Baraż: Tż Sipma Lublin - Zkż Quick-mix Zielona Góra 52:38

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
art2

#626 Postautor: art2 » 10 października 2004, o 23:35

Gratulacje :!: Zasłużone zwycięstwo :!: Z małą pomoca ale brawa :!: Super,że Lee jest cały i bedzie miał szansę zrewanżowania sie za tydzień. Jedno jest ważne podkreślenia. Nasze tory róznią sie diametralnie wielkością orac nawieżchnią. Dlatego TŻ-owi brakuje jeszcze obronienie 12 punktowej zalicki. Nie bedzie to łatwe zadanie. W Zielonce nasi napewno wezmą srogi rewanż. Czy się uda odrobić, zobaczymy :?:

Jeszcze raz gratulacje, szczególnie dla Piszcza :!:
NA ZAWSZE W NASZYCH SERCACH

GG:1122697

http://www.sport.zgora.pl/zuzel/

KrzyÅ›
Junior

#627 Postautor: KrzyÅ› » 10 października 2004, o 23:35

motorlublin pisze:Piszcz jeszcze długo musi jeździć , aby zdobyć to co wywalczył Mordel...ALE zyczę mu powodzenia:)

Cytat miesiÄ…ca...bez jaj...

p.s.
JesteÅ› rodzinÄ… Jurka czy kolegÄ… od odkrecania i operowania "gazem"???

GAWRZYK i SHACK - będą jakieś wywiady z zawodnikami?
Ostatnio zmieniony 10 października 2004, o 23:38 przez KrzyÅ›, łącznie zmieniany 1 raz.

sobi2004

Re: TÅ»!!!

#628 Postautor: sobi2004 » 10 października 2004, o 23:36

$korzen$ pisze:
sobi2004 pisze:Jak Grzesiu Knapp wziął motocykle od Jelenia to od razu był rakietą na torze!

:lol: :lol: !! czlowieku skad ty sie urwales ?, Knapp jechal na wlasnych silnikach jedynie pokrowiec mial od Jelenia :lol:

sobi2004 pisze:KLUCZ DO ZWYCIĘSTWA W BARAŻACH JEST PROSTY.!!!
Knapp musi dostać extraligowy motor tak samo jak i franek i żadnych problemów tam nie będzie!

:lol: No Franek dzis na tym ekstraligowym sprzecie pokazal klase, zwlaszcza pierwsze 2 biegi :lol: :lol:

sobi2004 pisze:Pederssen na Hawajach a Lee poobijany ..choć szkoda go ale od początku było wiadomo że ma gorszy sezon niż ten sprzed roku.!
Wyniki w GP i lidze mówią za siebie!!

No beznadziejny sezon,w Gp prezentowal sie moim zdaniem niezle a w ligach robi srenio po 10 pkt w meczu, ale beznadziejny wynik :lol:

Jasne brał pokrowiec od Jelenia !!!!hahhaha!!! Na pewno Grzesiu nie jeździł na swoim motorze człowieku..!!
Najlepiej zapytać samego Grzesia i nie kłóćmy się!!!
Naszym wspónym celem jest awnas!!!!! :lol:

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#629 Postautor: Regdal » 10 października 2004, o 23:37

Dyrektor Siwek znowu odpalił słynne cygaro,oby zrobił to samo w Zielonej za tydzień.

Pozdrawiam. 8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#630 Postautor: Kaka » 10 października 2004, o 23:43

