Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
Akurat w Starcie to była w głównej mierze wina Kołodzieja że dał sie tak załatwić. Kto normalny daje coś za darmo lub za obietnice. Najpierw pieniązki(przynajmniej w umowie sponsorskiej, zeby mozna było je ewentualnie odzyskac przed sądem) a pozniej reklama. W Starcie reklamowali za obietnice to sie przejechali na tym.Nie było to może etyczne ze strony Perły,ale to jest biznes. U nas mam nadzieje takiej sytuacji nie będzie i Perła w razie awansu wyłoży pieniązki. Myśle ze wtedy zrezygnuje z reklam na antenie ogólnopolskiej, bo taką reklamą będzie wymienianie w mediach nazwy zespołu z członem Perła, za te same pieniądze i będzie to mozliwe nie tylko w godzinach nocnych.
A swoją drogą to piwo o nazwie Hochsztapler pewnie nieźle by się w Polsce sprzedawało...
Bo nie da się zaprzeczyć, że nazwa jest wyjątkowo "piwna" - prawie jak Pilsener, Zipfer albo od biedy grudządzki Kunter
Bimmer, może się okazać, że będziesz ojcem nowej marki naszego regionalnego piwa. Tylko co na tp "Perła" Browary Lubelskie ? 
Bimmer, może i tak, ale takie już są prawa rynku. Jeśli nie dbasz o swoje to inni cie wykorzystują. Jeśli kobieta ubiera sie wyzywająco to musi bardziej liczyc sie z tym ze zostanie zgwałcona niż taka która zakrywa kazdy skrawek swojego ciała
No od tematu to juz bardzo odbiegamy, ale o tym jak widac tez trzeba dyskutowac, a w koncu ewentualny sponsor zalezy od wyniku barazy
No od tematu to juz bardzo odbiegamy, ale o tym jak widac tez trzeba dyskutowac, a w koncu ewentualny sponsor zalezy od wyniku barazy
-
Gość
a ja zapytam tak czy w klubie wogóle istnieje dział marketingu ?
a tak z innej beczki , moim zdaniem klub powinien sie zgłosić do włodarzy , zawodników Poloni Bydgoszcz ! w sprawie użyczenia silników dla naszych kozłów.Franki niech sie zgłosi do wrocławskich Pilan.
a wszystkie te usługi niech pokryje sponsor tj.Poczta Polska.
a tak z innej beczki , moim zdaniem klub powinien sie zgłosić do włodarzy , zawodników Poloni Bydgoszcz ! w sprawie użyczenia silników dla naszych kozłów.Franki niech sie zgłosi do wrocławskich Pilan.
a wszystkie te usługi niech pokryje sponsor tj.Poczta Polska.
- jachu_falubaz
Lublin nie ma szans z Falubazem w meczach barażowych z dwóch prostych przyczyn. Po pierwsze: macie za słaby skład krajowy jak na nas. Po drugie: my mamy sponsorów którzy cały czas wzbogacają nasz park maszyn o nowe motory. Jeżeli nie bedziecie mieli dobrego sprzętu to nie dacie nam rady. Ale marzyć zawsze można... A nuż uda się wam wygrać... Ale trzeba to powiedziec: Falubaz jak zwykle postawi twarde warunki! Typuje następujące wyniki spotkań barażowych: 35-55 w Lublinie i 57-33 w Zielonej Górze. Do zobaczenia w Lublinie na pierwszym meczu, mam nadzieje, że nie dacie ciała z oprawą! 
hayabusarider pisze:Jasne Prymus.
Ale ja tego wogóle nie rozumiem.
Czy Perła nie widzi na oczy? Czy nie chcialaby byc jak LECH?
Widocznie wielkie BOSS-y z PERLY, nie daza sympatia SPORTU.
A poza tym chyba wystarczający dochód mają z nas biednych Ludzi wschodniej Polski,
no i ciut z Polonii USA.
Co zrobić Cały ten Lublin jakis dziwny jest.
Jestesmy o krok od e-ligii, a tu SPONSORów NIMA.
