Wyjazd do Zielonej Góry na mecz rewanżowy ZKŻ - TŻ

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

#51 Postautor: istred » 11 października 2004, o 22:16

Konrad mozesz napisac na ktora jest planowany powrot do Lublina, gdyz mam na 8.00 do pracy, a musze byc "w formie"... pozdrawiam!
Jeden autokar już jest, drugi się kompletuje. Ciężko mi dziś cokolwiekna 100% powiedzieć... Wydaje mi się, że jeden autokar będzie wracał prosto z Zielonej do Lublina. Jak Gorzowa wyjechaliśmy o 22, to o 7 rano byliśmy w Lublinie, po drodze mieliśmy tylko dwa krótkie postoje. Mecz się pewnie skończy do 18, trzeba liczyć maksymalnie 12 godzin jazdy. Tak więc chyba nie powinno być problemu z powrotem.
siemka sluchaj napsiz pewnie nie tylko dlamnie ale dla wszystkich chetnych co z tym autokarem do zie lonej..........

Co chciałbyś więcej wiedzieć ?

Więcej będę wiedział jutro wieczorem, a jeszcze więcej w środę wieczorem.

Dodam jeszcze, że wyjazd z Lublina jest planowany na godzinę 23 w sobotę.

Pozdrawiam.

DuzY82

Nie walcie w koziołka!!!

#52 Postautor: DuzY82 » 11 października 2004, o 22:18

Co to ma byc za fan klub który nie potrafi zorganizowac wyjazdu najważniejszy mecz od tylu lat!!! Nie myślcie tylko o sobie napewno jest duzo chetnych kibiców takich jak ja którzy by chetnie pojechalij. Weście sie ludzie do roboty i cos zorganizujcie chyba w koncu po to jest fan klub zeby takie sprawy załatwiac. Pozdr

sobi2004

#53 Postautor: sobi2004 » 12 października 2004, o 00:26

POZWOLILEM SOBIE WKLEIC Istred:
-------------------------------------------------------------------------------
Na pewno będzie więcej niż jeden autokar. Tak więc można się zapisywać do mnie. Maksymalny koszt wyjazdu to 65zł.

kontakt:
mail :istred@o2.pl - najlepiej
telefon:5263772 - prosić Konrada, po godz. 20.
gg: 4190837

Najlepiej przez email. Na gg wiadomości nie dochodzą.
--------------------------------------------------------------------------------

Ludzie czytajcie wszystkie watki.

DO ADMINISTRATORA
Moze zmienicie temat tego watku , aby ludzie odrazu wiedzieli ze sa zbierane zapisy na wyjazd (bedzie moze wiecej ludzi)
np. nazwa: "ten temat" + zapisy

Starter

#54 Postautor: Starter » 12 października 2004, o 01:01

mikas pisze:Wiesz nie musze być w zadnej organizacji kibiców zeby pomagac klubowi. Sam zgłaszałem sie do FK aby dac kase na oprawy gdy nie mogłem byc na treningu i tam zaplacic i nie było to 2 czy 5 zł, zadeklarowałem sie załatwic za darmo styropian na napis który był w niedziele( i załatwiłem niestety pozniej okazało sie ze niepotrzebnie bo juz w tym czasie załatwił ktos inny). A Ty mi tu piszesz o jakichs zasługach dla klubu. Ja sie nie musze na lewo i prawo chwalic ile to nie dałem pieniedzy na oprawy albo wyciągnąłem fajerwerków od sponsorów. Na spotkaniu o którym mowisz nie mogłem byc bo mam tez swoje inne sprawy, zreszta jakbys chciał naprawde ludzi poinformowac o wyjezdzie to bys napisał wtedy ze na tym spotkaniu takie zapisy beda prowadzone. Nie mam zamiaru wspołpracowac z KK ani z FK bo mnie to poprostu w takiej formie jak jest to teraz nie bawi(sponsorzy na flagach, uciekanie od nazwy Motor itp.) ale nigdy do tej pory nie krytykowałem tych ludzi(oprócz tych durnych i niebezpiecznych petard) i doceniałem to co robią a w miare mozliwosci tez starałem sie pomagać. I ty mi teraz bezczelnie mowisz ze jada Ci co przyszli na jakies spotkanie albo cos tam zrobili. A co mnie to obchodzi są tez ludzie którzy nie zrobili do tej pory dla klubu kompletnie nic ale chcą wspomoc swoich zawodników dopingiem w najwazniejszym meczu od wielu lat, są w stanie za to zpłacić i przejechac całą Polskę ale sami sie nie zorganizują bo nie działają w zadnych organiazacjach kibiców i sie poprostu nawzajem nie znają. Dlaczego takim ludziom nikt nie umozliwi wyjazdu tak jak było to robione do tej pory przez cały sezon? Czy tak trudno byłoby KK zapytac na forum o liczbe chetnych na taki wyjazd i ewentualne zamowienie jeszcze jednego autokaru lub busa??
Juz nawet nie chodzi tu o mnie, bo ja jak bedzie trzeba to sobie poradze, ale jest napewno wielu kibiców w Lublinie którzy by pojechali gdyby ktoś im to umozliwił i z chęcią wsparliby swoim gardłem naszych zawodników w Zielonej.