To i ja dorzuce pare slow od siebie. Dobrze ze wygralismy, wynik tez przewidzialem z czego sie ciesze(Sting swiadkiem :wink: ) ale kurde mozna bylo pojechac leszczy duuuuzo wiecej, z moich wyliczen to stracilismy kolo 12-13 punktow przez nie trzymanie kraweznika, jakby TZ pojechal Zielonke 60-30 to nawet nikt z "ekstarligowcow" nie moglby miec o to zalu. Tor-wiadoma sprawa-kto byl ten widzial co sie dzialo, dopiero po 10 biegu jakos to zaczelo wygladac. Jest szansa na pewno zeby utrzymac te przewage, choc na pewno bedzie to cholernie trudne. Z naszych klasa dla siebie byl Karlsson, ladnie Tomek. Myslalem ze troche lepiej pojedzie Mariusz, ale mowi sie trudno. Wsrod gosci bardzo ladnie Swist, Okon tez przyzwoicie a reszta... "ekstraliga" :lol: . Pecha mial Lee(a moze chcial nam pomoc :wink: ). Czekam juz na mecz za tydzien i mam nadzieje ze tak jak pomoglismy spuscic Morawskiego w 94 roku tak 10 lat pozniej tez damy rade :)
Ostatnio zmieniony 10 października 2004, o 23:48 przez Kaka, łącznie zmieniany 3 razy.

KrzyÅ›
Junior

#631 Postautor: KrzyÅ› » 10 października 2004, o 23:45

art2 pisze:Super,że Lee jest cały i bedzie miał szansę zrewanżowania sie za tydzień.

K... to jakieś chore... o mały włos Lee złapałby b. poważną kontuzję i w tym momencie pewnie nie jest w stanie głową ruszać a Ty piszesz o jakimś rewnzu. Pogieło cię koleś? Już Suchecki dzisaj zaryzykowal i nie wiem czy mu to na dobre wyszło...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#632 Postautor: arek200 » 10 października 2004, o 23:49

art2 pisze:Z małą pomoca ale brawa :!:

dzięki za gratulacje, ale nie wiem o jakiej pomocy mówisz?? bo chyba gdyby wyeliminować przypadki losowe to by już było po barażach. Meczu raczej nie widziałeś, ale zapewniam Cię że tak było. wasi zawodnicy byli dosłownie tłem dla Karlssona i Piszcza. a i Świst jako jedyny sobie radził z resztą.

I jeszcze jedno. Zaliczkę mamy 14 punktową. Chyba coś musiałęś przegapić.

Urban

#633 Postautor: Urban » 10 października 2004, o 23:57

Ja nie wiem, wiekszość tych którzy mówią że mogliśmy wygrać wyżej chyba byli na innym meczu. Czy to, że oni objeżdzali naszych na ostatnich metrach to znaczy ze pech?po ostu tamci byli lepsi i nas wyprzedzali to chyba proste, nie? gdyby to grzesio knapp tak robił to wszysyc by go nazwyali walecznym bohaterem, ie umniejszajac umiejetnosci wyprzedzonemu. Poza tym wszystkie straty na poczatku zostaly nam zrekompensowane przez strate ich lidera! wiec to raczej zielonodziurzanie powinni mówić o pechu, a nie my. Wygralismy wysoko z rywalem duzo lepszym od wybrzeża i stali rzezów! a wkur...rzanie sie ze nie wygralismy 60-30 z bogatym extraligowcem jest dla mnie śmieszne. Wraunki torowe były takie same dla obu ekip również na poczatku spotkania. Swist i reszta umieli to wykorzystac i gratuluję im za to. w rewanzu nie wyjdziemy z 35 jednak dziekuje chłopakom a walke. za rok też nie awansujemy bo dobrucki podobno podpisał kontrakt u drukarzy z południa. szkoda

sledzio

#634 Postautor: sledzio » 10 października 2004, o 23:57

gratulacje dla wszystkich zawodników teżetu noi dla kibiców którzy licznie się zgromadziła !! myślałem ze pogoda powstrzyma ich w domciu bo zimno ze nie wiem co a tu prosze tylko oby tak dalej !!! co do meczyka dodam tyle z początku myslałem ze w cyrku jestem byłem taki zły ze miałem ochote iść do domu normalnie ręce opadały a póżniej elegancko tor się odsypał i widac ktop jets lepszy i jak to mówią kibice zielonki " leszcze zpierwszej ligi hehe " dzisiaj pokazali jakimi oni sa leszczami !!! co do zawodników dodam tyle !!! dla wszystkich tor był trudny niema co ukrywać wszyscy mają pretensje do trumny i frankowa to nie ich wina że taki tor był gdyby tor byłby taki jak na treningach to by napewno więcej punktów mieli na koncie knapp też bardzo ładnie szkoda defektu na 5-1 piszczyk i karlsson to Bogowie jakich mało jeleń też ładnie nie spodziewałem się że tak pojedzie myslałem ze ze 2 zdobędzie a tu 7 do dawida niemam pretensji robił co mógł !!! myśle że 14 punktów jest mało aby myślisz o extralidze ale wieże ze utrzymamy to a nawet myśle ze wygram !!! brawo pozdro dla kibiców zielonki lubelskich noi dla LEE

