Nasi rywale - 2023
Re: Nasi rywale - 2023
Wiem wiem. Do kibiców nic nie miał. Chociaż trochę zwodził tymi wywiadami robiąc złudną nadzieję.
fajnie by bylo jakby wrocil w przyszlym roku, nie?
najlepiej za tego Zmarzlika, co tylko psuje atmosfere
najlepiej za tego Zmarzlika, co tylko psuje atmosfere
METHANOL ADVENTURE TEAM
Odzyskamy wówczas DNA zespołu.
Jeszcze niech wróci młody Lampart.
Na wybór Gorzowa u Przyjemskiego może mieć wpływ słabe U24 i dodatkowe biegi. Sądzę, że zarówno u nas jak i w WTS miałby z tym krucho ;). Apator i Stal to takie zespoły które mogą mu na tym polu zaoferować coś dodatkowego, a przy tym względnie gwarantują walkę o najwyższe cele.
KrzysiekS pisze:Na wybór Gorzowa u Przyjemskiego może mieć wpływ słabe U24 i dodatkowe biegi. Sądzę, że zarówno u nas jak i w WTS miałby z tym krucho ;). Apator i Stal to takie zespoły które mogą mu na tym polu zaoferować coś dodatkowego, a przy tym względnie gwarantują walkę o najwyższe cele.
Na U24 twitterowe harpagany podają Miśkowiaka w Gorzowie.
ezbeg pisze:Odzyskamy wówczas DNA zespołu.
Mikkelsenowo-kuberowego DNA w pełni nie odzyskamy. Nie ma przesłanek żeby Mikkel wracał ani żeby Bartek odchodził. Ale jak wróci Domin to już będzie znacznie lepiej. Mało tego - o ile nic nie mam do Jarka i wiem że ma wielu fanów - mam problem z jego "lubelskością" - dodam, że jest to problem, którego kompletnie nie odczuwam w przypadku Dominika. Dlatego jak rozeszła się wieść, że Jarek prawdopodobnie będzie musiał obrać kierunek ZG lub Leszno - to dla mnie jest to informacja neutralna, bo on tam pasuje idealnie.