Czy Ty KRETYNIE wogóle chodzisz na mecze??
Nie widziaęłś że już od przynajmnie 3 spotkań nie ma jak to ty mówisz "tych durnych i niebezpiecznych petard" wśród KK. Na meczu z Rzeszowem były na samo zakończenie meczu i były puszczane w całkiem bezpiecznej odległości. Jak są to indywidualne osoby przynoszą coś na mecze. A jeżeli chodzi o KK to są ludzie którzy potrafią coś zadziałać i zorganizować sobie np: wyjazd do ZIELONKI. a Ty wszystkim byś du** wylizał aby się wkręcić !!!! SZKODA CI????? :lol:

sobi2004

#55 Postautor: sobi2004 » 12 października 2004, o 01:24

Starter - czlowieku co TY za bzdury wygadujsz i jeszcze ludzi obrazasz.Kazdy kto chce jechac a nie jest w KK napewno popiera Mikasa -> jesli chodzi o wyjazd.Czytaj uwaznie.Chodzilo o to , ze zwykly kibic nie jest w stanie zorganizowac grupy 35 osobowej na 1 autokar.Po drugie w kazdym spoprcie takimi sprawami zajmuje sie KK.A jak sie nie chce zajac to nie powinien nazywac sie Klubem Kibica.
Naszczescie po wymianie zdan jednym z czlonkow(chyba) KK wyjazd jest organizowany,skoro ta osoba podaje swoje dane personalne.Wiec koniec tematu i lepiej poinformujcie znajomych ze jest taka mozliwosc-moze wtedy pojedzie drugi autokar.Dzieki

Awatar użytkownika
czaszka
Junior

#56 Postautor: czaszka » 12 października 2004, o 09:37

Orientuje sie moze ktos z was po ile chodzą bilety w Zielonej Górze :?:

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#57 Postautor: Ar2rB » 12 października 2004, o 09:40

czaszka pisze:Orientuje sie moze ktos z was po ile chodzą bilety w Zielonej Górze :?:

25 normalny, 16 ulgowy, program 5 zł... o ile dobrze pamietam :).

Awatar użytkownika
michas

#58 Postautor: michas » 12 października 2004, o 10:08

Kurde niezle jaja juz wtorek a nadal nic nie wiadomo o wyjezdzie niezle nie mam pytan

krzychu

#59 Postautor: krzychu » 12 października 2004, o 10:16

chlopaki nawet nie macie po co wybierac sie do Zielonki bo i tak dostaniecie w ciry 8) chyba jestescie niepowazni jak sadzicie ze Falubaz zanotuje spadek!!! ale coz jak to mowia nadzieja matka glupich :D no to do zobaczyska na wroclawskiej cieniasy :twisted:

Awatar użytkownika
michas

#61 Postautor: michas » 12 października 2004, o 11:03

krzychu tak samo mialo byc w lublinie mieliscie byc tacy swietni i wygrac z nami a tu takie hallo co sie stalo co ???? ze wygraliscie z bydgoszcza to nic takiego tylko w jakim skladzie ona przyjechala co do was???
TÅ» z LUBLINA Najlepsza w Polsce druzyna !!!!!!!