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#635 Postautor: Ar2rB » 11 października 2004, o 00:05

Hollywood pisze:Nasuneła mi sie myśl że lubelscy działacze będą próbować wybić z głowy występ Richardsona w rewanżu.

To samo mogliby zrobić działacze z ZG oferując Karlssonowi pliczek $$$ przed rewanżem. Mam nadzieje, że żaden z klubów nie posunie sie do takich ciosów "poniżej pasa".

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#636 Postautor: arek200 » 11 października 2004, o 00:06

Urban pisze:Ja nie wiem, wiekszość tych którzy mówią że mogliśmy wygrać wyżej chyba byli na innym meczu. Czy to, że oni objeżdzali naszych na ostatnich metrach to znaczy ze pech?po ostu tamci byli lepsi i nas wyprzedzali to chyba proste, nie? gdyby to grzesio knapp tak robił to wszysyc by go nazwyali walecznym bohaterem, ie umniejszajac umiejetnosci wyprzedzonemu. Poza tym wszystkie straty na poczatku zostaly nam zrekompensowane przez strate ich lidera! wiec to raczej zielonodziurzanie powinni mówić o pechu, a nie my. Wygralismy wysoko z rywalem duzo lepszym od wybrzeża i stali rzezów! a wkur...rzanie sie ze nie wygralismy 60-30 z bogatym extraligowcem jest dla mnie śmieszne. Wraunki torowe były takie same dla obu ekip również na poczatku spotkania. Swist i reszta umieli to wykorzystac i gratuluję im za to. w rewanzu nie wyjdziemy z 35 jednak dziekuje chłopakom a walke. za rok też nie awansujemy bo dobrucki podobno podpisał kontrakt u drukarzy z południa. szkoda

A może chodzi po prostu o to, że jak np Karlsson wyprzedził Śwista w 13 biegu, to nie było wątpliwości, że zrobił to dzięki znakomitym umiejętnościomi dzięki sprzętowi. A jak Suchecki objechał Dawida, który nawet w łuku się nie składał na ostatnich metrach, przy czym Suchecki też jechał jak niezła pierdoła to był po prostu głupi błąd Stachyry. Oczywiście że Suchecki wyprzedził dawida zasłużenie, bo ten aż się o to prosił, ale chyba nie powiesz że nie zbluzgałeś wtedy naszego juniora i nie stwierdziłęś że frajersko oddał pewne punkty.

Jakby tak jechali w trakcie sezony to ja bym nie miał nic przeciwko, byleby tylko wygrali. Ale tu chodzi o dużą zaliczkę przed rewanżem, co się może zemścić, więc zrozum irytację innych.Zresztą sam pewnie też masz podobne zdanie. Pozdrawiam

KrzyÅ›
Junior

#637 Postautor: KrzyÅ› » 11 października 2004, o 00:11

Urban pisze:Ja nie wiem, wiekszość tych którzy mówią że mogliśmy wygrać wyżej chyba byli na innym meczu. Czy to, że oni objeżdzali naszych na ostatnich metrach to znaczy ze pech?po ostu tamci byli lepsi i nas wyprzedzali to chyba proste, nie? gdyby to grzesio knapp tak robił to wszysyc by go nazwyali walecznym bohaterem, ie umniejszajac umiejetnosci wyprzedzonemu. Poza tym wszystkie straty na poczatku zostaly nam zrekompensowane przez strate ich lidera! wiec to raczej zielonodziurzanie powinni mówić o pechu, a nie my. Wygralismy wysoko z rywalem duzo lepszym od wybrzeża i stali rzezów! a wkur...rzanie sie ze nie wygralismy 60-30 z bogatym extraligowcem jest dla mnie śmieszne. Wraunki torowe były takie same dla obu ekip również na poczatku spotkania. Swist i reszta umieli to wykorzystac i gratuluję im za to. w rewanzu nie wyjdziemy z 35 jednak dziekuje chłopakom a walke. za rok też nie awansujemy bo dobrucki podobno podpisał kontrakt u drukarzy z południa. szkoda

