Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Drabik przekot. Fajnie się to ogląda. Szkoda że czubek. Ale i tak wolałbym niż Worynę
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Biorąc pod uwagę jego tegoroczne wypowiedzi w zestawieniu z ubiegłymi latami, to nie jestem przekonany, że czubek. Wydaje się, że naprawił głowę, ale podkreślam WYDAJE SIĘ.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Gelo pisze:Drabik przekot. Fajnie się to ogląda. Szkoda że czubek. Ale i tak wolałbym niż Worynę
Bez dwóch zdań.
ciekawe czy lubelskie powietrze posłużyłoby Nickiemu :)
Lepiej tego nie sprawdzać :)
papi pisze:ciekawe czy lubelskie powietrze posłużyłoby Nickiemu :)
Grubo ha ha tego jeszcze nie było .
-
rumburaquee
- Zawodowiec
W sumie beton i tylko krawężnik. Można na domowe plus Grudziądz rozważyć;)
Jaja jak berety. Czugunow mówi wprost, że nikt w ROWie specjalnie nie chce się dzielić radami odnośnie toru i ustawień, a Mrozek dalej bedzie zgrywać debila, ze wszystko tam jest cacy :) DO tego Nicki dzisiaj odwala czestochowskiego Maksa i pakuje mandżur po tym jak został zmieniony z taktyka.
Niech ktoś w tym Rybniku ma w końcu jaja, wyśle Pedersena w p****u i postawi do końca sezonu na Drabika, Czugnowa, Holdera i Tungate'a. Będą sobie mogli rotować Knudsenem i Pludrą. To daje im jakieś szanse w walce z Gorzowem i ewentualnych barażach. A jak dalej będą klękać Nickiemu do pasa, to wylądują w 1 lidze.
Niech ktoś w tym Rybniku ma w końcu jaja, wyśle Pedersena w p****u i postawi do końca sezonu na Drabika, Czugnowa, Holdera i Tungate'a. Będą sobie mogli rotować Knudsenem i Pludrą. To daje im jakieś szanse w walce z Gorzowem i ewentualnych barażach. A jak dalej będą klękać Nickiemu do pasa, to wylądują w 1 lidze.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czugunov: współpraca w zespole jest trudna :D
Ja bym mimo wszystko odstrzelił Chrisa i powiedział reszcie, że jadą do końca sezonu. A Nickiemu za zachowania walił wszystkie możliwe kary finansowe. Od Holdera i tak jest lepszy, a jak się skupi na jeździe, a nie robieniu z siebie debila to coś tej drużynie może dać
Ja bym mimo wszystko odstrzelił Chrisa i powiedział reszcie, że jadą do końca sezonu. A Nickiemu za zachowania walił wszystkie możliwe kary finansowe. Od Holdera i tak jest lepszy, a jak się skupi na jeździe, a nie robieniu z siebie debila to coś tej drużynie może dać
Myślę że nikt przed sezonem nie obstawiał że z kwartetu: Nicki, Drabik, Mrozek i Czugunov najnormalniejszy okaże się Maksym 
Motor mocny
Zgadzam sie z Flaggiem. Dzik już nic nie daje oprócz syfu - niestety. Czy z nim czy bez dalej są do spadku, bo Chris ma niestety korbę w głowie.Od czasu wypadku Darcyego i swojego to jest facet na drugą ligę.
Zycie musi zatoczyc kolo. Poprowadzil RKM do awansu w 2003 to teraz poprowadzi do spadku ;)
Wieszacie psy na Pedersenie, a prawda jest zgoła inna.

https://po-bandzie.com.pl/zuzel-pedersen-chory-trener-komentuje-postawe-dunczyka/Piotr Żyto pisze:Nicki był trochę chory
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
-
rumburaquee
- Zawodowiec
kdsz pisze:Wieszacie psy na Pedersenie, a prawda jest zgoła inna.https://po-bandzie.com.pl/zuzel-pedersen-chory-trener-komentuje-postawe-dunczyka/Piotr Żyto pisze:Nicki był trochę chory
Na głowę;) szkoda, nie widział kiedy zejść ze sceny. W Polsce zostanie zapamiętany w najbliższej przyszłości z ostatnich popisów a nie jako parokrotny mistrz świata.
rumburaquee pisze:szkoda, nie widział kiedy zejść ze sceny. W Polsce zostanie zapamiętany w najbliższej przyszłości z ostatnich popisów a nie jako parokrotny mistrz świata.
Dokładnie. Ja już nie dam rady odzobaczyć tego:
https://youtu.be/1UncrCGN7Nw?si=TGMJIC_hbANZ3tjf&t=22
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Smutne obrazki. Szkoda... Mi zawsze się kojarzył z najczystszym kompletem jaki w życiu widziałem. To było na naszym torze. Chyba z ROWem przyjechał do nas. Ależ był kotem. Najpewniej zdobyty komplet jaki przyszło mi oglądać. Reszta w tamtym meczu była przy nim chłopcami w krótkich spodenkach... Szkoda że nie skończył w tym GKMie. Był na to czas...
Nie kojarze by na naszym torze kiedykolwiek zrobil komplet. Tym bardziej ze tych startow za wiele nie bylo.