Nie pomogą dobre chęci...
Obie strony nie są tu bez winy, fakt dyrektor mógł przymknąć oko na to ze działaliście bez zgody klubu, ale z drugiej strony gdyby tak wszyscy działali to zrobiłby sie niezły burdel a porządek jakiś chociaż minimalny musi być. Minimum przyzwoitości wymaga aby jeśli idzie sie rozmawiac w czyimś imieniu to należałoby tego kogos zapytac o zdanie a przynajmniej poinformowac o swoich zamiarach.Nawet jakbyscie mieli załatwic jakiegos wielkiego sponsora to wypada wczesniej zapytac sie o zgode zainteresowanych. Taka samowolka źle wpływa na wizerunek władz klubu i przez to tracą one wiarygodność w rozmowach z innymi podmiotami. Doceniam Waszą pracę i wysiłek jaki włożyliście w zrobienie tego bardzo dobrego materiału ale niestety zaniedbaliście bardzo ważną rzecz i takie teraz są tego skutki.
RÄ…czki precz od J.Siwka
W 100%popieram jego działanie! Taką samowolkę można sobie
uprawiać w speedrowerze a nie w profesjonalnym klubie!
Dla mnie nie ma nadużycia w słowie "oszuści"bo jak inaczej
nazwać osoby które podają się za wysłanników klubu
I rzekomo w jego imieniu próbują zdobyć kasę.I nie ma tu znaczenia
na co miałaby ona pójść

nazwać osoby które podają się za wysłanników klubu
na co miałaby ona pójść
Cz@rek pisze:RÄ…czki precz od J.Siwka![]()
nazwać osoby które podają się za wysłanników klubu![]()
na co miałaby ona pójść![]()
Czyli nikt nie ma prawa wydać materiału o żużlu?? Najpierw proszę o wyjaśnienia. Kto jest oszustem i naciągaczem. Czy to się tyczy:
a) autorów
b) wydawcy
c) tych co poszukiwali reklamodawców
pozdrawiam
Ja jednak myślę ze dyrektora poniosło z tymi oszustami. Wiadomo ze Wojtek działa w klubie juz ładnych pare lat i wykonuje dobrą robotę(nie wiem kto kryje sie po nickiem Adlerek), dlatego słowa dyrektora były bardzo nie na miejscu. Z drugiej strony myślę ze panowie powinni to wyjaśnic miedzy sobą a nie rozstrząsać takie sprawy na forum publicznym i dlatego propouje zamnkąć ten temat.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 9 października 2004, o 14:43 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
Adlerek pisze:Dlaczego zostaÅ‚ usuniÄ™ty temat na forum krytykujÄ…cy Siwka pt. SIWEK UDUPIUÅ? Może byÅ›cie go przywrócili? Mówicie, że na forum byÅ‚ podobny temat - jaki? A dlaczego ten temat zniknÄ…Å‚ natychmiast, lizusy
eh jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze :] zdaje sie, że ktoś chcial zarobić ładnych pare groszy na tej gazetce i wszystko wzielo w łeb. Ja usunelem ten temat i nie mam zamiaru go przywracać.
Shack pisze:mikas pisze:nie wiem kto kryje sie po nickiem Adlerek
nie wiesz ?? a to bardzo prosta dedukcja, popatrz kto wydawal ta gazete
Domyślac to sie domyślam ale pewnosci nie mam czy moze jeszcze ktos inny w tej gazetce "maczał palce"
to forum to jak pralnia... kazdy pierze tutaj swoje brudy
dorosli ludzie chyba powinni wszelkei niejasnosci zalatwiac miedzy soba a nie wylewac zale wobec innych - niezorientowanych dokladnie w temacie?
jezeli ktos szukal kasy na gazetke powolujac na sie na TZ - bez zgody TZ - to jest to oczywiste przegiecie i nie ma nawet nad czym sie zastanawiac. minimum przyzwoitosci nakazuje wspomniec w klubie o takich planach. a ze Siwek po czyms takim zareagowal tez nie mozna sie dziwic... najgorsze co klub moze spotkac to utrata zaufania u sponsorow.
ale chyba wszelkie niejasnosci najlepiej rozwiazac miedzy soba, a nie 5 minut przed tak waznym meczem robic metlik w i tak juz rozgrzanych glowach kibicow
dorosli ludzie chyba powinni wszelkei niejasnosci zalatwiac miedzy soba a nie wylewac zale wobec innych - niezorientowanych dokladnie w temacie?
