i stac tam z pucha. ew. z jakas kompania sie pogada (browary lubelskie
?)
kase trzeba nakminic
a co do rac, na jednym ze zdjec naliczylem ok. 35. tak sobie myslalem, zeby na baraze kupic ze 30 rac. koszt - 450 zlotych.
ale przeciez czasu jeszcze sporo...
zrobimy jakies przescieradlo z napisem: "zbiorka na oprawe barazy" czy chgw, cos podobnego. bedziemy wywieszac gdzies na treningach i stac tam z pucha. ew. z jakas kompania sie pogada (browary lubelskie
kase trzeba nakminic
to zeby juz nie robic burdelu to Geest mozesz zmienic temat na Oprawa spotkan czy oprawa na baraze... i w tym temacie mozemy rozpoczac dyskusje na temat oprawy z Zielonka (najpewniej)
ja mialbym taka mala prosbe do forumowiczow ktorym zalezy na ladnym "opakowaniu" meczu w Lublinie - zwlaszcza ze o tym meczu bedzie sporo w mediach itp. - chodzi mi oto aby kto moze napisal na forum lub poprzez PW do mnie lub Geesta lub piotrusssa lub kogos z FC ile bylby w stanie rzucic kaski na te mecz "dziesieciolecia"
...kazda kwota bedzie mile widziana aczkolwiek wiadomo ze im wieksza tym lepszy bedzie efekt...
kase bedziemy mogli zbierac tak jak napisal Geest np. na treningach lub w jakis umowionych godzinach gdzies tam... to sie uzgodni...
Mysle ze aby bylo super musza zjednoczyc sie wszyscy kibice a nie tylko FC&KK... a wiec... "POMOZECIE?!"
ja mialbym taka mala prosbe do forumowiczow ktorym zalezy na ladnym "opakowaniu" meczu w Lublinie - zwlaszcza ze o tym meczu bedzie sporo w mediach itp. - chodzi mi oto aby kto moze napisal na forum lub poprzez PW do mnie lub Geesta lub piotrusssa lub kogos z FC ile bylby w stanie rzucic kaski na te mecz "dziesieciolecia"
kase bedziemy mogli zbierac tak jak napisal Geest np. na treningach lub w jakis umowionych godzinach gdzies tam... to sie uzgodni...
Mysle ze aby bylo super musza zjednoczyc sie wszyscy kibice a nie tylko FC&KK... a wiec... "POMOZECIE?!"
s
proponuje wulkany takie jak motor mial na cracovii miedzy plotem a banda ustawic. zalatwic pasy materialy zolto-bialo-niebieksie.z tego co pamietam takie race to koszt 20 zl sztuka.super efekt robia swiece dymne albo puszki z dymem kolorowych ala oprawy lecha poznan.swietne sa bengale jak sie nie byle ala ostanio gornik leczna z legia (te srebne)chodz one robia super efekt gdy jest ciemniej i przy 30-50 sztukach
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ja co prawda fanem piłki nie jestem, ale bywam na wszystkich meczach Motoru
Przyuważyłem u nich swego czasu fajną akcje. Kupili sobie kartony - żółte, białe i niebieskie. Podzielili się nimi odpowiednio i w momecie gdy cała żyleta podniosła je do góry to sektor wyglądał jak jedna wielka flaga.
Polecam.
Pozdr.
Przyuważyłem u nich swego czasu fajną akcje. Kupili sobie kartony - żółte, białe i niebieskie. Podzielili się nimi odpowiednio i w momecie gdy cała żyleta podniosła je do góry to sektor wyglądał jak jedna wielka flaga.
Polecam.
Pozdr.
Lublin_Fan pisze:Kupili sobie kartony - żółte, białe i niebieskie. Podzielili się nimi odpowiednio i w momecie gdy cała żyleta podniosła je do góry to sektor wyglądał jak jedna wielka flaga.
Polecam.
To by było całkiem ciekawe widowisko. Mozna byloby sie zakrecic, jest jeszcze sporo czasu. Ja jestem za.

Byłoby fajnie, ale trzeba na to miec kasę, przed meczem ze Stala też wszyscy pisali jak powinna wyglądac oprawa, a jak zwykle starczyło kasy raptem na 10 rac. Wszyscy wiedza najlepiej, ale żeby się do oprawy dołożyc to już nagle głowy spuszczone a portfele pochowane w najgłębszych zakamarkach spodni. Jeśli ktos chce to nie trudno wspomóc fan klub, naprawdę wystarczą tylko chęci,przyda się każda złotówka. Jakby kazdy z tych bardziej aktywnych uczestników dyskusji na forum dołożył choćby po złotówce to ponad 50 zł już by było. Dla części napewno nawet 5 czy 10zł a może i więcej też nie jest jakąś astronomiczną sumą. Ale jak zwykle dużo gadania a działa tylko kilka osób z fan klubu. Pomyślcie nad tym, bo jakby naprawde chcieć to oprawa mogłaby wyglądac naprawdę super. Jak napisał Prymus jest jeszcze sporo czasu,kazdy z Was ma jeszcze szanse na skontaktowanie sie z kimś z fan klubu i na dorzucenie sie do oprawy, a wtedy będzie ona naprawde dobra.
Kupili sobie kartony - żółte, białe i niebieskie. Podzielili się nimi odpowiednio i w momecie gdy cała żyleta podniosła je do góry to sektor wyglądał jak jedna wielka flaga.
Polecam.
Taki pomysł był przed meczem z Rzeszowem. Koszt jednego kartonu (dobrego), wynosi 25gr - cena detaliczna w sklepie papierniczym na deptaku.
Ile trzeba rzucić kasy na coś takiego każdy może sobie policzyć.
Oprawa mecz ze Stalą nie była nadzwyczaina, pomijam doping. Trochę za późno się zaczęliśmy organizować.
Na barażach musi to wyglądać kompletnie inaczej! Prawdopodobnie będzie więcej rac, może świece dymne, bardzo możliwe, że będzie jeszcze jedna niespodzianka, póki nie jest ona pewna to nie chcę zdradzać.
Proponuje, zeby kazdy juz zaczal ciac konfetti, żeby na mecz było duuużo więcej niż ostatnio.
Jak ktoś ma jakieś pomysły to niech pisze, może jakiś się uda zrealizować.
dj.hwdp pisze:nio te kartoniki to dobry pomysl a moze by cos wyciac z stropianu jakis napis ale lepiej by wygladaly kartoniki tylko ze na to trzeba troszke kasy
pozdrawiam
Myslelismy o tym zeby byl napis TÅ» Lublin ze styrpoianu , ale niestety nie udalo sie na Rzeszow z powodu braku czasu ale na baraze juz bedzie.
dj.hwdp pisze:a moze by cos wyciac z stropianu jakis napis
No, właśnie to miała być ta niespodzianka
To wcale nie jest duży koszt, a efekt w połączeniu z racami jest na prawde dobry, co widać na zdjęciach z Gdańska.
PS. http://www.lotosgdansk.pl/dzial.php?d=g ... sk-gorzow2 - inne zdjęcia z meczu Wybrzeże - Gorzów.
PPS. Widziałem wpisy osób przed meczem odnośnie przyjmowania gości w Lublinie. Są kibice, którzy będą przyjmowani bardzo dobrze, ale są też tacy, którzy będą przyjęci tak jak Rzeszów.
Choć uważam, że za dużo było "jebania Rzeszowa".
Co do przyjęcia kibiców z Gdańska, to jak przyjadą w następym sezonie do nas to będą co najmniej tak samo dobrze przyjęci jak w tym. Mam nadzieje tylko, że przyjedzie ich znacznie więcej niż ostatnio.
-
KUCIAPSZCZAK
Gosia pisze:A Tobie się jeszcze nie znudziło..... To co mam lecieć 2 godziny przed meczem żeby łaskawie zakupić program
Ja tam zawsze przychodze 2 godziny przed meczem i jakoÅ› mi sie nie nudzi,a przynajmniej mam dobre miejsce
Ostatnio zmieniony 24 września 2004, o 22:10 przez Sober, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KUCIAPSZCZAK
-
Gość
-
Michael
Oli pisze:Widzieliście kiedyś jak kibice łapią się za bary i podskakują tak złączeni. Bardzo fajnie to wygląda, trudniej to zorganizować, ale może kiedyś![]()
Tż z Lublina najlepsza w Polsce drużyna !!!!!
Nawet wojsko ma zabroniony krok marszowy na mostach. Pewnie przesadzam, ale jakas racja w tym jest. Gdyby się tak cały sektor złapał za bary i podskakiwał równo, to interferencja drgań mogłaby spowodować rozwalenie się nasypu, na którym oparta jest trybuna.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Tak gadacie o pieniadzach a czy ktos zapytal sie Kepy czy nie chcialby sie dorzucic do waszych rac, kartonow, flag itd. na mecz barazowy?? Przeciez dla Sipmy taki wydatek - powiedzmy 500 zl to nic - wiecej "w koszty" wpuszcza sekretarka
Moim zdaniem glowny sponsor powinien sie troche podlaczyc pod Fan Klub
Pozdrawiam
Pozdrawiam