Marek Kępa - jego rola w klubie
-
Siwek Patataj
Przepraszam za zaśmiecanie wątku, mam nadzieję, że wybaczone mi to zostanie:-)))
Yarbi, nie wiedziałem że to Ty się kryjesz pod tym nickiem, Bartuś:-)))
Na strpeapa? Z Wami zawsze chętnie się wybierzemy, kiedy tylko zechcecie. Zresztą obiecaliśmy sobie "zielony" seans:-)), więc musimy się znowu spotkać:-)))
napisz do mnie kontrolnego e-maila: mailto:bariwo@tlen.pl
chwilowo nie mam telefonu:-(((
Umówimy się kiedy tylko będziecie mieli wolny czas, my go mamy od przyszłego tygodnia...w nadmiarze:-)))
A necik mamy w domku
pzdr. od nas obojga, także dla Ani:-))
lucki73
Yarbi, nie wiedziałem że to Ty się kryjesz pod tym nickiem, Bartuś:-)))
Na strpeapa? Z Wami zawsze chętnie się wybierzemy, kiedy tylko zechcecie. Zresztą obiecaliśmy sobie "zielony" seans:-)), więc musimy się znowu spotkać:-)))
napisz do mnie kontrolnego e-maila: mailto:bariwo@tlen.pl
chwilowo nie mam telefonu:-(((
Umówimy się kiedy tylko będziecie mieli wolny czas, my go mamy od przyszłego tygodnia...w nadmiarze:-)))
A necik mamy w domku
pzdr. od nas obojga, także dla Ani:-))
lucki73
djrafix pisze:HeHe.Dlamnie jest lepiej jak jest dalej Pan Janusz Stachyra, tak jak mofil Maciek on fie co robi ale Pan Marek rownież jest dobrym trenerem.Ciekafe kto zostanie trenerem w przyszlym sezonie... czyzby Pan Marek?!
Syniu zacznij pisać poprawną polszczyzną bo nie tylko Bimmera drażnisz swoimi tekstami. Ty chodzisz do szkoły, czy twoja edukacja zakończyła się na al.Zygmuntowskich?
Krzyś pisze:djrafix pisze:HeHe.Dlamnie jest lepiej jak jest dalej Pan Janusz Stachyra, tak jak mofil Maciek on fie co robi ale Pan Marek rownież jest dobrym trenerem.Ciekafe kto zostanie trenerem w przyszlym sezonie... czyzby Pan Marek?!
Syniu zacznij pisać poprawną polszczyzną bo nie tylko Bimmera drażnisz swoimi tekstami. Ty chodzisz do szkoły, czy twoja edukacja zakończyła się na al.Zygmuntowskich?
wiesz to taki nowy jezyk internetowcow !!
djrafix pisze:HeHe :D .Dlamnie jest lepiej jak jest dalej Pan Janusz Stachyra, tak jak mofil Maciek on fie co robi ale Pan Marek rownież jest dobrym trenerem.Ciekafe kto zostanie trenerem w przyszlym sezonie... czyzby Pan Marek?! 8)
Nie wiedziałem, że uchodzcy z krajów Trzeciego Świata interesują sie żużlem. Jakie plemię reprezentujesz murzynku?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Łoptymista
- Trener
ravajas pisze:yarbi pisze:ps. lucki73 - gdzies ty sie do neta dorwal? kiedy znow lecimy na striptiz? aha i wisze ci za piwa [ostatnio z Anka zapomnielismy wam oddac;].
