Kacper Kępa zdał licencje
-
Michael
-
Michael
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ja również przyłączę się do gratulacji, ponieważ jest to wielki wyczyn. W 3 miesiące nauczyć się jazdy na żużlu i zdać tak dobrze egzamin. Za to brawa dla Niego i liczymy na dobrą, bezwypadkową jazdę i same trójki 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
ciesze sie z kolejnego talentu czystej wody.
teraz tylko godziny treningow, rozmow z Ojcem - szlifowania diamentu...
gratuluje!
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.
- motorlublin
- Szkółkowicz
Oczywiście gratulacje dla Kacpra ! Choć ze stwierdzeniami o szlifowaniu diamentu to jeszcze bym się wstrzymał, bo ile to już było w lubelskim żużlu tych diamentów i perełek? No właśnie, gdzie one są ? Pamiętam, że w podobnym tonie wypowiadano się m.in. o talentach Staszka i Trumińskiego, a jak na razie obydwaj w polskim żużlu zbyt wiele nie zawojowali. Tak więc spokojnie. Niech się chłopak w spokoju rozwija, bo obwoływanie go "diamentem" już w kilka godzin po zdaniu licencji może mu tylko zaszkodzić.
ja takze przekazuje gratulacje! brawo dla Kacpra za ciezka prace ktora wykonal i udalo mu sie osiagnac tegoroczny cel - zdal licencje...
teraz pozostaje liczyc na to iz dobrze przepracuje zime i juz od przyszlego sezonu bedziemy mogli ogladac go... moze juz w skladzie TÅ»-tu - mam nadzieje.
mam nadzieje ze za kilkanascie lat bedziemy wspominac ten dzien (12 pazdziernika) jak date w ktorej "narodzil" sie wielki talent i gwiazda speedwaya
Pozdrawiam!
teraz pozostaje liczyc na to iz dobrze przepracuje zime i juz od przyszlego sezonu bedziemy mogli ogladac go... moze juz w skladzie TÅ»-tu - mam nadzieje.
mam nadzieje ze za kilkanascie lat bedziemy wspominac ten dzien (12 pazdziernika) jak date w ktorej "narodzil" sie wielki talent i gwiazda speedwaya
Pozdrawiam!
Po pierwsze wielkie gratulacje dla Kacpra. Zycze mu samych trójek i oby obyło się bez kontuzji.
Ja tylko chce zauważyc że właśnie w 76r. uzyskaliśmy awans do Ekstraligi(wtedy oczywiście zwanej jeszcze pierwszą)
Czyżby to jakiś znak i sytuacja sie powtórzy? Mam taka wielką nadzieję 
motorlublin pisze:GRATULACJE dla Kacpra.Dziś zdobył pierwsze żużlowe ostrogi:)
Jak ten czas leci...
28 lat temu...10 października 1976 roku licencję uzyskał Marek Kępa.
Pamiętam jak ponad 10 lat temu Kacper zaczynał swą przygodę z motorkami na małym Malgutti...
POWODZENIA!!!
Ja tylko chce zauważyc że właśnie w 76r. uzyskaliśmy awans do Ekstraligi(wtedy oczywiście zwanej jeszcze pierwszą)
-
Siwek Patataj
Kacper!!!
Składam Ci najszczersze gratulacje z okazji wkroczenia do wielkiej rodziny żużlowców. Mam nadzieję, że Twoja kariera będzie równie błyskotliwa co Twojego taty Marka, którego zawsze z wielką ochotą oglądałem w akcji na torze. Liczę, że jego doświadczenie i Twój rozsądek i talent będą mieszanką tak wybuchową, że pozwolą Ci wspiąć się na szczyty żużlowych 8-mio tysięczników. Życzę Ci tego z całego serca i zapowiadam, że od dzisiaj z wielkim entuzjazmem i nadzieją będę śledził każdy Twój krok, a w zasadzie każde Twoje kółko na czarnym torze. Bo... wierzę, że mając przy boku kogoś takiego jak Marek Kępa, nie zmarnujesz i nie rozmienisz swojego talentu na drobne.
Połamania kół.
lucki73
Składam Ci najszczersze gratulacje z okazji wkroczenia do wielkiej rodziny żużlowców. Mam nadzieję, że Twoja kariera będzie równie błyskotliwa co Twojego taty Marka, którego zawsze z wielką ochotą oglądałem w akcji na torze. Liczę, że jego doświadczenie i Twój rozsądek i talent będą mieszanką tak wybuchową, że pozwolą Ci wspiąć się na szczyty żużlowych 8-mio tysięczników. Życzę Ci tego z całego serca i zapowiadam, że od dzisiaj z wielkim entuzjazmem i nadzieją będę śledził każdy Twój krok, a w zasadzie każde Twoje kółko na czarnym torze. Bo... wierzę, że mając przy boku kogoś takiego jak Marek Kępa, nie zmarnujesz i nie rozmienisz swojego talentu na drobne.
Połamania kół.
lucki73
Kubbas pisze:Ja rowniez dolaczam sie do gratulacji. Teraz wypada zyczyc tylko tego by Twoja kariera potoczyla sie w odpowiedzim kierunku i abys poszedl sladami taty (a moze nawet jeszcze dalej:) )
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje ;]
Co masz na mysli ,mówiąc żeby Kacper poszedł śladami taty ? Wyniki na torze,czy odsysanie klubowej kasy ?
Gratulacje dla Kacpra Kępy !!!!!!
-
Perro Verde
Człowieku, widać na pierwszy rzut oka że jesteś z otoczenia Klimka. Już zrobiliście z niego mistrza świata (obrazek obok), a poki co to dzieciak ktory jeszcze duzo musi sie uczyć. Czytam cały czas forum, malo pisze, ale taraz przeginasz i takich wpisów nie można tolerować.
Czy możesz choć raz pogratulować chłopakowi i całemu zespołowi dobrego rezultatu na licencji ? Czy zawsze musisz jakos uszczypnąć Kępe ? Sprawia Ci to satysfackcje ? Tak trudno pogodzić się z tym, żę Klimek nie jest super hiper gwiazdą i po 4 latach jazdy na torze musi ogladac plecy chłopaka który na żużlu jeździł kilka razy ? Pogodz sie z tym bo skonczysz w Abramówku. Nie pomogą na to nawet nowe opony...
Kacper nie przejmuj się takimi "kibicami". Rób swoje. Pozdrawiam
Czy możesz choć raz pogratulować chłopakowi i całemu zespołowi dobrego rezultatu na licencji ? Czy zawsze musisz jakos uszczypnąć Kępe ? Sprawia Ci to satysfackcje ? Tak trudno pogodzić się z tym, żę Klimek nie jest super hiper gwiazdą i po 4 latach jazdy na torze musi ogladac plecy chłopaka który na żużlu jeździł kilka razy ? Pogodz sie z tym bo skonczysz w Abramówku. Nie pomogą na to nawet nowe opony...
Kacper nie przejmuj się takimi "kibicami". Rób swoje. Pozdrawiam