Ostateczna rozgrywka: ZKŻ Zielona Góra : TŻ Sipma Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michael

#251 Postautor: Michael » 15 października 2004, o 13:21

Ale lipa troche .
W meczu jedzie Nicki Pedersen.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#252 Postautor: Prymus » 15 października 2004, o 13:31

hatebreed pisze:A tak poważnie to Falubaz będzie miał naprawdę ciężkie zadanie...

My raczej tez nie bedziemy mieli lekko... Dla obu druzyn mecz nerwow, moze sie okazac ze z tej wojny zwyciesko wyjdzie po prostu silniejszy psychicznie zespół (czyt. TŻ :D ). Cholera wie co pogoda zrobi z torem i moze sie okazac ze spotkanie bedzie wygladalo podobnie do tego z niedzieli. W koncu czasem zeby nie wiem co nie da sie z torem zrobic cudow.

Pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#253 Postautor: Maxx » 15 października 2004, o 13:47

Gawrzyk pisze:w lidze jedzie druzyna. jesli druzyna wygrywa to i ten co zrobil 2 punkty jest zwyciezca, jesli druzyna dostaje lanie to i zawodnik chocby zrobil komplet jest przegranym...tak trzeba rozumiec wpis maxa.

Dokładnie o to mi chodziło. Świst wypowiadał się w bardzo lekceważącym tonie o nas a wracał do Zielonej jak cały ZKŻ przegrany. dostał jedną nauczkę, dostanie i drugą, bo w jednym z wywiadów z uśmiechem powiedział, że taką przewagę jaką ma Lublin po pierwszym meczu to oni z palcem w nosie odrobią. Znowu przemawia przez niego cwaniactwo i zbytnia pewność siebie. Pan Świst totalnie nie docenia nas jako drużyny, która jest w stanie spuścić ligę niżej jego ZKŻ. A że jest w stanie to o tym mam nadzieję najwiekszy zielonogórski cwaniak przekona się już pojutrze :twisted:

lemmy

#254 Postautor: lemmy » 15 października 2004, o 14:24

Maxx pisze:
Gawrzyk pisze:w lidze jedzie druzyna. jesli druzyna wygrywa to i ten co zrobil 2 punkty jest zwyciezca, jesli druzyna dostaje lanie to i zawodnik chocby zrobil komplet jest przegranym...tak trzeba rozumiec wpis maxa.

Znowu przemawia przez niego cwaniactwo i zbytnia pewność siebie. Pan Świst totalnie nie docenia nas jako drużyny, która jest w stanie spuścić ligę niżej jego ZKŻ. A że jest w stanie to o tym mam nadzieję najwiekszy zielonogórski cwaniak przekona się już pojutrze :twisted:

pisanie o Swiscie zielonogorski cwaniak to chyba troche na wyrost
zreszta on patrzy idywidualnie na sprawe, a od wszystkich jezdzacych krajowych zawodnikow obydwu druzyn jest o klase lepszy.
dobro klubu - tu akurat Falubazu - to mu wisi i powiewa
Demon Of The Fall

łukasz

#255 Postautor: Å‚ukasz » 15 października 2004, o 14:27

nie wiem czy az o tyle jest lepszy... faktem jest ze ten zezon ma bardzo dobry ale nie przesadzajmy. widzialem nie raz jak ten gbur jezdzi i nigdy nie zachwycal...

Sober
Senior

#256 Postautor: Sober » 15 października 2004, o 14:36

okon pisze:falubaz wygra u siebie z Lublinem to tam pewne bedzie w graniacach 49:41 :-) czyli wynik korzystny dla Lublina :-) powodzenia koziolki :D wybiera sie troche Gorzowian na ten mecz dopingowac oczywiscie Lublin w klatce :) pozdro for Lublin :-)

Dziękujemy wam gorzowianie, za to, że życzycie nam powodzenia. Ja życze wam żebyście za rok wygrali walke o ekstralige i mam nadzieje ze nasze druzyny sie spotkaja ;)
Pozdro fons :P
Ostatnio zmieniony 15 października 2004, o 16:37 przez Sober, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#257 Postautor: Maxx » 15 października 2004, o 14:45

lemmy pisze:
Maxx pisze:

