Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38
wiecho pisze:W radiu Zielona Góra trener Lublina powiedział, że jest prawie pewny wygranej, że się nie boi zawodników z Zielonej Góry i ma nadzieję ,że mecz odbędzie się w sportowej atmosferze
Stachyra zawsze miał wiele do powiedzenie. No cuz, jakos trzeba nadrabiać braki we wzroscie. Jezeli spelni dklaracje o sportowej atmosferze to jestem spokojny o wynik
hej, hej FALUBAZZZZZZZZZZ
Proboszcz_Dobrodziej pisze:ja ze swojej strony chciałem tylko powiedzieć,że wszystkich z mojrzeszowa powinno sie wytruć.
poza tym chcviałem sie zapytać kibiców Falubaza,czy nie maja może infa, kiedy wychodzi Błażejczak z Molką? Mysle,że Molka powoli powinien wychodzić za dobre sprawowanie, bo Błażejczak to chyba jeszcze troche pokibluje. W zasadzie strasznie mi sie zawsze smiać chciało z Błażejczaka. Twarz miał pacholęcia, a zarypał goscia za parę złotych...
Molka jest juz wolny od paru ładnych lat. Newet chciał powrocic na tor ale mu dyskretnie odmowiono
- Proboszcz_Dobrodziej
Wielce Szanowny Proboszczu. Gdyby nie potężne pieniądze a Rafinerii Trzebinia to zamiast mistrza Polski zajelibyście miejsce RKM-u Rybnik lub w najlepszym przypadku naszej Zielonej Góry. A gdyby nie pech Zielonki to mogliśmy zająć nawet wasze miejsce.
Wielce szanowny wiecho
Gdyby babcia miała wąsy,to by była ... Szczepanem Bukowskim
Widzę,że bardzo wszyscy lubią ostatnio umniejszać zasługi Unii. Przypomnij sobie,jak wy zdobywaliście mistrza za kasę Morawskiego, wtedy wszystko było ok (pomijając nawet fakt,że Morawski tę kase ukradł).
do art2
nie wiedziałem,że Molkę wypuszczono.Za długo to w sumie nie posiedział. Nie wiesz może co z Błażejczakiem? Kiedy wychodzi?
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
moim nowym JAGUAREM
Proboszczu nie będę się kopał z koniem. Do zobaczenia w przyszłym roku w e-lidze. Jak nie będziecie mieli siana to gdzie będziecie. A jeżeli chodzi o Morawskiego to wtedy w klubie występowali sami wychowankowie Zielonej Góry. Nie było armmi zaciężnej za wielką kasę. Morawski płacił ale swoim.
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Grześ Kłopot
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Andrzej Huszcza
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Grześ Kłopot
BRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Andrzej Huszcza
Proboszcz_Dobrodziej pisze:(...) do art2
nie wiedziałem,że Molkę wypuszczono.Za długo to w sumie nie posiedział. Nie wiesz może co z Błażejczakiem? Kiedy wychodzi?
nie wiem. Wiem tylko, że dostał 25lat. A po co ci te wiadomości. Masz zamiar powitac go jak już wylezie
co to za tor w tym Lublinie. Wiocha na maxa
-
FaLuBaZiaNkA
- Proboszcz_Dobrodziej
a gdzie ty masz armie zaciężną?!?
Oprócz Gollobów (z tego jeden nie jeździł pół sezonu) jechali sami nasi wychowankowie (Rempały,Kołodziej,Burza,Wardzała,Baran) i o ile sobie dobrze przypominam,was w zielonce walnęlismy w bardzo osłabionym składzie (bez Kołodzieja i Golloba, i nawet chyba Rickardssona) i o ile sobie przypominam,waszą gwiazde Richardssona robił nawet nasz Wardzała, więc naprawde dziwne te wasze porównania... Zobacz do tego ile laurów zdobyli NASI WYCHOWANKOWIE w tym sezonie (MPPK,MDMP,MPPK,MIMP,SK i in) nasi wychowankowie uratowali też honor Polski w finale DPŚ ... poza tym jak mozna pisac,że niesprawiedliwie zdobyła tytuł mistrza polski druzyna,która przez cały sezon przegrała raptem 4 mecze,zdobywając rekordową liczbę punktów w sezonie...
Tak moga tylko mówic zakompleksieni i zazdrośni kibice wrocławia,zielonej góry i gdańska...
Z całego serca życze Lublinowi,żeby was pyknął w barażach, tak jak my pokonalismy w tamtym sezonie równie zadufanych i pewnych siebie leszczy z gdańska.
