Motor Lublin - Apator Toruń 59:31 (103:77), 11.06.2023
Re: Motor Lublin - Apator Toruń, 11.06.2023 godz. 19:15
Sandał posłuchał eunuchów?
Okaże się w niedzielę, kogo wpiszemy do programu pod 10.
Grzelak pod juniorskim to już jakaś zmiana
dodajmy, ze zmiana na plus
METHANOL ADVENTURE TEAM
Voulas pod 10 a Bańbor pod rezerwę. Może w końcu się doczekam.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Przecież z Grudziądzem było to samo. I koniec końców wstawił Grzelaka za Rachubika. Teraz pewnie będzie to samo, tylko Banbor pod 10
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Grzelak przynajmniej trzyma krawężnik.
Albo wszystkich zaskoczy i wstawi Młynarskiego za Rachubika 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Flagg pisze:Przecież z Grudziądzem było to samo. I koniec końców wstawił Grzelaka za Rachubika. Teraz pewnie będzie to samo, tylko Banbor pod 10
Naprawdę musiałeś? Nawet w ten świąteczny dzień? :(
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ale że tego Mikkela Kępa oddał...
Czy w drużynie ktoś się skarży na Bartka? Masz takie info? Może zapytaj Cierniaka czy Holdera? To jest zwykłe plotkarskie nakręcanie "atmosfery" wokół BZ, na podstawie wniosków z dupy.
Gelo pisze:Zmarzlik w Lublinie to granat wrzucony do szatni niestety
Czy w drużynie ktoś się skarży na Bartka? Masz takie info? Może zapytaj Cierniaka czy Holdera? To jest zwykłe plotkarskie nakręcanie "atmosfery" wokół BZ, na podstawie wniosków z dupy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Widać musi któregoś z naszych wypieprzyć jak to robił z Vaculem czy Woźniakiem żebyś zrozumiał o co chodzi
Nom, bardzo się nie lubili z Vaculem, fakt. Woźniakowi też dał za mocną furę na finale po złości.
Cooper pisze:Nom, bardzo się nie lubili z Vaculem, fakt. Woźniakowi też dał za mocną furę na finale po złości.
I okazuje się, że do tego masochista bo tak nie cierpi Vacula a lobbował za nim, żeby go teraz wku… w Motorze. Gelu taki mądry facet jesteś, ale czasem jak coś walniesz nie potrafisz powiedzieć - dobra panowie pomyliłem się. Tylko bedziesz szedł w zaparte wbrew faktom i logice. Bo Twoja prawda jest „Twojsza” …
Ale gdzie się pomyliłem? Nie wywracał kolegów z pary? Od samego początku na forum wyrażałem obawy czy przyjście Zmarzlika nie rozpieprzy fajnej drużyny. I to się niestety stało. Konsekwentnie nie jestem fanem Motoru ze Zmarzlikiem w składzie. I chyba już nie będę. Po blamażu w Grudziądzu dodatkowo jestem na nich wk...wiony. Chyba mi wolno?
Równie dobrze można powiedzieć, że fajną drużynę rozpieprzył Dominik Kubera zdejmując nogę z haka na treningu przed GP.
Fajną drużynę rozpieprzyło przyjście Zmarzlika, czy odejście Michelsena?Gelo pisze:Ale gdzie się pomyliłem? Nie wywracał kolegów z pary? Od samego początku na forum wyrażałem obawy czy przyjście Zmarzlika nie rozpieprzy fajnej drużyny. I to się niestety stało. Konsekwentnie nie jestem fanem Motoru ze Zmarzlikiem w składzie. I chyba już nie będę. Po blamażu w Grudziądzu dodatkowo jestem na nich wk...wiony. Chyba mi wolno?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gelo pisze:Konsekwentnie nie jestem fanem Motoru ze Zmarzlikiem w składzie.
Mhm...
Gelo 16 kwietnia 2023 pisze:No i pięknie :) oglądanie takiego kosmity na żywo to uczucie nieporównywalne z niczym.
przestan wyciagac Gelowi posty sprzed 8 lat!!!
a nie, czekaj...
a nie, czekaj...
METHANOL ADVENTURE TEAM
I widzisz Gelu, z całym szacunkiem sam nakręcasz nagonkę na siebie. Brniesz w coś co nie ma sensu, a argumenty odbijasz niewybrednymi komentarzami, bez merytoryki. Często napiszesz coś ciekawego, ale czasem ,,nikt nie wmówi Ci , że białe jest białe, a czarne jest czarne ".
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Proste umysły widzą sprzeczności tam gdzie ich nie ma. Trzeba mówić wielkimi literami. Więc mówię. ZMARZLIK JEST KOSMITĄ. OGLĄDANIE GO TO PRZYJEMNOŚĆ. NIE JESTEM FANEM MOTORU ZE ZMARZLIKIEM W SKŁADZIE. WOLAŁEM MOTOR Z MIKKELEM I NAWET DRABIKIEM (KTÓREGO WIELKIM FANEM NIGDY NIE BYŁEM ALE KTÓREGO ZACZĄŁEM DOCENIAĆ). A NAJBARDZIEJ LUBIŁEM MOTOR PIERWSZOLIGOWY Z SEZONU 2018.
Myślałem, że ten z Nielsenem.
albo Szwendrowskim 
z Jeleniewskim i Miesiącem? Czy to IM Australii taką sympatię budził?
Gelo pisze:A NAJBARDZIEJ LUBIŁEM MOTOR PIERWSZOLIGOWY Z SEZONU 2018.
z Jeleniewskim i Miesiącem? Czy to IM Australii taką sympatię budził?
Tylko REDSTAR KMŻ i skład z 2009 roku.
Też uważam, że po odejściu Kiryła Filinowa to już nie jest to.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ja zdecydowanie wolę Motor ze Zmarzlikiem, niż Motor z Laguta. Zawsze odczuwałem potężny wstyd, że ten człowiek u nas jeździ. W zeszłym roku bez Griszy, ale był Drabik. Nigdy nie będzie tak, że będziemy mieli pod względem charakterów optymalny skład, choć zeszłoroczny był już bardzo bliski.
A wszystko po jednym blamażu w Grudziądzu, który mógł być wynikiem ,,team order" posługując się terminologią F1
A wszystko po jednym blamażu w Grudziądzu, który mógł być wynikiem ,,team order" posługując się terminologią F1
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.