Znowu przemawia przez niego cwaniactwo i zbytnia pewność siebie. Pan Świst totalnie nie docenia nas jako drużyny, która jest w stanie spuścić ligę niżej jego ZKŻ. A że jest w stanie to o tym mam nadzieję najwiekszy zielonogórski cwaniak przekona się już pojutrze :twisted:

pisanie o Swiscie zielonogorski cwaniak to chyba troche na wyrost
zreszta on patrzy idywidualnie na sprawe, a od wszystkich jezdzacych krajowych zawodnikow obydwu druzyn jest o klase lepszy.
dobro klubu - tu akurat Falubazu - to mu wisi i powiewa

Rozumiem, że masz na myśli krajowych zawodników zielonogórskiego klubu, czy tak? Bo jeśli chodzi o Lublin, to uważam, że lepszy od Śwista jest choćby Grzesiek Knapp. Świst bez dobrego sprzętu nie istnieje, nie walczy, odpuszcza. Dla Grześka nie ma straconych pozycji. Świst był o klasę lepszy od pozostałych dobrych kilka lat temu, ale nie teraz.

Kamil78
Kontakt:

Niki w składzie

#258 Postautor: Kamil78 » 15 października 2004, o 14:53

Michael pisze:Ale lipa troche .

Ja jestem umiarkowanym opymistą jeżeli chodzi o start Nikiego. Nie taki diabeł straszny i jest do objechania przez karlika, grzesia i piszczka no i oczywiście jeleń nie jest bez szans ( :lol: ). Myślę że Pedersen nie przkroczy 10 z bonusami, więc baraż ciągle jeszcze nie przegrany

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

Re: Niki w składzie

#259 Postautor: GRISZA » 15 października 2004, o 15:00

Kamil78 pisze:
Michael pisze:Ale lipa troche .

Ja jestem umiarkowanym opymistą jeżeli chodzi o start Nikiego. Nie taki diabeł straszny i jest do objechania przez karlika, grzesia i piszczka no i oczywiście jeleń nie jest bez szans ( :lol: ). Myślę że Pedersen nie przkroczy 10 z bonusami, więc baraż ciągle jeszcze nie przegrany

A ja myślę że Pedersen będzie nie do ugryzienia... :lol: Jeśli chce jeszcze jezdzić w polskiej lidze to musi udowodnić że choć trochę mu zależy. I jedynym zawodnikiem który być może go pokona może być Karlik. Dla reszty będzie poza zasięgiem. Choć moim skromnym zdaniem dla wszystkich będzie poza zasięgiem. :wink:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

lemmy

#260 Postautor: lemmy » 15 października 2004, o 15:19

Maxx pisze:Rozumiem, że masz na myśli krajowych zawodników zielonogórskiego klubu, czy tak? Bo jeśli chodzi o Lublin, to uważam, że lepszy od Śwista jest choćby Grzesiek Knapp. Świst bez dobrego sprzętu nie istnieje, nie walczy, odpuszcza. Dla Grześka nie ma straconych pozycji. Świst był o klasę lepszy od pozostałych dobrych kilka lat temu, ale nie teraz.

jakby Knapp byl lepszy to by jezdzil w E-lidze a Swist w pierwszej
czekam az Knapp w Zielonej zrobi 14 pkt :roll:
Demon Of The Fall

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#261 Postautor: motorlublin » 15 października 2004, o 15:56

Pedersen udowodni,że zbyt szybko został spisany na straty...Przywiezie motorki z GP i udowodni wszystkim,że jest nietuzinkowym zawodnikiem...

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#262 Postautor: Manitou » 15 października 2004, o 16:02

Ale by były jaja jakby Zielona spadła a Śwista by Lublin kupił(bo przecież taki aso nie będzie sie rozbijał w 1lidze). Ciekawe jakby go przyjęli chłopaki w drużynie i kibice na stadionie:D Na pierwszym treningu by mu się musiała cała drużyna przedstawić, bo przecież ten biedaczek nie zna ich nazwisk:D:D

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#263 Postautor: ravajas » 15 października 2004, o 16:07

Manback pisze:[Dziękujemy wam gorzowianie, za to, że życzycie nam powodzenia. Ja życze wam żebyście za rok wygrali walke o ekstralige i mam nadzieje ze nasze druzyny sie nie spotkaja ;)
Pozdro fons :P

to znaczy, że życzysz nam spadku za rok? czy może, żebyśmy nie awansowali?

pozdrawia:
Rafał Borowski

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#264 Postautor: Maxx » 15 października 2004, o 16:25

lemmy pisze:
Maxx pisze:Rozumiem, że masz na myśli krajowych zawodników zielonogórskiego klubu, czy tak? Bo jeśli chodzi o Lublin, to uważam, że lepszy od Śwista jest choćby Grzesiek Knapp. Świst bez dobrego sprzętu nie istnieje, nie walczy, odpuszcza. Dla Grześka nie ma straconych pozycji. Świst był o klasę lepszy od pozostałych dobrych kilka lat temu, ale nie teraz.

Ja nie twierdzę, że Świst jest kiepski. Jako zawodnik już z niejednego pieca jadł chleb, a 14 punktów, które wywalczył w Lublinie w dużej mierze można przypisać anormalnym warunkom na torze, z którymi jako stary wyjadacz nie miał prawa sobie nie poradzić, co jest oczywiste.
Moim zdaniem i tak lepszy jest Knapp, co mam nadzieję, potwierdzi w Zielonej, może nie tak imponującą zdobycza punktową ale postawą na torze jak również poza nim...

Gość

#265 Postautor: Gość » 15 października 2004, o 16:34

powiem tak, kazdy bieg zremisowany, lub wygrany przez nas minimalnie 4:2 to wiekszy strach zielonki, a biegów wtedy coraz mniej!! a juniorkis bieg to powinien byc 3:3 lub 4:2 dla nas!! innej opcji nie widze!!

14 punktów to jest duzo, to jest ponad 3 biegi a wiec 20% meczu!! to nie anglia za jak jedzie joker to 6 punktow moze zdobyc za jednym zamachem!!

Gość

#266 Postautor: Gość » 15 października 2004, o 16:56

Oto cytat jednego pedała z ZIelonej Wsi pobrany ze sportsboard.pl ....... " Apel naszego klubu do fanów TŻ .Proszę nie przywozić ze sobą i wnosić produktów rolnych oraz rosyjskich papierosów i taniej benzyny oraz wódki na stadion.Ochrona odbierze wszystkie artykuły oraz organizator zastrzega sobie ,że może to grozić to utratą tych rzeczy.Dziękujemy za zrozumienie i zastosowanie się do naszej prośby"

mam nadzieje że nasi wydymają te cioty na torze , a kibice lubelscy wypną sie na tych frajerów z Zielonej.

Awatar użytkownika
Kiry
Senior

Re: Niki w składzie

#267 Postautor: Kiry » 15 października 2004, o 16:56

Kamil78 pisze:Ja jestem umiarkowanym opymistą jeżeli chodzi o start Nikiego. Nie taki diabeł straszny i jest do objechania przez karlika, grzesia i piszczka no i oczywiście jeleń nie jest bez szans ( :lol: ). Myślę że Pedersen nie przkroczy 10 z bonusami, więc baraż ciągle jeszcze nie przegrany

I do tego przez Trumnę i super technika "włóczy-nogę" Franka :lol: .
Nicki wydaje się być nie do objechania w niedziele, niestety, a jak juz to tylko i wylacznie moze go pokonać Karlik, choć ostatnio nie błyszczy on spod taśmy :(
Podobnie bedzie, także niestety, z pokonaniem Śwista...
Co do naszych to boje się ze słabiej, niż wiekszość tu zaklada, pojedzie Knapp...

Ale obym nie miał racji ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
tatran

#268 Postautor: tatran » 15 października 2004, o 17:11

mks_montex napisał:
14 punktów to jest duzo, to jest ponad 3 biegi a wiec 20% meczu!!

To nie jest dużo, to jest zajebiscie dużo.
Pomyślcie co by było jakbyśmy u siebie wygrali np 4 pkt.