![]()
a po za tym:
NIGDY NIE BEDZIE E-LIGII ZUZLOWEJ,poki jest u nas kaprawa pilka.
bo PIÅKA = HOOLIGAN's
Poki co odpieprzcie się łaskawie od Perły bo jeszcze zapechujecie.
A tak na marginesie to Perła niby jest lubelska niby piwo na lokalny rynek ale właściciel jest "niejasny" ( z Warszawy?) i tak naprawdę to lubelski sport go ani ziębi ani grzeje.
A kto powiedział, że nie ma sponsorów?????????
W sobotę a właściwie w niedzielę objawił się nowy-stary sponsor za obietnicę niewielkich zmian w klubie a są one do przepchnięcia. Telefony świadków zapisałem
jachu_falubaz pisze:Lublin nie ma szans z Falubazem w meczach barażowych z dwóch prostych przyczyn. Po pierwsze: macie za słaby skład krajowy jak na nas. Po drugie: my mamy sponsorów którzy cały czas wzbogacają nasz park maszyn o nowe motory. Jeżeli nie bedziecie mieli dobrego sprzętu to nie dacie nam rady. Ale marzyć zawsze można... A nuż uda się wam wygrać... Ale trzeba to powiedziec: Falubaz jak zwykle postawi twarde warunki! Typuje następujące wyniki spotkań barażowych: 35-55 w Lublinie i 57-33 w Zielonej Górze. Do zobaczenia w Lublinie na pierwszym meczu, mam nadzieje, że nie dacie ciała z oprawą!
Właśnie było widać ten wzbogacony park maszyn, jak Huszcza do mety nie mógł dojechać. A ten wasz mocny skład krajowy ogranicza się do AŻ dwóch zawodników. Bo chyba mi nie wmówisz, że Kłopot, Huszcza i wasi juniorzy to jacyś niepokonani herosi?! A co do Richardsona to też nie jest on taki super. Na pewno jest gorszy niż w końcówce poprzedniego sezonu. Więc ja bym awansu Lublina nie sprowadzał do marzeń, bo już ostatnio Rzeszów nas rozjechał. Oczywiście nie mówię, że na bank wygramy, bo łatwo nie będzie, ale uważam, że Zielona Góra też taka pewna utrzymania się nie jest. Dzisiaj Rybnik pokazał, że nie taki diabeł straszny
- jachu_falubaz
Pożyjemy, zobaczymy! W rybniku tor spreparowali, napewno z waszymi sie umówili, żęby przed barażami naszych porozbijać. A widziałeś wcześniejsze występy Kłopota? Jak nie to sie nie wypowiadaj, bo ten chłopak potrafi pojechać w ekstralidze. A co do dzisiejszego spotkania w Rybniku to nasi jechali po porażke, bo myślami są już w barażach.
jachu_falubaz pisze:Pożyjemy, zobaczymy! W rybniku tor spreparowali, napewno z waszymi sie umówili, żęby przed barażami naszych porozbijać. A widziałeś wcześniejsze występy Kłopota? Jak nie to sie nie wypowiadaj, bo ten chłopak potrafi pojechać w ekstralidze. A co do dzisiejszego spotkania w Rybniku to nasi jechali po porażke, bo myślami są już w barażach.
Po takim tekscie pozostaje mi tylko stwierdzic iz jest duze prawdopodobienstwo ze ZG to tez Jozki. Po wojnie Jozki zachodnie ostaly w Rzeszowie, a Jozkow wschodnich an ziemie odzyskane przerzucili. ;] ;] ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A co sie tyczy Perly... To moim zdaniem zachowanie niektorych forumowiczow jest niesmaczne i gowniarskie. Perla jakies tam pieniadze na zuzel dala [widac sa reklamy na stadionie/ w programach] i powinnismy za to podziekowac. Zawsze to jakis wklad w sukcesy klubu a nie wypisywac na forum "niech perla da" "perla ma ale nie da" "ale ci z perly to bobki bo zuzla nie sponsoruja". Dali tyle kasy ile uwazali ze moga dac [ew. ile chcieli;] i jest git nalezy sie cieszyc. A nie pisac bzdury bo jeszcze ktos przeczyta wezmie to do siebie i bedzie problem... Pozatym wkurza mnie takie gowniarskie podejscie.. dasz palec odrazu cala reke by chcieli... I to najczesciej krzycza ci co sami najmniej robia.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Po pierwsze: macie za słaby skład krajowy jak na nas.
