dannie pisze:16,5 tys balonow,
Balony są za darmo, tylko nie ma komu pompować ...
istred pisze:dannie pisze:16,5 tys balonow,
Balony są za darmo, tylko nie ma komu pompować ...
ludzie moja pompowac! daje sie i mowi... pompujemy i machamy...
ale zeby na pewno byly zolte, biale i niebieskie a nie jakies pomaranczowe, fioletowe itd.
zeby wiadomo bylo... jak bedzie z 600 - 900 (po 200 - 300) to spoko...
łukasz pisze:rozdajcie przy wejsciu kazdemu balonik to na pewno ludzie nie wyrzuca tylko napompuja...
czy jest cos szykowane na przywitanie LEE???
homer pisze:oprawa meczu w zielonej gorze to jakies 1.5tys.pln. a wy robicie szopkio jakas zlotowke... z calym szacunkiem ale nie macie najmniejszego pojecia o elidze. nawet jesli pokonamy zkz to i tak za rok spadniemy. jestem tego pewien!! jestesmy za slabi.. w kazdym punkcie.utrzymanie druzyny na poziomie to jakies 3.5-4mln.pln mamy takich sponsorow?? raczej nie... a zyski z biletow? nawet nie kometuje... pozdrawiam

homer pisze:oprawa meczu w zielonej gorze to jakies 1.5tys.pln. a wy robicie szopkio jakas zlotowke... z calym szacunkiem ale nie macie najmniejszego pojecia o elidze. nawet jesli pokonamy zkz to i tak za rok spadniemy. jestem tego pewien!! jestesmy za slabi.. w kazdym punkcie.utrzymanie druzyny na poziomie to jakies 3.5-4mln.pln mamy takich sponsorow?? raczej nie... a zyski z biletow? nawet nie kometuje... pozdrawiam
a kiedy jest trening to bym sypnÄ…Å‚ kasÄ…
Gosia pisze:albo moze nawet tak Jeleniowi albo Trumnie wreczyc puszeczke
Powiem szczerze ze jakoś tego nie widze....Wątpie że Seba i Daniel będą chcieli latać z puszką i prosić o kase na oprawe meczu To my kibice musimy zbierać kase a nie wyręczać się zawodnikamiPozdrawiam