Shack pisze:Po drugie: cos musi w tym byc skoro nie tylko w Rzeszowie ludzie twierdza ze Stal jest Lepsza druzyna. Owszem wygraliscie mecz ale ja i tak twierdze ze Stal ma lepszy sklad i mam ku temu powody.
i wlaśnie przez takie wpisy caly stadion skandowal "jeb** rzeszow jeb**". Czas spojrzeć troche krytyczniejszym okiem na poczynania waszych gwiazd, zamiast przyznawać im dzikie karty do GP.Po trzecie: mialem nadzieje ze atmosfera na trybunach w niedziele bedzie super i bardzo sie zawiodlem. Nie mowie ze byla to wina tylko kibicow z Lublina bo u nas tez sie znalazlo paru przypalow ale my przynajmniej nikogo nie obrazalismy i wiekszosc osob potrafila sie zachowac kulturalnie mimo prowokacji ze strony gospodarzy.
dziwne, że byliście jedyną grupą przyjezdnych tak "miło" przywitanych w Lublinie. Nie daje Ci to do myslenia ??? Idz dopisz jeszcze dwie strony w temacie "obcokrajowiec na baraze" na waszym forum
Mozesz mi wierzyc lub nie ale potrafie spojrzec krytycznym okiem na jazde zawodnikow Stali. Tylko ze ja nie oceniam ich na odstawie meczow z Lublinem tylko na podstawie calego sezonu. Jezeli nie zgadzasz sie z moim zdaniem twoja wola, masz do tego pelne prawo.
co do przywitania na stadionie to swiadczy to tylko o waszym braku kultury. Jezeli na podstawie wpisow na forum z ktorymi nie zgadzaja sie kibice z Lublina spiewacie "Je... Rzeszow je..." to nie masz sie czym chwalic.