Dominik Kubera

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyczącyK1b1c
Trener

Re: Dominik Kubera

#801 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 16 maja 2025, o 22:28

Gelo pisze:To odpowiem "na czasie"- skoro Dominik jest do wyjęcia z mistrza Polski do drużyny która walczy o utrzymanie to wyjęcie zawodnika ze średnią 1,6 przez mistrza Polski nie powinno być zagadnieniem

Bazując na dotychczasowej historii, trudno o bycie optymistą wobec możliwości takiego ruchu ;). Jak @Flagg pisał, przeszłość uczy, że Motor nie szasta kasą, a żeby wyciągnąć, trzeba szastnąć.

papi pisze:między Janowskim a Rusko doszło rok temu do małej (albo i niemałej) wojny medialnej. Bardzo możliwe, że obecny kontrakt był podpisany z rozsądku, bo nie było wiele czasu ani ciekawych opcji

Podobno wówczas GKM dawał jakieś (nie wiem jakie) ciekawe pieniądze Magicowi.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2025, o 22:35 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 3 razy.

Flagg
Trener

#802 Postautor: Flagg » 16 maja 2025, o 22:32

Gelo pisze:
Perez pisze:Btw. A Holder to gdzie odchodzi? Bo o tym to akurat cicho.

Podobno.... Bydgoszcz

Ja słyszałem o Zielonej. Ale to było przed "Kubera gate".

Papi - tak byał scysja, bo Janowski się wkurzył, ze Rusko ociaga się z kontraktem. Co tylko pokazuje, ze Magic sam z siebie niespecjalnie chce się gdzies wybierać. Ale Rusko chce złota, a najsłabsze obecnie ogniwo to Magic. Dodaj do tego, ze Kowalski za rok ma ostatni rok U-24, a następców nie widać, to Rusko moze byc zdeterminowany, zeby pójsc na całosć i wymienic Magica np. na Thomsena. Szczególnie, ze Motor moze być słabszy

Ale wciąż piłka jest po stronie Rusko. Magic się z Wrocka nie ruszy, tak długo, jak Rusko bedzie go chciał. tak jak Woffinden
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#803 Postautor: kibicLBN » 17 maja 2025, o 08:43

A ja myślę że przepis o zawodniku U24 umrze niebawem śmiercią naturalną, a za jakiś czas pewnie cała dyscyplina. Popatrzcie na wyniki z ostatnich lat i z ubiegłego roku sgp2. Jest coraz tragiczniej... Kto tę ekstraligę ma zasilić?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Ramian1
Senior

#804 Postautor: Ramian1 » 17 maja 2025, o 10:53

Kacper Mania och ach z Leszna i Pawełczak z Bydzi czy tam Sitek z Ostrowa ;););)

ezbeg
Trener