Czy informacja że PEDERSEN będzie jeździł jest potwierdzona oficjalnie w 100%?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#269 Postautor: Cooper » 15 października 2004, o 17:18

A mi sie dzis na optymizm zebralo:

ZKÅ» : TÅ» 44:46

Karlsson 13
Piszcz 9
Knapp 8
Franków7
Trumna 4
Jeleń 4
Dawid 1

Åšwist 12
Okoń 10
Pedersen 9
Huszcza 6
Kłopot 5
Suchecki 2
Marcinkowski 0
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#270 Postautor: Maxx » 15 października 2004, o 17:22

Hollywood pisze:Oto cytat jednego pedała z ZIelonej Wsi pobrany ze sportsboard.pl ....... " Apel naszego klubu do fanów TŻ .Proszę nie przywozić ze sobą i wnosić produktów rolnych oraz rosyjskich papierosów i taniej benzyny oraz wódki na stadion.Ochrona odbierze wszystkie artykuły oraz organizator zastrzega sobie ,że może to grozić to utratą tych rzeczy.Dziękujemy za zrozumienie i zastosowanie się do naszej prośby"

mam nadzieje że nasi wydymają te cioty na torze , a kibice lubelscy wypną sie na tych frajerów z Zielonej.

Fajny avatarek Hollywood:):):)
Przewage utrzymamy, a wszyscy goście pokroju Śwista, którzy nie wiedzą gdzie leży wieś Lublin, po niedzielnym meczu będą wiedzieć aż za dobrze kto spuścił ich Zielonkę ligę niżej:)
Wierze, że po sportowej walce tak własnie będzie :twisted:

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#271 Postautor: Misionis » 15 października 2004, o 18:28

Mam pytanie. Czy ktoś z Lubelskich kibiców, którzy jadą do Zielonej góry, zechciałby mi kupić program? Podobno ma mieć 32 strony no i bardzo chciałbym mieć taką pamiątkę z tego meczu:) Kosztuje 5 złotych, oczywiście przy odbiorze zapłacę za niego:) Czy ktoś z was byłby chętny, aby mi pomóc?

Snys
Zawodowiec

#272 Postautor: Snys » 15 października 2004, o 18:32

Misionis pisze:Mam pytanie. Czy ktoś z Lubelskich kibiców, którzy jadą do Zielonej góry, zechciałby mi kupić program? Podobno ma mieć 32 strony no i bardzo chciałbym mieć taką pamiątkę z tego meczu:) Kosztuje 5 złotych, oczywiście przy odbiorze zapłacę za niego:) Czy ktoś z was byłby chętny, aby mi pomóc?

Rowniez miałbym taką prosbe.......jesli jest ktos chetny prosze na gg 1073002

Awatar użytkownika
Gretzky

#273 Postautor: Gretzky » 15 października 2004, o 18:37

lemmy pisze:

to dlugo nie bedziesz czekal masz szanse zobaczyc to juz w niedziele :twisted:

odnosnie niedzielnego meczu licze za nasi pojadu poprostu swoje kazdy na miare swoich mozliwosci , ktore male nie sa a wtedy bedzie ok i wrocimy do upragnionej e-ligi na ktora wszyscy czekamy ladnych pare lat , ten powrot bylby czyms cudownym zwlaszcza dla tych kibicow ktorzy tak jak ja pamietaja awans druzyny prowadzonej przez niezapomnianego Witolda Zwierzchowskiego i piekne czasy pierwszej polowy lat 90tych a zwlaszcza srebro w 91 oraz pozniejsza degrengolade LKZ-tu kiedy to na trybunach mozna bylo sie swobodnie wyciagnac i polozyc ;) gdyz takie tlumy chodzily na mecze ;konczac wypada zanaczyc ze i tak nasi w tym sezonie zrobili juz duzo bo pokazali ze maja charakter i nie pekaja i za to im dziekuje i prosze o ten maly kroczek w niedziele i bedzie cudownie POWODZENIA :D

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#274 Postautor: Gelo » 15 października 2004, o 20:16

Cóż poradzić - jestem chyba człowiekiem słabej wiary. Bardzo się denerwuję meczem i jakoś nabieram złych przeczuć ...

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#275 Postautor: yamahaR1 » 15 października 2004, o 20:40

każdy sie denerwuje przed meczem, ja nie wiem w ogóle jak wytrzymam nerwowo jak będe relacji słuchał. Ale w razie wygranej można by było zorganizować jakieś spotkanie kibiców żeby razem oblać awans :D