chętnie dowiem się czegoś więcej
pozdrawia:
Rafał Borowski
[sorry za OT;]
Z luckiem73 mamy taki mile zony ze zabraly nas na striptiz;]
re lucki73
a zmienilem nicka na yarbi zeby na wszystkich forach miec jednakowo;]
Ania wroci od tesciow to bedzie sie z wami kontaktowac bo ja jak zwykle nie mam czasu/zapomne;] To znow gdzies wyskoczymy... Ew. Wy wpadniecie do nas:)
[koniec OT;]
A co do trenera to naprawde mysle ze o wiele powazniejszym problemem jest kasa... Kasa na szkolke, na sprzet ect.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Wracając do tematu to Marek Kępa, jak narazie przynajmniej, nie jest jeszce wielkim trenerem. Był bardzo dobrym żużlowcem ale wcale nie musi się to przełożyć na trenerkę. Napewno ma bardzo dużo doświadczeń i dużą wiedzę żużlową. Jak narazie wskazówki Kępy pomogły Jeleniowi, który podczas rundy honorowej po meczu z Rzeszowem wyraźnie pokazywał komu zawdzięcza poprawę formy. Ale to jeszcze niewiele by mówić o Kępie jako świetnym trenerze.
Z drugiej strony Janusz Stachyra za którym niewątpliwie przemawiają wyniki drużyny, realizacja przedsezonowych założeń. Ale przeciwko świadczą monotonne treningi i brak zdolnych wychowanków.
Mimo wszystko jeśli chodzi o obsadę trenera na przyszły sezon opowiadałbym się za Stachyrą , a rolę Kępy widze narazie jako trenera Kacpra i ewentualnie podpowiadającego reszcie zawodników.
Z drugiej strony Janusz Stachyra za którym niewątpliwie przemawiają wyniki drużyny, realizacja przedsezonowych założeń. Ale przeciwko świadczą monotonne treningi i brak zdolnych wychowanków.
Mimo wszystko jeśli chodzi o obsadę trenera na przyszły sezon opowiadałbym się za Stachyrą , a rolę Kępy widze narazie jako trenera Kacpra i ewentualnie podpowiadającego reszcie zawodników.
Maciek pisze:Wlasnie dzis przydalby sie pan Marek Kepa trening zostal odwolany a pan Marek na bank by zroobil tor jest taki jak kiedysprzyczepny
no ale bysmy pojezdzili a tu znowu siedzimy i czekamy no trudno
![]()
Maciek, ja nie wiem czy chcialbys pojechac dzisiaj na takim torze
=>rAfIx:)<=
ja proponuję naszym młodym "żużlowcom" wzięcie się za siłownie a nie za klawiaturę. Dziwie sie ze macie na to czas. Z klepania w klawisze chleba nie bedzie, wiec do roboty chłopcy. W przyszłosci bedziecie jezdzic na cztery kółka a nie na dwa palce. A jak dotąd blado to wyglada jak tor jest cięzki.
K*** czy wy w koncu możecie sobie pogadać na gg, już sie żygać chce jak sie czyta te wasze wypociny.Kogo obchodzi, że nie było dziś waszego treningu, albo ze nie bedzie jutro. I tak nikt nie przychodzi na treningi dla was, tylko dla pozostałych zawodników, więc nie dzielcie sie swoimi problemami z całym światem.
jas pisze:albo tylko ja odebralem tak ten post, ale zrozumialem, go jakby Rafal pozdrawial swoich kibicow.
chyba się pospieszyłeś z oceną tego.kazdy kto pisze ma prawo pozdrowić innych kibiców na forum i ja bym sie w tamtej wypowiedzi nie doszukiwała innych podtekstów.
co do wypowiedzi Mikasa to ja np chce wiedzieć kto i kiedy jeździ na stadionie,bo jak mam czekać na trening zawodników 3 tyg to pójde poogladać nawet szkółkę,chociażby żeby zobaczyć czy robią postępy
pozdr.
-
Gość
MAREK KĘPA NA TRENERA!!! MAREK KĘPA NA TRENERA!!
wystarczylo pojsc na trening kiedy nie bylo stachyry. az milo bylo popatrzec jak sie nasi sciagli przez 4 kolka we 3, a nie jak stachyra, puszcza piszcza, knappa i potem szkolkowiczów!!
nasi powiini sciagnac 1-2 seniorow na przyszly sezon, bo powinna byc rywalizacja o miejsce w skladzie i o kase, tak jak np. wybrzeze czy ostrow!
a co do juniorow to powinni starc sie realnie mowiac o adriana gomolskiego ze startu gniezno!! gniezno pewnie mu zalega z kasÄ… wiec zebytnio drogi by nie byl!!
wystarczylo pojsc na trening kiedy nie bylo stachyry. az milo bylo popatrzec jak sie nasi sciagli przez 4 kolka we 3, a nie jak stachyra, puszcza piszcza, knappa i potem szkolkowiczów!!
nasi powiini sciagnac 1-2 seniorow na przyszly sezon, bo powinna byc rywalizacja o miejsce w skladzie i o kase, tak jak np. wybrzeze czy ostrow!
a co do juniorow to powinni starc sie realnie mowiac o adriana gomolskiego ze startu gniezno!! gniezno pewnie mu zalega z kasÄ… wiec zebytnio drogi by nie byl!!
JAG, ale wystarczy napisac trening tego i tego dnia o tej i o tej godzinie. A jesli odwołany to tez wystarczy jedno zdanie. A nie: "no dzis wreszcie posmigamy", "szkoda ziomus,że nie posmigalismy", "no szkoda, bo ja bym chciał" i tym podobne bzdurne teksty.O swoich uczuciach niech sobie rozmawiają na gg, nie wspominając już o ich wspaniałej polszczyźnie. Do książek i na siłownie a nie forum zaśmiecać
edit:
mks_montex 400tys zł to drobne nie są za taka kase to można mieć czołowego polskiego zawodnika, a może i dwóch. Gomólski ma wazny kontrakt i Gniezno za drobne Go nie puści, szczególnie że w tym sezonie wyszli na czysto, nie robiąc żadnych długów a nawet spłacając część tych z poprzednich lat.
edit:
mks_montex 400tys zł to drobne nie są za taka kase to można mieć czołowego polskiego zawodnika, a może i dwóch. Gomólski ma wazny kontrakt i Gniezno za drobne Go nie puści, szczególnie że w tym sezonie wyszli na czysto, nie robiąc żadnych długów a nawet spłacając część tych z poprzednich lat.
Moze nie powinnienem tego pisac bo zaraz poleca wrzuty ale ja to widze tak:
- gdzie byl Kepa jak blismy w 2 lidze moze mi ktos odpowiedziec ?
- Nastepnie zobaczyl ze w Lublinie cos zaczyna sie dziac, glupi napewno nie jest wie ze Stachyra zbyt lubiany nie jest. Przychodzi troche ludu na mecze wiec jest troche szmalu do wyciagniecia i Kepa odrazu zacza krecic sie kolo klubu, do tego juz sam wypomina ze jakby mu trenerke zaproponowano to napewno by nad tym pomyslal (wywiad w Tygodniku Zuzlowym).
- gdzie byl Kepa jak blismy w 2 lidze moze mi ktos odpowiedziec ?
- Nastepnie zobaczyl ze w Lublinie cos zaczyna sie dziac, glupi napewno nie jest wie ze Stachyra zbyt lubiany nie jest. Przychodzi troche ludu na mecze wiec jest troche szmalu do wyciagniecia i Kepa odrazu zacza krecic sie kolo klubu, do tego juz sam wypomina ze jakby mu trenerke zaproponowano to napewno by nad tym pomyslal (wywiad w Tygodniku Zuzlowym).
Krzyś pisze:djrafix pisze:HeHe.Dlamnie jest lepiej jak jest dalej Pan Janusz Stachyra, tak jak mofil Maciek on fie co robi ale Pan Marek rownież jest dobrym trenerem.Ciekafe kto zostanie trenerem w przyszlym sezonie... czyzby Pan Marek?!
ciesz się, że nie pisze tzw. signtextem: przykład: |>02|)r()\/\/|3|\|IA |)l4 +ż 5||>|\/|4 |_vb|_I|\|
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. kto rozszyfruje temu stawiam |>i\/\/() na meczu z zielonkÄ…