jezeli ktos szukal kasy na gazetke powolujac na sie na TZ - bez zgody TZ - to jest to oczywiste przegiecie i nie ma nawet nad czym sie zastanawiac. minimum przyzwoitosci nakazuje wspomniec w klubie o takich planach. a ze Siwek po czyms takim zareagowal tez nie mozna sie dziwic... najgorsze co klub moze spotkac to utrata zaufania u sponsorow.
ale chyba wszelkie niejasnosci najlepiej rozwiazac miedzy soba, a nie 5 minut przed tak waznym meczem robic metlik w i tak juz rozgrzanych glowach kibicow

Naprawdę szkoda, że to tak wyszło! Dla wyjaśnienia: Oszustami zostaliście gdy jeszcze nie było wiadomo kto i co robią tylko że ktoś chodzi po sponsorach i chce wyciągnąć kasę na jakąś gazetkę, żeby było śmieszniej to chodziła jakaś kobieta co tym bardziej wzmogło przekonanie że sprawa "śmierdzi". Wydaje mi się, że zabrakło odrobiny profesjonalizmu w działaniach organizatorów co akurat w przypadku jednego z nich jest normalne ( a wręcz słynie z dobrych pomysłów których nigdy nie udało mu się zrealizować) i skutki wyszły opłakane. A na dodatek żałośnie jak dziecko próbuje zwalić winę na kogo innego( też u niego to norma - wszyscy winni tylko nie on). Dlatego każdy unika współpracy z nim jak ognia.
Może by tak na zakończenie sezonu zrobić spotkanie z siwkiem i całym zarządem na temat rozliczeń,wypłat zawodnikom.Wielu kibiców chce się przekonać czy ludzie związani z lubelkim żużlem są w 100% uczciwi.Zdaje się że kilka osób jest zależna od siwka , a może się mylę:J. Sternik -żeby potrytać amatorsko na treningach musi przyklaskiwać, prowadzący bufet w budynku klubowym żeby go dalej prowadzić, jest to tylko 2 osoby zasiadające w komisji rewizyjnej.A kiedy była ostatnia kontrola i czy wogóle była jakakolwiek?Ale już widzę jak proktolog, maskotka siwka, Gawrzyk oburzony stanie w jego obronie , a może razem się bujacie po grand prix za klubowe pieniądze ???
harry pisze:Naprawdę szkoda, że to tak wyszło! Dla wyjaśnienia: Oszustami zostaliście gdy jeszcze nie było wiadomo kto i co robią tylko że ktoś chodzi po sponsorach i chce wyciągnąć kasę na jakąś gazetkę, żeby było śmieszniej to chodziła jakaś kobieta co tym bardziej wzmogło przekonanie że sprawa "śmierdzi".
Czyli jak dobrze rozumiem, też jestem oszustem. Miłe słowa na zakończenie sezonu.
cieszcie sie, oszusci drodzy, jesli to czytacie.
cos mi sie wydaje ze gdyby ktos probowal zrobic taki numer na przyklad Samoobronie albo kilku klubom pilkarskim, ktorych kibice uchodza za dziarskich i krewkich chlopakow, to juz byscie wiecej takich numerow nie robili.
WSTYD Panie i Panowie! (albo totalna amatorka...)
dyrektora Siwka nie znam osobiscie, ale jako kibic TÅ» mam do niego zupelne zaufanie. niech robi, co uwaza za sluszne; niech mowi, co uwaza za konieczne.
cos mi sie wydaje ze gdyby ktos probowal zrobic taki numer na przyklad Samoobronie albo kilku klubom pilkarskim, ktorych kibice uchodza za dziarskich i krewkich chlopakow, to juz byscie wiecej takich numerow nie robili.
WSTYD Panie i Panowie! (albo totalna amatorka...)
dyrektora Siwka nie znam osobiscie, ale jako kibic TÅ» mam do niego zupelne zaufanie. niech robi, co uwaza za sluszne; niech mowi, co uwaza za konieczne.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Nie rozumiem dlaczego tak dużo osób tutaj krzycze, nie mając zielonego pojęcia o szczegółach sprawy? Może zanim kogoś oskarżymy to poczekamy na obiektywne i bezstronne wyjaśnienie całego zamętu?
