Peter Karlsson

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#252 Postautor: istred » 21 września 2004, o 15:15

Możesz Gawrzyk napisać o co chodzi Karlssonowi ? Albo przynajmniej zdementować niektóre informacje z forum ? Bo jak już napisałem, ktoś pisze swoje domysły inny pomyśli, że to prawda i tak rodzi się plotka.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#253 Postautor: Cooper » 21 września 2004, o 15:19

ja tez chcialbym poznac prawde i tylko prawde:) bo sie zezloscilem troche. nigdy go za bardzo nie lubilem, ale byl dobry, a teraz zaczely sie jakies jaja. Niech ktos (tzn. Gawrzyk) napisze co i jak na 100%. Co ten Peter nagadal? A zreszta, moze pozniej, bo sie chyba wszyscy uczymy, prawda (...). A moze by ta chat z Peterem...? :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

KrzyÅ›
Junior

#254 Postautor: KrzyÅ› » 21 września 2004, o 15:28

Wiele osób na tym forum pisze teksty typu "Karlsson, Franków sprzedał" itd. Gdybym był na miejscu zawodników to za takie coś od razu założyłbym sprawę w sądzie. Być może piszą to dzieci ale z tego co wiem to na stadionie wsród starszych ludzi krażą już takie ploty. Ludzie czy nikt na to nie zareaguje? Przecież to wielka obraza dla zawodników? Jak można tak traktować ludzi którzy starają się jak mogą aby należycie wykonywać swoją pracę? Co Was interesuje ile Peter zarabia? Czy Was ktoś pyta o zarobki? Skoro Siwek z nim podpisał to widocznie stać klub na takiego zawodnika!!! Zachowujecie się jak stare k... na targu...
P.s.
Shack i Gawrzyk. Wy straciliście jakąkolwiek kontrolę nad tym forum? Przecież tego typu wpisy są karygodne, a Mariusz (bo Peter raczej nie) czyta to forum!!! Jak można założyć temat "Mariusz Franków - straszne pudło?" Jak można pozwalać na takie pomówienia? Zgadzacie się na to?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener