A ja myślę, że Piter będzie tylko lepszy w tym sezonie, a w playoffach też lubi dźwignąć temat.
Dziwi mnie natomiast, że dotąd Sparta nie wymyśliła nic lepszego na drugą pozycję juniorską - ale nie można wykluczyć, że na PO coś wykombinują.
Nasi rywale - 2023
Re: Nasi rywale - 2023
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
CKM1946
- Zawodowiec
Pole manewru w juniorach jest praktycznie zerowe
Sebastian Szostak
-
CKM1946
- Zawodowiec
Tylko dlaczego Ostrów by miał puszczać Szostaka i zostać z przypałem Pocztą na juniorce.
Awans im nie grozi a kasa za wypożyczenie się przyda. Ale masz rację nie ma sensu z Pocztą zabijaką zostać i bać się o zycie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gdyby mieli klarowną sytuację w walce o utrzymanie to mogliby go puścić i przytulić trochę sianka.
Ale jak na razie mają 6 pkt, niby trzy zaległe mecze, ale za to wyjazdy do Zielonej Góry i Łodzi oraz Polonię u siebie. W niedzielę jadą do Poznania i jak tam przegrają co najmniej 8 punktami to może im 2 liga zajrzeć w oczy.
Motor dokonał historycznego wyczynu awansując dwa sezony pod rząd, być może Ostrovii uda się odwrócić tę historię ;)
Ale jak na razie mają 6 pkt, niby trzy zaległe mecze, ale za to wyjazdy do Zielonej Góry i Łodzi oraz Polonię u siebie. W niedzielę jadą do Poznania i jak tam przegrają co najmniej 8 punktami to może im 2 liga zajrzeć w oczy.
Motor dokonał historycznego wyczynu awansując dwa sezony pod rząd, być może Ostrovii uda się odwrócić tę historię ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jest też raczej powód, dla którego jeździ Poczta,a nie Szostak.
Choć od Panicza byłoby lepszy.
Choć od Panicza byłoby lepszy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Co do juniorów czym się obecnie zajmuje niedoszła nadzieja lubelskiego żużla Emil Peroń? :)
Na twitterze krążą informacje z Ostrowa, że Jakub Krawczyk podpisze kontrakt ze Spartą Wrocław do końca wieku juniorskiego. Jeśli się potwierdzi to Wiktor Przyjemski będzie jeździł gdzie indziej.