łukasz

#62 Postautor: Å‚ukasz » 12 października 2004, o 11:58

krzychu pisze:chlopaki nawet nie macie po co wybierac sie do Zielonki bo i tak dostaniecie w ciry 8) chyba jestescie niepowazni jak sadzicie ze Falubaz zanotuje spadek!!! ale coz jak to mowia nadzieja matka glupich :D no to do zobaczyska na wroclawskiej cieniasy :twisted:

na takich idiotow to szkoda czasu...

krzychu

#63 Postautor: krzychu » 12 października 2004, o 12:21

taaaaaaaaaaa pozyjemy zobaczymy :lol: juz widze te posty w niedziele jak to bedziecie jezdzic swoich koziolkow matolkow heheheheheeh! przeciez te 14 pkt to bedzie odrobione po 8 biegu hehehe! lublin co najwyzej uzbiera 32 pkt nie maja czego szukac w ZG! nie bata na Falubaz na wroclawskiej tym bardziej ze przyjada nas odwiedzic pierwszoligowcy 8)

klakson

#64 Postautor: klakson » 12 października 2004, o 12:30

Jechałem do was i przez Leszno, Kalisz, Sieradz, Piotrków Tryb, Radom wyszło mi 604 km a droga była fatalna. Wracałem przez Warszawę, Poznań wyszło mi 690 km ale droga była o niebo lepsza i byłem o 1,5 godz. szybciej. Co do biletów to normalny 25, ulgowy 15, a program 5 zł.

Pozdrawiam i zapraszam na wrocławską. A co do kibiców to są tacy idioci ( sorry ale nie mam dla nich innego określenia) co się będą awanturować.

Niech wygra lepszy !!!

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#65 Postautor: WojtekF » 12 października 2004, o 14:42

Krzyś napisał [quote]taaaaaaaaaaa pozyjemy zobaczymy juz widze te posty w niedziele jak to bedziecie jezdzic swoich koziolkow matolkow heheheheheeh! przeciez te 14 pkt to bedzie odrobione po 8 biegu hehehe! lublin co najwyzej uzbiera 32 pkt nie maja czego szukac w ZG! nie bata na Falubaz na wroclawskiej tym bardziej ze przyjada nas odwiedzic pierwszoligowcy[/quote]
Na wypowiedzi pozbawione taktu i kultury nie powinno się zwracać uwagi. Nie mówię, iż Lublin nie ma czego szukać w Zielonej, bo wręcz przeciwnie zrodziła się dla niego szansa pierwsza od wielu lat awansu do ekstraligi. W związku z tym Wasi zawodnicy nie mają innego wyjścia tylko walczyć o awans. Nasi będą również walczyć o zdobycie conajmniej 53 punktów w Z. Górze. Niemniej jednak to Falubaz jest faworytem i zdobycie przez Lublin 32 punktów w Zielonej Górze jest jak najbardziej realne i nawet kibice lubelscy mają te same zdanie. Oczywiście pewność siebie niektórych kibiców zielonogórskich jest przesadna i mam nadzieję, że zawodnicy którym nos został trochę utarty(tylko 38 punktów w Lublinie) sprężą się maksymalnie. Wierzę, iż ekstraliga pozostanie w grodzie Bachusa niemniej jednak jeśli tak nie będzie to w poniedziałek(w niedzielę po meczu będę wracał do Warszawy) złożę Wam gratulacje na tym forum a nawet mogę podejść pod Wasz sektor z gratulacjami, o ile ochrona mnie dopuści, a Wasi kibice nie będą chcieli mnie bić. Pozdrawiam. Życzę dobrego widowiska na Wrocławskiej, ale Wam happyendu życzyć nie mogę.

Gość

#66 Postautor: Gość » 12 października 2004, o 14:51

klakson pisze:Pozdrawiam i zapraszam na wrocławską. A co do kibiców to są tacy idioci ( sorry ale nie mam dla nich innego określenia) co się będą awanturować.

Tak już wszyscy w portki robią ze strachu :shock:
hehehehe takich buców to jeszcze nie widziałem :!:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#67 Postautor: Lublin_Fan » 12 października 2004, o 15:10

Hollywood ale dowaliłeś sobie avatara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To jest mistrzostwo :)

Pozdr. :)

Awatar użytkownika
Kaka
Szkółkowicz
Kontakt:

#68 Postautor: Kaka » 12 października 2004, o 16:51

klakson pisze: Co do biletów to normalny 25, ulgowy 15, a program 5 zł.

