"Wygrał lepszy"
Pocalujcie mnie wszyscy w dupę, ekipo Mistrza Polski.
luCas pisze:Ramian1 pisze:co sezon walczyli o play offy z marnym skutkiem ale blisko spadku byli tylko w 2021 więc kolejne pudło ;) lubisz się udręczać? mamy dużo lepszy zespół i jestem wręcz pewny wygranej, walczymy o medale a Grudziądz ledwo zipie i jest duża szansa, że poleci, jak tam nie wygramy to gdzie ma być łatwiej??
To jak kolego, pogadamy o zuzlu na powaznie? :D
Piernik pisze:Także brawo Kępa i zarząd. Wilki są niepotrzebne. Mecz nie miał związku ze sportem, tu gdzie indziej się rozegrał wynik.
mema pisze:Sasień był uczciwy.Fiałkowski zapłacił za 56 i było 56.
Blinki pisze:W tym meczu nie wynik jest najgorszy.
Moim zdaniem najgorsze w tym meczu był brak jakiejkolwiek.. no właśnie nie wiem motywacji/zaangażowania/szczęścia
Kaman pisze:Czekam na wypowiedź Ziółka to tylko sport, taki jest zużel! ;)
Ge(L)o pisze:Piernik pisze:Także brawo Kępa i zarząd. Wilki są niepotrzebne. Mecz nie miał związku ze sportem, tu gdzie indziej się rozegrał wynik.
Tak, bo Motor woli jeździć do Grudziądza niż do Krosna.
Piernik pisze:Ge(L)o pisze:Piernik pisze:Także brawo Kępa i zarząd. Wilki są niepotrzebne. Mecz nie miał związku ze sportem, tu gdzie indziej się rozegrał wynik.
Tak, bo Motor woli jeździć do Grudziądza niż do Krosna.
Krosno ma kasę i zaraz by przyszło po zawodników, a moze za pare lat zamarzylby im się Zmarzlik. GKM jest niegroźny.
Na serio ten komentarz twój? Oddaliście mecz. Nie wy pierwsi, nie ostatni w tej lidze. Są dziwne mecze co sezon.
Flagg pisze:Jutro jedziemy z najsłabsza drużyna w lidze. W składzie Motoru będziemy mieli
1. Trzech aktualnych mistrzów świata
2. Aktualnego lidera SGP i SGP2
3. 2 i 3 Zawodnika w klasyfikacji tegorocznej SGP!
4. Na 12 miejsc w finale w tegorocznych SGP, 7 zajęli zawodnicy Motoru
4. Na 9 miejsc na podium w tegorocznym SGP, 6 zajęli zawodnicy Motoru
A my nie jesteśmy pewni zwycięstwa :D
RadeKas pisze:Pomijając żenadę w wykonaniu Motoru, to za decyzję w 15 biegu sędzia powinien zakończyć karierę. Niestety wynik będzie dużo głośniejszy niż skandal sędziowski więc konsekwencje skończą się na dyskusji z Leszkiem (albo nawet nie, bo magazyn eligi będzie za 2 tygodnie).