Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Freddie, po pierwsze, wyprzedzał (co podobno jest argumentem, choć moim zdaniem żadnym), a po drugie z wyjścia się mocno wynosił. Manewry Czugunowa wyglądały podejrzanie tylko z jednej kamery - tej najgorzej usytuowanej. Na pozostałych widać, że jechał swoją orbitą i został trafiony tylnym kołem. Więc moim zdaniem decyzja prawidłowa.
Kiedy Cierniak nauczył się tak fantastycznie startować? Rewelacyjna forma Matiego, super się na to patrzy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ciekawa sytuacja z Kurtzem i Frickiem i w zależności od kamery można mieć inną opinię. Ale te ostatnie ujęcia od tyłu, pokazują jak gwałtownie wpada Kurtz w linię jazdy Maxa. Na moje oko słuszna decyzja
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Magia MJJ powoli się kończy? Przyznam, ze i tak trwała zaskakująco długo
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
rumburaquee
- Zawodowiec
kibicLBN pisze:Ciekawa sytuacja z Kurtzem i Frickiem i w zależności od kamery można mieć inną opinię. Ale te ostatnie ujęcia od tyłu, pokazują jak gwałtownie wpada Kurtz w linię jazdy Maxa. Na moje oko słuszna decyzja
W sumie podobna sytuacja jak w Rybniku.
Flagg pisze:Magia MJJ powoli się kończy? Przyznam, ze i tak trwała zaskakująco długo
3 mecz z rzędu beznadziejny - to już nie przypadek. Raczej to koniec tej pięknej baśni
- tezetomaniak
- Trener
Skąd oni wiedzą, że planeta płonie, skoro nie potrafią przewidzieć pogody na 6 godzin naprzód... We Wrocławiu i Zielonej Górze tak leje, że nie wiadomo czy mecze się odbędą.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Cegielski mistrz dystansu do siebie: (o kontuzji obojczyka)
,, nie wiem, nie posiadałem. Nie miałem wiele kontuzji, jedna porządna - nie bawiłem się w drobiazgi "

,, nie wiem, nie posiadałem. Nie miałem wiele kontuzji, jedna porządna - nie bawiłem się w drobiazgi "
ravajas pisze:Skąd oni wiedzą, że planeta płonie, skoro nie potrafią przewidzieć pogody na 6 godzin naprzód... We Wrocławiu i Zielonej Górze tak leje, że nie wiadomo czy mecze się odbędą.
A no stąd, że śnieg leży przez 4 dni w roku, a nie 40 czy 70 jak niegdyś...
Paluch wykluczony :D
Brawo dla sędziów, właśnie pokazują takim Buczkowskim i Huryszom że warto prowokować upadki. A za to ten ma podejrzenie złamania nogi. Kolejna tego typu sytuacja i kolejna decyzja sędziego która rozumie tylko on sam, pan Leszek i kibice drużyny która zyskała na bzdurnej decyzji.
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2025, o 20:23 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
podejrzenie złamania nogi, oby wyciągnął wnioski z własnej głupoty
Kość udowa - czyli po sezonie. Może następni się zawahają przed leżanką...
Decyzja Pawła z Hyryszem-Paluchem niezrozumiała. A czy następni się zastanowią? Wątpię, ale sam Hyrysz pewnie zapamięta. A sytuacja Fricke - Kurtz bardzo podobna do akcji Lindgren - Czugunow.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Heh. Kasprzak do Golloba- Tomek jaką dyszę byś dzisiaj założył? Odpowiedź - same okrągłe farmazony
Jak zwykle zresztą. ,,zawodnik nie był dostatecznie szybki, bo był za wolny "
Za to uwielbiam Kasprzaka w studiu. Fajnie wyciąga swoje doświadczenia, widzi jakie błędy sam popełniał i się tym dzieli. No i ... Pocisnął Przyjemskiego i to grubo.
Za to uwielbiam Kasprzaka w studiu. Fajnie wyciąga swoje doświadczenia, widzi jakie błędy sam popełniał i się tym dzieli. No i ... Pocisnął Przyjemskiego i to grubo.
Kasprzak (jak za nim nie przepadam) jest rewelacyjny. Widać, że "wczoraj" jeździł.
No i niejednokrotnie wspominany Tomek Orwat. Żużlowiec z niego żaden, ale jako komentator w c+ to teraz ścisły top.
Cegła mistrz. Fred wykluczony z dupy
Z wczorajszego meczu jeszcze trzeba zauważyć, że Ratajczak zrobił progres. Te starty w stosunku do kwietnia to przepaść. Wydawało się, że nie umie tego poprawić od lat, ale dał radę i te dwucyfrówki coraz mniej zaskakują.
Wybitne wystepy zaliczyl z Rybnikiem i Stala Gorzow. Jezdzic umie, ale nie przesadzajmy .
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
A z czym ja przesadziłem, że tak spytam? Bo nie wiem. Stwierdziłem że chłopak znacznie lepiej startuje, bo tak jest. W kwietniu dojeżdżał do pierwszego łuku dwa motocykle za rywalami, a teraz potrafi dojechać na pierwszym lub drugim miejscu. No jakby nie patrzeć to jest progres.
Pamiętam, że w magazynie Eleven Ratajczak mówił, że zapuścił wąsy żeby ludzie pytali go o dziada pod nosem, a nie o starty
Ma chłopak dystans do siebie. Jego styl dużo bardziej mnie przekonuje, niż szarpanie się z motocyklem w wykonaniu Kuby Krawczyka, czy sztywna jazda po kredzie Wiktora Przyjemskiego.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"