Żużel LIVE - shoutbox meczowy
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Co tam za ślepy debil siedzi i wykluczyl Thomsena? 
tezetomaniak pisze:Co tam za ślepy debil siedzi i wykluczyl Thomsena?
Jak już to debilka, bo sędziuje kobieta
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Tu powinien być seksistowski komentarz, ale w sumie to sędziowanie jest na żenującym poziomie niezależnie od "puci".
Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś Smektałę w kevlar Domina dziś przebrał? Zadziorność ustąpiła miejsca asekuracji.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Powołanie jako drugiego rezerwowego kontuzjowanego Małkiewicza, który od kilku zawodów markuje jazdę, defektuje i wycofuje sie, to był genialny pomysł.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
blajar pisze:Czy tylko ja mam wrażenie, że ktoś Smektałę w kevlar Domina dziś przebrał? Zadziorność ustąpiła miejsca asekuracji.
Możliwe, że to wynika z problemów sprzętowych. Kiedyś o tym mówił Jarek Hampel.
Panie Dominiku, ja ciągle czekam.
Richie Faulkner:
Niektórzy będą mogli sie skupić na jeździe dla nowego klubu... A taki był ładny, amerykański - szkoda...
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener