Ekstraliga 2025
Re: Ekstraliga 2025
będzie woził kolegów z pary i rywali z drugiej linii, a Gajewski znów zacznie piać o wielkim odrodzeniu i że Holder jest potrzebny na tym poziomie
Moim zdaniem to w jego zasięgu jest kilku juniorów w elidze i na tym koniec śpiewki. Racja, kolegę z pary będzie mieć najsłabszego w lidze więc te 1.2 wykręci na trupach.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ROW ciągle może skompletować skład seniorski złożony z medalistów IMŚ. Holder, Pederen, Kasprzak i Iversen wciąż są bez klubu. Zrobi się równiutki betonik i będą śmigać jak ta lala. Tym bardziej, że w przypadku tych zawodników super atmosfera jest gwarantowana.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kibicLBN pisze:Perez pisze:Chris Holder podobno w Rybniku.
https://www.facebook.com/share/jT3GGUKjz5m7M9oh/
Będzie pełnił rolę węgla? Czy jednak papy?
Czego zadajesz mi takie durne pytania na poziomie gimnazjum? Nie znam odpowiedzi na twojej pytania. Podałem tylko info dla świadomości wszystkich zainteresowanych.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ja Chrisa lubię i szanuję. Od wypadku Darcy'ego i od kontuzji ma wyraźną korbę ale stylistycznie ciągle wygląda świetnie. A i Mrozek się broni. Co miał zrobić innego. Został mu do wyboru tylko 160-letni Nicki. To wziął 150-letniego Holdera
Jak się broni? To że nie zaczął nawet najluzniejszych rozmów w lecie, nie nawiązał nawet kontaktów tylko zaczął dzwonić w niedzielę po finale do Buczkowskiego? Przecież zrobił z siebie pośmiewisko. Puka go najlepiej podsumował ostatnio w kolegium żużlowym.
Skoro Rzeszów i Bydgoszcz zbudowały mocniejsze ekipy w I lidze to o czym to świadczy?
To nie było pytanie do Ciebie, tylko pytanie retoryczne. Niepotrzebnie się irytujesz.
Skoro Rzeszów i Bydgoszcz zbudowały mocniejsze ekipy w I lidze to o czym to świadczy?
Perez pisze:kibicLBN pisze:Perez pisze:Chris Holder podobno w Rybniku.
https://www.facebook.com/share/jT3GGUKjz5m7M9oh/
Będzie pełnił rolę węgla? Czy jednak papy?
Czego zadajesz mi takie durne pytania na poziomie gimnazjum? Nie znam odpowiedzi na twojej pytania. Podałem tylko info dla świadomości wszystkich zainteresowanych.
To nie było pytanie do Ciebie, tylko pytanie retoryczne. Niepotrzebnie się irytujesz.
Gelo pisze:To wziął 150-letniego Holdera
Nie róbmy z Chrisa emeryta. Facet jest młodszy od Lindgrena i Doyle'a i raptem rok starszy od Madsena.
W lecie nikt nie stawiał na Row - na tapecie była Bydgoszcz i Ostrów, może trochę Krosno jako underdog. Więc nie rozmawiał, bo i o czym. Dziwię się, że nie wyhaczył Woźniaka na zasadzie zastaw się a postaw się - ale ten nie był nawet zainteresowany. Więc Czugunow, Doyle, Holder i Drabik to najlepsze co może mu się trafić. Podobnie jak Cieślak sądzę, że Doyle zostanie w Czewie ale pozostała trójka jak najbardziej realna. Będzie ciężko się utrzymać ale Mrozek nie ma pola manewru i nie uważam, że robi z siebie pośmiewisko.
A moim zdaniem się kompromituje skoro walczy za wszelką cenę o awans, a nie ma perspektyw na skład godny Play offów w I lidze. Możliwe że nawet Krosno lepszy skład zmontuje. W czerwcu było widać że wyglądają na 3 siłę w lidze i wtedy rozsądny człowiek zaczyna bardzo luźne rozmowy, chociażby z Kurtzem którego ma w zespole. W takiej sytuacji to chyba lepiej taktycznie przerżnąć jak Grabarz w 2015 (nie jestem pewien dokładnie).
Nam też nie dawali szans w 2019, ale my pozbieraliśmy z 1 ligi wszystko co najlepsze i cokolwiek urwaliśmy z eligi, a ruch na rynku był zdecydowanie mniejszy niż teraz.
Tak się nam wszystkim ułożyło w głowach, bo ostatnie dobre lata miał jak Krym należał do Ukrainy, prezydentem Stanów był Obama a lubelskim żużlem rządził Dariusz Sprawka i kapitalny aspekt finansowy.
Nam też nie dawali szans w 2019, ale my pozbieraliśmy z 1 ligi wszystko co najlepsze i cokolwiek urwaliśmy z eligi, a ruch na rynku był zdecydowanie mniejszy niż teraz.
kdsz pisze:Gelo pisze:To wziął 150-letniego Holdera
Nie róbmy z Chrisa emeryta. Facet jest młodszy od Lindgrena i Doyle'a i raptem rok starszy od Madsena.
