Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
zijo pisze:Teraz wy dostaniecie zimny kubeł na wasze głowy...za rok i tak spotkamy się w I lidze...
Może i spotkamy się w I lidze za rok, kto wie, ale nie zapominaj przyjacielu, że na finiszu tegorocznych rozgrywek to WY dostaliście w d...pę a nie odwrotnie he he:):):)
Chciałoby się obejrzeć w Rzeszowie baraże, a tu lipa, bo józki mimo szumnych zapowiedzi mieli klopoty z dobiciem do 40-tki w Lublinie.
Domyślam się, że zżera WAS zazdrość, ale niestety, trzeba się pogodzić z faktem, że w Lublinie przy uczciwej (czytaj sportowej) walce to w zasadzie nie macie czego szukać.
Ale jako, że ten wątek dotyczy baraży, powiem tyle, że wbrew temu, iż wszyscy stawiają nas na straconej pozycji, wcale nie musimy przegrać.
Warunek jest jeden: kasa na sprzęt i pierwszorzędnie przygotowane silniki. Uważam, że to jest najważniejsza sprawa bo jesli nie będziemy odbiegać sprzętowo od zawodników z Zielonki to na ich torze wcale nie musi być pogromu.
U nas wygramy, tego akurat jestem pewien.
Niezależnie jednak od tego czy awansujemy czy nie to i tak trzeba się cieszyć, że dla nas sezon jeszcze się nie skończył.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Warunek jest jeden: kasa na sprzęt i pierwszorzędnie przygotowane silniki. Uważam, że to jest najważniejsza sprawa bo jesli nie będziemy odbiegać sprzętowo od zawodników z Zielonki to na ich torze wcale nie musi być pogromu.
Zgadzam się z tymi słowami,kasa na sprzęt,odpowiednie przygotowanie motocykli i trzeba wierzyć w końcowy sukces.Szanse zawsze są.Po to się wyjeżdża na tor aby wygrywać.Przeciwnik napewno jest mocny,ale urok tego sportu polega na tym ,że nie da się przewidzieć kto wygra baraże.
-
hayabusarider
Chcialem spytac dlaczego PERÅA jako sponsor ma NAS kibiców -[jej głównych sponsorów] w Dupie?
Dlaczego takie G... daje na TZ?
Jakby dała 0,5% zysku to byśmy byli już dawno w e-lidze.
Dlaczego PerÅa nie chce sie wypromowac tak jak np. LECH?
Coś nam sie należy od tego z najbardziej autonomicznych browarów Polskich.
A jak nie to nie pijmy tego trunka.
hayabusarider pisze:Chcialem spytac dlaczego PERÅA jako sponsor ma NAS kibiców -[jej głównych sponsorów] w Dupie?
To przeciez nie nasza wina, tylko jakichs mądrołków z Perły.
Jakby byli normalnie myslacy, to wiedzieliby chociaz taka prozaiczna rzecz, ze zaden sport w Lublinie (ba, w województwie) nie przyciaga na stadion tylu widzów co żużel.
A tak wychodzi na to, ze im nie do konca zalezy. A to dziwne- ostatnio nawet widzialem kilka reklam Perły na TVP1. Tak jakby sie chcieli wypromowac. TŻ Perła Lublin byłoby chyba zdecydowanie lepszym sposobem.

-
hayabusarider
Jasne Prymus.
Ale ja tego wogóle nie rozumiem.
Czy Perła nie widzi na oczy? Czy nie chcialaby byc jak LECH?
Widocznie wielkie BOSS-y z PERLY, nie daza sympatia SPORTU.
A poza tym chyba wystarczający dochód mają z nas biednych Ludzi wschodniej Polski,
no i ciut z Polonii USA.
Co zrobić Cały ten Lublin jakis dziwny jest.
Jestesmy o krok od e-ligii, a tu SPONSORów NIMA.
a po za tym:
NIGDY NIE BEDZIE E-LIGII ZUZLOWEJ,poki jest u nas kaprawa pilka.
bo PIÅKA = HOOLIGAN's
Ale ja tego wogóle nie rozumiem.
Czy Perła nie widzi na oczy? Czy nie chcialaby byc jak LECH?
Widocznie wielkie BOSS-y z PERLY, nie daza sympatia SPORTU.
A poza tym chyba wystarczający dochód mają z nas biednych Ludzi wschodniej Polski,
no i ciut z Polonii USA.
Co zrobić Cały ten Lublin jakis dziwny jest.
Jestesmy o krok od e-ligii, a tu SPONSORów NIMA.
a po za tym:
NIGDY NIE BEDZIE E-LIGII ZUZLOWEJ,poki jest u nas kaprawa pilka.
bo PIÅKA = HOOLIGAN's
Perła musi się ostro wziąć za reklamę, bo w tym roku przedsięwzięcie pod tytułem "Perłowe Lato" okazało się mocno deficytowe, żeby nie powiedzieć - totalnym niewypałem.
Szykuje się corocznie organizowana impreza, której Perła będzie głównym sponsorem.
Szkoda, że nie chcą wesprzeć żużla
Szykuje się corocznie organizowana impreza, której Perła będzie głównym sponsorem.
Szkoda, że nie chcą wesprzeć żużla
MOTOR LUBLIN
A moze pomyslec w druga stonę? Ja nie wiem dokladnie jak to jest ze sponsorami itp, ale moze to Klub wystosowalby do zarzadu Perły jakies pisemko z propozycją "głębszej" wspólpracy. Sprobowac na pewno by nie zaszkodzilo, a kto wie, moze by sie nawet cos udało. Trzeba byloby tylko opracowac jakis sensowny plan, korzystny dla obu stron. Zwłaszcza dla TŻ-u... 