Klakson pytankto do Ciebie: ulgowy dla studentow tez obowiazuje?? Dzieki za odpowiedz, pozdrawiam.

Awatar użytkownika
WojtekF
Szkółkowicz

#69 Postautor: WojtekF » 12 października 2004, o 16:56

Odpowiadam Kace(chociaż nie jestem Klakson). Tak jest ulga dla studentów, tylko weź ze sobą legitymację.Pozdrawiam

Piter

#70 Postautor: Piter » 12 października 2004, o 18:02

[quote="krzychu"]chlopaki nawet nie macie po co wybierac sie do Zielonki bo i tak dostaniecie w ciry 8) chyba jestescie niepowazni jak sadzicie ze Falubaz zanotuje spadek!!! ale coz jak to mowia nadzieja matka glupich :D no to do zobaczyska na wroclawskiej cieniasy :twisted:[/quote

Pamiętaj ze kazda matka kocha swoje dzieci :D :P :lol:
I nie badz taki pewny

krzychu

#71 Postautor: krzychu » 12 października 2004, o 19:14

ja pierd... podnieciliscie sie ta wygrana 14 pkt jak cholera!!! gdyby Richardson dojechal swoje mielibyscie co najwyzej 6 pkt i glupiego gadania by nie bylo! ale taaaa wmawiajcie sobie ze jestesmy do objechania u nas przez taki "team" jak wy albo ze przewaga ta jest do utrzymania hehheheehheheeeeh! oj czeka was wielkie rozczarowanie... bardzo wielkie!!!! 8)

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#72 Postautor: prt » 12 października 2004, o 19:52

jak zawsze kibice sie podzielili na
1 / zdrowych na ciele i umysle, zainteresowanych tym, co sie bedzie dzialo na torze
ORAZ
2 / forumowych napinaczy, mistrzow klawiatury, szukajacych zaczepki sfrustrowanych gimnazjalistow (przepraszam wszystkich w wieku szkolnym - to nie Wasza wina, ze uzywam takiego epitetu... :lol: )

wszystko sie w niedziele moze zdarzyc - poczawszy od wysokiej porazki TÅ» a skonczywszy na rozjechaniu Falubaza.
dzis znow i Pani Chmurka i Pan Wicherek powiedzieli, ze bedzie padalo od piatku nawet az do niedzieli nieprzerwanie. a to oznacza dodatkowe klopoty dla ZKÅ». prawda?

wracajac do tematu:
jezeli ktos ma kogos znajomego albo rodzine w PKP, ktory orientuje sie w aktualnych znizkach i procedurach, moze warto byloby zorganizowac transport zbiorowy? kiedys PKP bardzo sie cieszylo, gdy wpadalo im kilkadziesiat zorganizowanych osob z propozycja dostawienia jeszcze jednego wagonu albo rezerwacji czesciowej jednego standardowo jadacego. czy probowano juz tego wariantu?

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#73 Postautor: istred » 12 października 2004, o 21:06

Jutro o 18 w speedway pubie bedzie można się jeszcze zapisać. Tam też będzie można już zapłacić za wyjazd i dowiedzieć się szczegółowych informacji na ten temat.

Speedway Pub - Al. Spółdzielczości Pracy 36 (obok Olimpu, przy ulicy).

Awatar użytkownika
toni

#74 Postautor: toni » 12 października 2004, o 21:47

krzychu pisze:ja pierd... podnieciliscie sie ta wygrana 14 pkt jak cholera!!! gdyby Richardson dojechal swoje mielibyscie co najwyzej 6 pkt i glupiego gadania by nie bylo! ale taaaa wmawiajcie sobie ze jestesmy do objechania u nas przez taki "team" jak wy albo ze przewaga ta jest do utrzymania hehheheehheheeeeh! oj czeka was wielkie rozczarowanie... bardzo wielkie!!!! 8)

o znowu się jakiś gówniarz do klawiatury dorwał.......
Fakt jest faktem ,że ta wasza drużyna to dno!!!!!!!!!!! z tym prymitywem świstem na czele......

a ty nawet nie wiesz,ze miałes byc naleśnikiem....gdyby się....