I niech ten jeden post będzie Twym ostatnim. Co Ci się aż tak podobało w przeciętnym zespole z Zielonej Góry? Świst? Skoro są tacy świetni to dlaczego walczą o utrzymanie w e-lidze? I nie ważne że mieli klopoty bo prawie każdy klub je ma...Ta ich armia naszpikowana "gwiazdami" bardzo przypomina Józków... - dużo krzyczą mało robią...

Awatar użytkownika
Misiek_KSSG

#638 Postautor: Misiek_KSSG » 11 października 2004, o 00:18

Gratulacje dla lepszych - jesteśmy z Wami. W falubazie też wygracie :D
:twisted:
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE
WIERNI PO PRZEGRANEJ
STAL GORZÓW

KrzyÅ›
Junior

#639 Postautor: KrzyÅ› » 11 października 2004, o 00:30

Fajne fotki z meczu -http://lubusports.pl/portal/
Shack podglądaj profesjonalistów jak sie robi zdjęcia bo nic w sklepie nie zarobisz... :lol:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#640 Postautor: Ar2rB » 11 października 2004, o 00:38

KrzyÅ› pisze:Fajne fotki z meczu -http://lubusports.pl/portal/
Shack podglądaj profesjonalistów jak sie robi zdjęcia bo nic w sklepie nie zarobisz... :lol:

obawiam sie, że to też spora zasługa o kilka klas lepszego aparatu ;).
zobaczcie jak ostre są te zdjęcia w ruchu (w akcji). Super sprawa.

Gość

#641 Postautor: Gość » 11 października 2004, o 00:40

Ja pier.... ale kozackie foty !!!!!!!!!!!
szczególnie ta ostatnia , idealnie nadaje się na pocztówke !

łukasz

#642 Postautor: Å‚ukasz » 11 października 2004, o 00:43

jest na forum taki temat "starty tomka piszcza w anglii" ,i mysle ze dzisiejszy mecz jest odpowiedzia na ten temat. caloroczna jazda na torach angielskich dzis zaprocentowala.
trzeba przez tydzien dopracowac sprzet i jechac po extralige!!!

Geest
Senior

#644 Postautor: Geest » 11 października 2004, o 07:00

a ja sobie tak licze, ze gdyby nie pech i glupie bledy mielibysmy ok 8 punktow wiecej. z kolei przyczyny tych bledow mozna upatrywac w torze, ale jesli tor bylby normalny, to czyz Lee nie zrobilby tych 8-10 punktow wiecej?
co zas do rewanzu, to nasi dzisiaj ladnie polapali sie w przelozeniach na tym dziwnym torze, dadza i rade w Zielonej. do tego determinacja i kwik-miks 43:47 TÅ».

Awatar użytkownika
Maczek

#645 Postautor: Maczek » 11 października 2004, o 07:38

Kurcze, Panowie, ogromnie sie cieszÄ™.E-liga blisko.szczere gratulacje

Czarek
Trener

#646 Postautor: Czarek » 11 października 2004, o 07:46

Ciekawe kto pozwolił by te samochody wykonały kilkadziesiąt kółek po torze? Takiego lodowiska to ja u nas nie pamiętam.
Zawodnikiem meczu był dla mnie Piszcz. Zaskoczył kompletnie.
A przepiękne wydarzenie miało miejsce na trybunie od strony Bystrzycy - debil, który rzucił butelką na tor dostał w mordę od jednego pana, brawo! Szkoda, że tzw. porządkowy nie reagował, bo debil powinien wylecieć ze stadionu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