Cała sprawa rozbija się o to, czy osoba odwiedzająca sponsorów podawała się za przedstawiciela klubu. Z tego co przeczytałem w poście Harrego to nie ma tam nic na ten temat. Zatem pewności nie ma. Ma ją natomiast Gawrzyk, który moim zdaniem przegina po całości. Zero powściągliwości i coraz mniej własnej opinii.
Jeśli faktycznie ta osoba przedstawiała sie jako ktoś z TŻ Lublin to jest to bardzo złe, bo może zrazić naszych darczyńców do dalszej współpracy.
Natomiast jeśli było inaczej - to ja kompletnie nie rozumiem zamieszania. Osoby związane z klubem robiły całkowicie prywatne przedsięwzięcie, we własnym imieniu. Zatem dyr. Siwek nie miałby prawa im zabronić. To tak jakby zabronić jakiejś lokalnej gazecie (np Dziennik Wschodni) tworzenia wydawnictwa o lubelskim speedway. Nonsens totalny.
Ps. Mam nadzieje, że obie strony odważą się na uczciwość w wyjaśnieniu tek kwestii.
Pozdr.
Cała sprawa rozbija się o to, czy osoba odwiedzająca sponsorów podawała się za przedstawiciela klubu. Z tego co przeczytałem w poście Harrego to nie ma tam nic na ten temat. Zatem pewności nie ma. Ma ją natomiast Gawrzyk, który moim zdaniem przegina po całości. Zero powściągliwości i coraz mniej własnej opinii.
Jeśli faktycznie ta osoba przedstawiała sie jako ktoś z TŻ Lublin to jest to bardzo złe, bo może zrazić naszych darczyńców do dalszej współpracy.
Natomiast jeśli było inaczej - to ja kompletnie nie rozumiem zamieszania. Osoby związane z klubem robiły całkowicie prywatne przedsięwzięcie, we własnym imieniu. Zatem dyr. Siwek nie miałby prawa im zabronić. To tak jakby zabronić jakiejś lokalnej gazecie (np Dziennik Wschodni) tworzenia wydawnictwa o lubelskim speedway. Nonsens totalny.
Ps. Mam nadzieje, że obie strony odważą się na uczciwość w wyjaśnieniu tek kwestii.
Pozdr.
kyniak pisze:Może by tak na zakończenie sezonu zrobić spotkanie z siwkiem i całym zarządem na temat rozliczeń,wypłat zawodnikom.Wielu kibiców chce się przekonać czy ludzie związani z lubelkim żużlem są w 100% uczciwi.Zdaje się że kilka osób jest zależna od siwka , a może się mylę:J. Sternik -żeby potrytać amatorsko na treningach musi przyklaskiwać, prowadzący bufet w budynku klubowym żeby go dalej prowadzić, jest to tylko 2 osoby zasiadające w komisji rewizyjnej.A kiedy była ostatnia kontrola i czy wogóle była jakakolwiek?Ale już widzę jak proktolog, maskotka siwka, Gawrzyk oburzony stanie w jego obronie , a może razem się bujacie po grand prix za klubowe pieniądze ???
... widzę że u niektórych powoli zaczynają brać górę emocje.
GG #915719
- motorlublin
- Szkółkowicz
TAK czy owak "smrodek " pozostanie,a szkoda...
SZkoda, że wydawnictwo przez pewne niedopatrzenie AUTORÓW lub brak profesjnalnej współpracy z klubem nie ujrzało światła dziennego:(
Pomysł trafny.Najważniejszy jest pomysł, inicjatywa,chęć zrobienia czegoś. Dużych pieniędzy by z tego nie było,a promocja żużla i pamiątka niezła!!!Pieniądze są tutaj rzeczą drugorzędną - środkiem, a nie celem.Ktoś poświęcił czas, pracę, materiały i wszystko na nic...
SZkoda, że wydawnictwo przez pewne niedopatrzenie AUTORÓW lub brak profesjnalnej współpracy z klubem nie ujrzało światła dziennego:(
Pomysł trafny.Najważniejszy jest pomysł, inicjatywa,chęć zrobienia czegoś. Dużych pieniędzy by z tego nie było,a promocja żużla i pamiątka niezła!!!Pieniądze są tutaj rzeczą drugorzędną - środkiem, a nie celem.Ktoś poświęcił czas, pracę, materiały i wszystko na nic...