Tak się nam wszystkim ułożyło w głowach, bo ostatnie dobre lata miał jak Krym należał do Ukrainy, prezydentem Stanów był Obama a lubelskim żużlem rządził Dariusz Sprawka i kapitalny aspekt finansowy.
W ROWie to dopiero będzie kapitalny aspekt finansowy
Fakt. Kanclerz na długo przed finałem przygotowywał skład na ekstraligę. A także fetę z okazji awansu :DkibicLBN pisze:A moim zdaniem się kompromituje skoro walczy za wszelką cenę o awans, a nie ma perspektyw na skład godny Play offów w I lidze.
Ja szczerze mówiąc nie rozumiem tego czepiania się Kanclerza o przygotowaną fetę, namiot itp. No oczywistym jest, ze sie przygotowywał, a co miał robić? Przecież to zupełnie normalne.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czy Mrozek walczył za wszelką cenę? Nie. Wygrał po prostu finał pokonując faworyta. Że ma ambicje sportowe? Chwała mu. Ja nie uznaję w sporcie zachowań Witka typu "przerżnięcie taktyczne" albo awans uzyskany ale do ligi nie przystąpimy. Dodam, że przez kilka sezonów mamił kibiców awansem. I jak go ceniłem za wydawanie własnej kasy na klub tak przez taktyczne przerżnięcia cieszę się, że dzisiaj jest z klubem w czarnej dupie. Taktyczne przerżnięcia to postawa niegodna sportowca. A Mrozek - tak krawiec kraje jak mu materii staje.
Może trafi pan Krzysio z jakimś nowym Benem Cookiem, który będzie kręcił 2.0 tanio i pewnie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To trzeba by było pokombinować z kimś niebanalnym, a nie grać - zgrane karty. Trafił z Lambertem w 2020, ale to było ,, troszeczkę " za mało.
No to wziął Gleba przecież. Maksio też ma potencjał.
Ja poczekam na info, że ROW jednak nie przystępuje do Eligi ... zaproszenie dostaje Polonia ... a wtedy kupujemy wszyscy popcorn i włączamy kolegium żużlowe na temat Przyjemskiego 

Przyjemski mówi, że już za późno, bo przyklepał kontrakt na sezon 2025 w Motorze.
Bydgoszcz płonie.
Kanclerz krzyczy o zdradzie.
Koszulki z nazwiskiem Przyjemskiego wiszą na śmietnikach.
W Kolegium Puka dławi się własnymi łzami.
Bydgoszcz płonie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Przyjemski mówi, że już za późno, bo przyklepał kontrakt na sezon 2025 w Motorze.
Bydgoszcz płonie.
No i elegancko.
Ostaf powinien napisac artykuł, po co oni się pchali, Polonia miałaby większe szanse, żadna TV tego nie pokaże itd
Gelo pisze:W lecie nikt nie stawiał na Row - na tapecie była Bydgoszcz i Ostrów, może trochę Krosno jako underdog. Więc nie rozmawiał, bo i o czym. Dziwię się, że nie wyhaczył Woźniaka na zasadzie zastaw się a postaw się - ale ten nie był nawet zainteresowany. Więc Czugunow, Doyle, Holder i Drabik to najlepsze co może mu się trafić. Podobnie jak Cieślak sądzę, że Doyle zostanie w Czewie ale pozostała trójka jak najbardziej realna. Będzie ciężko się utrzymać ale Mrozek nie ma pola manewru i nie uważam, że robi z siebie pośmiewisko.
Tylko ten Doyle sporo zmienia, w zależności gdzie będzie. Przynajmniej psychologicznie. Bo teoretycznie może się okazać że Tungate okaże się lepszym zawodnikiem, ale jednak wyrwanie lidera głównym rywalom w walce o utrzymanie by było dużym posunięciem.
No i to, że najpierw Lebiediewa przepuścili a potem Woźniaka jest w mojej opinii sporą porażką ROWu.
Gdyby zbudowali skład Lebiediew, Doyle/Tungate, Czugunow, Drabik i przyzwoity u24 wyglądałoby to inaczej.
Ostatnio zmieniony 3 października 2024, o 14:38 przez Antonik, łącznie zmieniany 2 razy.
L(o)katy pisze:Ja poczekam na info, że ROW jednak nie przystępuje do Eligi ... zaproszenie dostaje Polonia ... a wtedy kupujemy wszyscy popcorn i włączamy kolegium żużlowe na temat Przyjemskiego
I dylemat z Jaworskim rozwiązany ;)
Puka donosi, że Miśkowiak zwleka się z podpisaniem umowy w Gorzowie na sezon 2025. Przy czym zdaniem redaktora odejście Kuby do innego zespołu jest ciągle mało prawdopodobne.
Niech Mrozek próbuje. Nawet, jak jest szansa minimalna to warto.kdsz pisze:Puka donosi, że Miśkowiak zwleka się z podpisaniem umowy w Gorzowie na sezon 2025. Przy czym zdaniem redaktora odejście Kuby do innego zespołu jest ciągle mało prawdopodobne.
Może Grudziądz? :) a za rok przyatakowałbym Vacula do nas za Holdera.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!