peterix
Szkółkowicz

#647 Postautor: peterix » 11 października 2004, o 07:58

Tzw.porządkowy był obruszony jak ludzie krzyknęli w jego stronę "po co ty tu k..wa jesteś?" Okazuje się że to nie jego działka. :?: :!: To po kij ta kamizelka pomarańczowa? Zenujące... :evil:
No i pytanie: gdzie się podziali ci czarni macacze spod wejść na stadion??
Pomacali trochÄ™ i poszli ..do domu?? Z takim zabezpieczeniem meczu daleko nam do e-ligi :(
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#648 Postautor: Maxx » 11 października 2004, o 08:07

Przede wszystkim gratulacje dla chłopaków za ogromny wysiłek jaki włożyli we wczorajszy mecz. Takiego toru to powiem szczerze nie widziałem już chyba z 15 lat w Lublinie. Kiedyś jak jeszcze Motor jeździł w II lidze to był taki mecz z Krosnem wygrany 75:15 kiedy tor również był podobny.
Brawa dla Tomka Piszcza przede wszystkim, utarł nosa wszystkim, którzy wieszali na nim psy. Brawa dla Grześka Knappa, gdyby nie pech jego dorobek byłby znacznie lepszy. Karlsson pojechał tak jak od niego oczekiwano, również gratulacje.
Generalnie cała drużyna zasłużyła na wielkie brawa za ciężką walkę przede wszystkim z torem, na którym po prostu nie szło jechać w początkowej fazie meczu.
A teraz z innej beczki.
Wczorajszy mecz pokazał, że nie taki diabeł straszny. ZKŻ nie zachwycił niczym szczególnym, sprzętowo też wcale lepsi nie byli zielonogórscy żużlowcy (z wyjątkiem Piotra Śwista) i podzielam w 100% wypowiedź Gawrzyka, że gdyby nie fatalny tor już wczoraj mogliśmy świętować awans. Uciekło nam przynajmniej 6-8 punktów.
Teraz jednak przed nami zadanie dużo trudniejsze - trzeba pojechać do Zielonej i bronić przewagi. Wierzę że się uda, mamy zespół z charakterem.
Damy radÄ™!

peterix
Szkółkowicz

#649 Postautor: peterix » 11 października 2004, o 08:53

W Zielonej MUSIMY dać radę!! Jak do Petera, Piszczyka i Grzecha (wybitnie nie miał farta w meczu) dołączy Trumna i Franek będzie dobrze.
Ważne, że wygrywaliśmy starty - to w rewanżu na betoniku(?) może być kluczowe. A betonik to woda na młyn dla Trumny, który jest startowcem. Jego słabym punktowaniem tu akurat bym się nie martwił.
Peter po prostu REWELACJA!!! :D A przed meczem dało się słyszeć nawet głosy, że nas "przekręci". I co?? Jeleń też dołożył swoje, więc chyba będzie dobrze.
Co do toru - deszcz faktycznie padał, ale chyba specjalnie nikomu nie zależało by trochę podglancować to kartoflisko. Szkoda, bo tor zamiast być naszym atutem był przeciwko Trumnie i Frankowi, o młodych nie wspominając.
Wierzę, że te 14 pkt wystarczy.
Do zobaczenia w Zielonej G.!!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
! ... m@tti ... !

#650 Postautor: ! ... m@tti ... ! » 11 października 2004, o 08:55

Tzw.porządkowy był obruszony jak ludzie krzyknęli w jego stronę "po co ty tu k..wa jesteś?" Okazuje się że to nie jego działka. To po kij ta kamizelka pomarańczowa? Zenujące...
No i pytanie: gdzie się podziali ci czarni macacze spod wejść na stadion??
Pomacali trochÄ™ i poszli ..do domu?? Z takim zabezpieczeniem meczu daleko nam do e-ligi

Ten goscio to nie zadna ochrona tylko zwykly czlowiek ktory wszedl za free i zalozyl sobie kamizele ja takom wslanie mam od koleskzi ktory stoi tak samo jak on