Stop PERLE
ProponujÄ™ czasowo wstrzymać picie PEREÅKI , niech wÅ‚odarze lubelskiego browaru spojrzÄ… na zużel i kibiców czarnego sportu Å‚askawszym okiem.Jak rzesza fanów ograniczy picie , a tym samym dochód browaru- może ktoÅ› rzuci coÅ›.A swojÄ… drogÄ… jest w regionie kilka bardzo bogatych firm:Azoty PuÅ‚awy , Nałęczowianka , PerÅ‚a i wiele innych pomniejszych . Może stwórzmy listÄ™ firm które widzielibyÅ›my jako sponsorów.
Re: Stop PERLE
kyniak pisze:ProponujÄ™ czasowo wstrzymać picie PEREÅKI
dobry pomysl! pijcie Zywca! zreszta.. niewazne...
carpe diem!
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Maciek pisze:Shack pisze:Maciek pisze:Ja mam jedno pytanie a mianowicie jak obydwa spotkania zakonczal sie remisem co wtedyczekam na odpowiedz
chyba decyduje bieg dodatkowy :]
Dzieki ale to chyba nie fair bo ten dodatkowy bieg bedzie u nich bo tam jest 2 mecz wiec na ich torze
Może i nie fair ale to przywilej E-Ligowca.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Bimmer pisze:grzesieck pisze:Nie chca inwestowac w zuzel na wieksza skale - ich sprawa
Inni nie chcą pić piwa produkowanego przez hochsztaplera - również ich sprawa. W każdym razie, brak tu podstaw by nazywać to głupotą. Szybciej postępowanie tych, co to mówią, że deszcz pada, jak im się pluje w twarz.
Edit:
I jeszcze jedno. Perła nie chce być obecna tam, gdzie przychodzi na Lubelszczyźnie najwięcej ludzi. To czysta głupota, że woli wykupywać reklamę w TVP licząc, że ludzie w Polsce porzucą swoje wieloletnie przyzwyczajenia i przerzucą się na coś, o czym nigdy nie słyszeli. Nie ma już szans na wykreowanie piwa ogólnopolskiego. Na całym świecie, a raczej wszędzie tam, gdzie kultura picia piwa jest wysoka (Niemcy, Czechy, Słowacja), pije się piwo regionalne. Perła też powinna zainteresować się swoim bezpośrednim otoczeniem, a nie robić z siebie pośmiewisko za każdym razem, kiedy się tu za coś weźmie.
Skoro na całym świecie ludzie piją piwa regionalne, to wychodzi na to, że rzeczywiście nie ma sensu, aby Perła reklamowała się na Lubelszczyźnie, bo tutaj i tak będą ją pić. Idąc Twoim tokiem rozumowania można więc dojść do wniosku, że strategia marketingowa Perły jest jak najbardziej słuszna.... Chociaz oczywiście nie do końca tak jest.
bartosch pisze:kyniak pisze:ProponujÄ™ czasowo wstrzymać picie PEREÅKI
i ilu Was przestanie pić to piwo ? 100 ? 200 ? 500 ? wątpie... po za tym oni tego tak nie odczują po kieszeni.
- Łoptymista
- Trener
maloh pisze:bartosch pisze:kyniak pisze:ProponujÄ™ czasowo wstrzymać picie PEREÅKI
i ilu Was przestanie pić to piwo ? 100 ? 200 ? 500 ? wątpie... po za tym oni tego tak nie odczują po kieszeni.
Ja na znak protestu od dzisiaj nie wspomagam Browarów Lubelskich. Ci co mnie znają wiedzą jaka to będzie dla nich strata
Ktoś jeszcze przyłączy się do bojkotu?
Ja na szczescie mam problem z głowy - perły nie piję i nawet gdyby była jedynym sponsorem klubu pić nie bede. I fakt faktem - perła ma ugruntowaną pozycję na lubelskim rynku i żaden protest tego nie zmieni. Nawet przy założeniu, że większosc kibiców żuzla pije perłę to i tak nie ma to większego znaczenia w ogólnej skali. A czy będą sponsorować klub? Jak mają to robić tak jak ze startem to lepiej niech nie robią.
-
hayabusarider
Jestem jak najbardziej za.
Ale i tak 10000 tys okolicznych żuli pije Perełke na śniadanie,obiad i kolacje.
Nic to nie pomoże.
Mejmy nadzieje że Prezesi perły połapią się [byle nie za późno] że warto by było wesprzeć TZ np. 0,5% wpływem z kasy browarów na rzecz klubu.
Dla nich kwota której nawet nie zauważą a dla Tz i kibiców to byłaby jak wygrana w lotto.
Dlatego proponuję wysłać Siwka do perły niech nawija makaron na uszy Prezesom z Perly.
P.s. Nie tylko Perłowe lato w tym roku mizerne było.Wszystkiemu winna aura.
Ale i tak 10000 tys okolicznych żuli pije Perełke na śniadanie,obiad i kolacje.
Nic to nie pomoże.
Mejmy nadzieje że Prezesi perły połapią się [byle nie za późno] że warto by było wesprzeć TZ np. 0,5% wpływem z kasy browarów na rzecz klubu.
Dla nich kwota której nawet nie zauważą a dla Tz i kibiców to byłaby jak wygrana w lotto.
Dlatego proponuję wysłać Siwka do perły niech nawija makaron na uszy Prezesom z Perly.
P.s. Nie tylko Perłowe lato w tym roku mizerne było.Wszystkiemu winna aura.
-
hayabusarider