Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Kupiłem raz jeszcze - od razu 3. Znowu nic :(
Zapłać kartą a nie przelewy24. Mi też przez p24 nie przyszły trzy bilety. A kartą za 4 zapłaciłem.
//
Jak mi przyjdą te z p24(w co wątpię) to będę miał do sprzedania kilka. Dam znać jak coś tu w temacie.
//
Jak mi przyjdą te z p24(w co wątpię) to będę miał do sprzedania kilka. Dam znać jak coś tu w temacie.
- Dragon_Juventino
- Junior
Co macie na myśli, że zwrot z automatu? Ja teraz kupiłem z wolnej puli, do tej pory mi nie doszły poprzednie. Z kodu już nie mogłem bo brak...
Ochujeć można, 21 wiek, coś co powinno zająć 3 minuty, wprawia ludzi w zakłopotanie. Ręce opadają. Jestem zażenowany.
Ochujeć można, 21 wiek, coś co powinno zająć 3 minuty, wprawia ludzi w zakłopotanie. Ręce opadają. Jestem zażenowany.

-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kartą działa 100%. Nadal można kupić bilety.
Nadal są dostępne bilety w sprzedaży. 21.37!!! Będzie ciekawie, jeśli system eventim błędnie działa...
Każdemu jego Everest...
Działa błędnie - to jest po prostu niemożliwe. Do mnie przed chwilą przyszło z przelewów potwierdzenie zakończenia transakcji. Biletów nadal brak. Zastanawiam się nad zakupem kolejnych z płatnością kartą...
o 18.20 przez stronę wszystko szło ok i link do pobrania (ticketdirect) wyskoczył od razu po zapłacie