Nasi rywale - 2024
Re: Nasi rywale - 2024
A tymczasem z mediów społecznościowych Stali zniknęło info o końcu negocjacji z Miśkowiakiem...
Wydaje mi się, że zniknęło tego samego dnia, po tym jak wylało się szambo w komentarzach
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
papi pisze:Wydaje mi się, że zniknęło tego samego dnia, po tym jak wylało się szambo w komentarzach
Nawet po kilkunastu minutach zniknęło :D
Czy Władek stanie na głowie po SSP?
No Stal może uratować tylko zastrzyk z SSP albo mocna kasa z samorządu, no ale to przecież ZUPEŁNIE CO INNEGO w ich przypadku.
Pomijam fakt, że ten dług nie pojawił się wczoraj, a bajki o walkowerach to są dobre dla niepełnoletnich kibiców.
Pomijam fakt, że ten dług nie pojawił się wczoraj, a bajki o walkowerach to są dobre dla niepełnoletnich kibiców.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A ledwie kilka miesięcy temu pół Gorzowa, z senatorem na czele, życzyło nam problemów finansowych. Karma szybko ich dopadła.
Cooper pisze:Pomijam fakt, że ten dług nie pojawił się wczoraj, a bajki o walkowerach to są dobre dla niepełnoletnich kibiców.
Kościecha pozbawił ich medalu (być może złotego), wygenerował ogromny dług i jeszcze ukradł Miśkowiaka, żeby ten się ścigał przy grudziądzkim cmentarzu. Bandyta z płaskim nosem.
Misiek też nie lepszy. Wziął duży hajs przed sezonem i zamiast wygrywać, ostentacyjnie przegrywał. I jeszcze się wykłóca o zaległości. Brak szacunku dla legendarnego klubu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
A niech Miśkowiaka pochłonie ten dąb na drugim łuku.
Tak w Gorzowie miałby cieplarniane warunki i stadion wybudowany TYMI RENCYMA.
Tak w Gorzowie miałby cieplarniane warunki i stadion wybudowany TYMI RENCYMA.
Oj przewrotny jest ten los. Uważaj co komu życzysz ...
No i Stasia Chomskiego, najlepszego na świecie w trenowaniu młodziezy. A nie, czekaj...
Teraz najlepszy jest chyba Piotr Świst?
Teraz najlepszy jest chyba Piotr Świst?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Świst był zawsze 100% Stal Gorzów

- niespokojny
- Trener
10 baniek to nawet z SSP ciężko będzie zasypać o ile ta kwota jest prawdziwa.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tylko mi Stal przypomina trochę Polonię po odejściu Golloba?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Podobno jest szansa na Leszno w elidze.
https://sport.interia.pl/zuzel/news-trz ... rsImMqBIXw
https://sport.interia.pl/zuzel/news-trz ... rsImMqBIXw
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Pytanie co na to Leszno, które uzbierało skład na I ligę. Będą odkręcać? Zawracać Ratajczaka? Mogą podejść na zasadzie, że rok w I lidze dobrze im zrobi jeśli chodzi o kondycję finansową. Mogą nie chcieć bić się o utrzymanie z Rybnikiem.
Jak wyciągną Vacula i zostawia Ratajczaka, to się powinni utrzymac bez problemu
No właśnie, w takiej sytuacji wejście na rynek Vaculika i Thomsena może sporo namieszać. Co w ogóle z tą Stalą będzie jak nie pojadą w Elidze? Rok przerwy? 1 czy druga liga?
Motor mocny
Stal poinformowała, że prezes Sadowski ustąpił ze stanowiska.
W przypadku ew. rozbioru Gorzowa Vaculik, Thomsen i Paluch nie będą mieć żadnych problemów ze znalezieniem nowego pracodawcy, a wąsaty prezes Krzysztof wciąż może wyjść na wytrawnego stratega
. Mam jednak nadzieję, że Stal się wykaraska. Zaszli mi strasznie za skórę, ale nie życzę im upadku.
W przypadku ew. rozbioru Gorzowa Vaculik, Thomsen i Paluch nie będą mieć żadnych problemów ze znalezieniem nowego pracodawcy, a wąsaty prezes Krzysztof wciąż może wyjść na wytrawnego stratega
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kdsz pisze:Zaszli mi strasznie za skórę, ale nie życzę im upadku.
Tylko, że jeśli mają burdel finansowy, to lepiej czasami spaść, posprzątać, uporządkować w klubie i wrócić. Lepiej dla nich samych. Falubazu nie było 2 lata w Elidze i wrócił lepszy, silniejszy, wydaje się, że zdrowszy. Teraz dosypka pieniędzy byłaby kolejnym pudrowaniem trupa. Wydaje mi się, że dla Stali najlepszym wyjściem jest zrobienie kroku lub dwóch wstecz.
Hayden pisze:No właśnie, w takiej sytuacji wejście na rynek Vaculika i Thomsena może sporo namieszać. Co w ogóle z tą Stalą będzie jak nie pojadą w Elidze? Rok przerwy? 1 czy druga liga?
Raczej rok przerwy, bo brak licencji będzie oznaczał niespłacone zobowiązania, a za to chyba z automatu jest karencja.
Tylko co wtedy będzie z historią Lublin vs Świst? Mam nadzieję, że nawet w razie upadłości, Stal wszystkich pospłaca i nie będzie jak zły Lublin? A jeśli nie, to jak nowy twór tylko stanie na nogi, na pewno to zrobią, w końcu są z lepszej gliny niż Polska B.
kdsz pisze:a wąsaty prezes Krzysztof wciąż może wyjść na wytrawnego stratega
Drabik ma szanse zostac pierwszym zuzlowcem, ktory w jednym okienku byl dogadany w dwoch klubach i w obu finalnie dostal kopa w dupe :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
A Andrzej Lebiediew poleca tym razem spadek drużyny nawet przed rozpoczęciem sezonu xD
Motor mocny
-
Prostozautu
Kolega z redakcji przygotował relację na temat sytuacji Stali Gorzów, która będzie aktualizowana na bieżąco o najnowsze informacje. Może kogoś zainteresuje, więc wklejam link. Zawsze to sposób, by nie pogubić się w informacjach, które zapewne będą docierać do nas w najbliższym czasie.
https://prostozautu.pl/czy-stal-gorzow- ... a-na-zywo/
https://prostozautu.pl/czy-stal-gorzow- ... a-na-zywo/
Prosto z autu - to amatorska strona o tematyce spoortowej
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
To może być pierwsze w historii GP w Polsce, które odbędzie się na stałym torze żużlowym bez aktywnego klubu ;)
3mam kciuki tak jak cała żużlowa Polska za nasz upadek
3mam kciuki tak jak cała żużlowa Polska za nasz upadek