Lumpproletariacki pisze:Odnośnie do Wrocławia - u nas, chyba właściwie od reaktywacji, mówi się o atmosferze, warunkach, rozwoju, pieniądzach, ble ble ble, a to Sparta jest tym klubem, który nie traci zawodników, na których im zależy. Kiedy ostatnio odszedł stamtąd ktoś, kogo Wrocław chciał zatrzymać?
Jakieś 2 tygodnie temu usłyszałem, że Domin przedłużony, ale przecież Mikkel też był dogadany i miał zostać ;)
Widzę, że każda piekarnia co innego donosi.
Ja ostatnio też słyszałem, że niby zostaje u nas, nawet tego wywiadu udzielił, że nie wie co by się musiało stać żeby odejść z Lublina, w Kolegium też mówili, że będzie ciężko wyrwać Kuberę z Lublina, ale wczoraj do mnie dotarły jakieś plotki okołoklubowe od znajomego jednego z mechaników w klubie, że Kępa z Kuberą się pokłócili. Prawdopodobnie poszło o to samo, co z Michelsenem, a Dominik już na 90% jest w Falubazie, bo dla Kępy słowo ważniejsze.
Na stole miał też ofertę z Wrocławia, ale tam nie chce iść. Nie wiadomo na ile to sprawdzone, bo wiadomo jak działają piekarnie, że ktoś komuś coś przekazał, inny dodał od siebie, ale przekonamy się pewnie za jakiś czas.
No i w zamian mamy niby tę dziurę załatać zawodnikiem z Gorzowa, ale niekoniecznie Vaculikiem ;) Thomsen też jest brany pod uwagę.
Jednak mam nadzieję, że to całkowicie tylko plotki, a nawet jeśli doszło do jakiejś kłótni to Kępa ustąpi, bo ja osobiście sobie nie wyobrażam już Motoru bez Dominika, a nie widzę sensu tworzyć tu oddziału Stali Gorzów.