Oprócz Gollobów (z tego jeden nie jeździł pół sezonu) jechali sami nasi wychowankowie (Rempały,Kołodziej,Burza,Wardzała,Baran) i o ile sobie dobrze przypominam,was w zielonce walnęlismy w bardzo osłabionym składzie (bez Kołodzieja i Golloba, i nawet chyba Rickardssona) i o ile sobie przypominam,waszą gwiazde Richardssona robił nawet nasz Wardzała, więc naprawde dziwne te wasze porównania... Zobacz do tego ile laurów zdobyli NASI WYCHOWANKOWIE w tym sezonie (MPPK,MDMP,MPPK,MIMP,SK i in) nasi wychowankowie uratowali też honor Polski w finale DPŚ ... poza tym jak mozna pisac,że niesprawiedliwie zdobyła tytuł mistrza polski druzyna,która przez cały sezon przegrała raptem 4 mecze,zdobywając rekordową liczbę punktów w sezonie...
Tak moga tylko mówic zakompleksieni i zazdrośni kibice wrocławia,zielonej góry i gdańska...
Z całego serca życze Lublinowi,żeby was pyknął w barażach, tak jak my pokonalismy w tamtym sezonie równie zadufanych i pewnych siebie leszczy z gdańska.
Moi drodzy parafianie
moim nowym JAGUAREM
moim nowym JAGUAREM
-
FaLuBaZiaNkA
Do proboszcza.
Juniorów to macie naprawdę super. Ale nie wciskaj bajek, że trzech zawodników nowych na 7 w drużynie to nie jest armia zaciężna. Jeżeli nie pamiętasz to Ci przypomnę. Tomasz Gollob, Jacek Gollob i Tony. To nie jest armia zacięzna-co to jest przecież pół drużyny. Nie odpisuję więcej na twoję zaczepki. Jeżeli tak kibicujesz Lublinowi to chyba te tajemnicze silniki dla nich z e-ligi to chyba od was. Barwo za sportową postawę.
Juniorów to macie naprawdę super. Ale nie wciskaj bajek, że trzech zawodników nowych na 7 w drużynie to nie jest armia zaciężna. Jeżeli nie pamiętasz to Ci przypomnę. Tomasz Gollob, Jacek Gollob i Tony. To nie jest armia zacięzna-co to jest przecież pół drużyny. Nie odpisuję więcej na twoję zaczepki. Jeżeli tak kibicujesz Lublinowi to chyba te tajemnicze silniki dla nich z e-ligi to chyba od was. Barwo za sportową postawę.
-
FaLuBaZiaNkA
- Proboszcz_Dobrodziej
jesli zawodnika zagranicznego liczy ktos jako armie zacięzną, to lee richardsson, nicki pedersen + swist to równiez niezła armia...
A Lublinowi kibicuje dlatego,że po pierwsze blizej mam do Lublina i zawsze w Lublinie fajne mecze są, a wy to kupcie sobie kuciapszczaka, niech zarazi was pryszczyca i będzie spokój
Dodatkowo,macie tu filmik,i zobaczcie jakiej orientacji seksualnej chcecie zawodnika kupić. Przeciez Kuciapszczak to zwykły gej
http://www.from.okay.pl/anty/Polskie-o-zone.wmv
a poza tym w Lublinie jeździ Peter Karlsson, ktorego bardzo lubie,bo zawodnik ten bardzo przyczynił sie do awansu Unii do extraligi
A Lublinowi kibicuje dlatego,że po pierwsze blizej mam do Lublina i zawsze w Lublinie fajne mecze są, a wy to kupcie sobie kuciapszczaka, niech zarazi was pryszczyca i będzie spokój
Dodatkowo,macie tu filmik,i zobaczcie jakiej orientacji seksualnej chcecie zawodnika kupić. Przeciez Kuciapszczak to zwykły gej
http://www.from.okay.pl/anty/Polskie-o-zone.wmv
a poza tym w Lublinie jeździ Peter Karlsson, ktorego bardzo lubie,bo zawodnik ten bardzo przyczynił sie do awansu Unii do extraligi
Moi drodzy parafianie
moim nowym JAGUAREM
moim nowym JAGUAREM
-
FaLuBaZiaNkA
-
FaLuBaZiaNkA
- Proboszcz_Dobrodziej
widzę,ze na brak argumentów odpowiadacie uciszaniem.A ja zawsze mówie ciekawe rzeczy i zawsze tylko i wyłącznie szerze prawde.
mam nadzieje,ze Lublin wygra 52-38 a do was przyjdzie Kuciapszczak z pryszczycÄ…
mam nadzieje,ze Lublin wygra 52-38 a do was przyjdzie Kuciapszczak z pryszczycÄ…
Moi drodzy parafianie
moim nowym JAGUAREM
moim nowym JAGUAREM
-
FaLuBaZiaNkA
no to juz przegralismy
... no ale na wygrana w lublinie to ja nie liczylam... byle jak najmniej punktow stracic.... biedny lee
... suchecki widac ze tez nie czuje sie najlepiej.... a swoja droga to ciekawe czy zawodnicy z lublina wiedzieli ze tasma podniesie sie dopiero za 3 razem i wtedy maja sie przygotowac....
HeJ HeJ FaLuBaZ
[']Rafał Kurmański[']- pamietamy
[']Rafał Kurmański[']- pamietamy
-
FaLuBaZiaNkA