Odpowiem ci tym samym co ty o Kłopocie. Skoro nie widziales to sie nie wypowiadaj.
Po drugie: my mamy sponsorów którzy cały czas wzbogacają nasz park maszyn o nowe motory. Jeżeli nie bedziecie mieli dobrego sprzętu to nie dacie nam rady.
Już kiedyś wasi straszyli wiellkim busem wypchanym po sufit nowymi GMami i nie wyszliście u nas z 30 tki. Wiec cos takiego chyba nie robi na nikim wrazenia.
A kto powiedział, że nie ma sponsorów?????????
W sobotę a właściwie w niedzielę objawił się nowy-stary sponsor za obietnicę niewielkich zmian w klubie a są one do przepchnięcia.
Wszyscy upierają się na Perłę,a ja uważam że nasz region nie tylko perłą stoi.Jest dużo różnych firm i potencjalnych sponsorów,problem w tym,że należy ich przekonać do sponsorowania czarnego sportu.
jachu_falubaz pisze:Lublin nie ma szans z Falubazem w meczach barażowych z dwóch prostych przyczyn. Po pierwsze: macie za słaby skład krajowy jak na nas. Po drugie: my mamy sponsorów którzy cały czas wzbogacają nasz park maszyn o nowe motory. Jeżeli nie bedziecie mieli dobrego sprzętu to nie dacie nam rady. Ale marzyć zawsze można...
Jeżeli jesteście tacy świetni to co robicie w barażach ?
Zulu pisze:jachu_falubaz pisze:Lublin nie ma szans z Falubazem w meczach barażowych z dwóch prostych przyczyn. Po pierwsze: macie za słaby skład krajowy jak na nas. Po drugie: my mamy sponsorów którzy cały czas wzbogacają nasz park maszyn o nowe motory. Jeżeli nie bedziecie mieli dobrego sprzętu to nie dacie nam rady. Ale marzyć zawsze można...
Jeżeli jesteście tacy świetni to co robicie w barażach ?![]()
![]()
No mowie ZG to takie Jozki.
Jestesmy di best, a to ze jedziemy w barazach o niczym nie swiadczy wkoncu nie ten kto wygrywa jest lepszy i nie miejsce w tabeli swiadczy o sile druzyny. A Przeskoczyla ich Polonia Bydgoszcz ktiora ma wlasciwie jednego zawodnika i to obco.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
-
hayabusarider
yarbi sprzedawczyku z warszawki.
Jesli te słowa były do mnie to sie odptaszkuj ode mnie, ponieważ gościu mam z pewnością 2 razy więcej wiosen od ciebie i należy się szacunek,ze względu na wiek.
A z resztą nie powinienem dyskutować ze smarkaczami.
Respekt i Szacunek wobec reszty tego Forum
Jesli te słowa były do mnie to sie odptaszkuj ode mnie, ponieważ gościu mam z pewnością 2 razy więcej wiosen od ciebie i należy się szacunek,ze względu na wiek.
hayabusarider pisze:yarbi sprzedawczyku z warszawki.![]()
To powinnienes sie wstydzic ze mimo 50tki na karku takie glupoty piszesz to raz...
Dwa zwykle unikem klotni "osobistych" ale sprzedawczykow to sobie wsrod czlonkow wlasnej rodziny szukaj.
A szacunek to trzeba sobie zdobyc, najlepiej czyms madrym, bo samo wysiedzenie 50lat na dupie u mnie szacunku nie wzbudza.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- motorlublin
- Szkółkowicz