Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy
Dominik doświadczy magi Falubazu po pierwszym gorszym meczu, ale przynajmniej będzie miał obok nowych przyjaciół, którzy mu odstąpią bieg. No i najważniejsze będzie numero uno w zespole.
Przecież nie będzie.
Numero uno będzie Madsen. Kubera będzie walczyc o numero Duo z Piterem
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
z jakim Piterem? Chyba z Przemkiem, myślę ze jednak będzie lepszy
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2025, o 22:55 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
W przypadku Mikkela sie doczekałem. Teraz oczekuję tego samego. Jak patrzę na Worynę i Vaculika to czeka mnie ciężki sezon jeżeli chodzi o akceptowalność. Oby zadziałał efekt Motoru - to moja ostatnia nadzieja
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czego Gelu się doczekałeś? Że Mikkel w Toruniu wrócił do formy z czasów Motoru i jedzie drugi najlepszy sezon w karierze?
Doczekałem się dwóch sezonów w Częstochowie. Wystarczy. Teraz ten pan mnie nie interesuje
jedzie dobrze to nie interesuje, jak znowu będzie piach to będziesz triumfował. Trochę przedszkolem zalatuje
papi pisze:z jakim Piterem? Chyba z Przemkiem, myślę ze jednak będzie lepszy
Myślisz Przemek, mówisz Piter :)
Tak, tak, chodziło o Przema :)
Na pewno będzie "faworytem". Dla Przemka to pierwszy sezon w karierze że średnią 2.0, a Dominik się już na tym poziomie ustabilizował.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:jedzie dobrze to nie interesuje, jak znowu będzie piach to będziesz triumfował. Trochę przedszkolem zalatuje
Błądzisz. Ten gość na własne życzenie odszedł z Lublina. Przyznał się do tego błędu w wywiadzie. Jedzie w klubie, o którym kilka lat temu mówił "wibrator". To wszystko zrobił on.
Błąd błędem, ale Toruniem teraz zachwycony i nie widzi dla siebie lepszego miejsca. Od atmosfery w klubie, po kibiców.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Trochę poserduszkuje a potem Momot znowu zmomoci i pójdzie dalej. BTW przyznać trzeba że przyznał się do błędu i wyraża się zawsze pozytywnie o Motorze za to szacunek ale bez przesadnej euforia od nas w meczach przeciwko nam:)
Dajcie se spokój
Już ustaliliśmy pewne fakty:
A) przychodzisz do Motoru? Nie, ty nie przychodzisz. To Kępa wspaniałomyślnie wyciąga do Ciebie rękę ratując z niebytu i niechybnego upadku, ratuje Ci karierę i masz być kuźwa za to wdzięczny po grobowa deskę.
B) Odchodzisz z Motoru? Jesteś menda, oszust, debil i obyś sobie nogi połamał. Nie zasługujesz na szacunek, dobre słowo, mile pożegnanie. Nie zasługujesz na nic.
C) No chyba że klub sam się Ciebie pozbywa. Wtedy luz. Równy ziomek jesteś.
Bo wiecie, najlepsi kibice na świecie.
Już ustaliliśmy pewne fakty:
A) przychodzisz do Motoru? Nie, ty nie przychodzisz. To Kępa wspaniałomyślnie wyciąga do Ciebie rękę ratując z niebytu i niechybnego upadku, ratuje Ci karierę i masz być kuźwa za to wdzięczny po grobowa deskę.
B) Odchodzisz z Motoru? Jesteś menda, oszust, debil i obyś sobie nogi połamał. Nie zasługujesz na szacunek, dobre słowo, mile pożegnanie. Nie zasługujesz na nic.
C) No chyba że klub sam się Ciebie pozbywa. Wtedy luz. Równy ziomek jesteś.
Bo wiecie, najlepsi kibice na świecie.
Flagg pisze:Przecież nie będzie.
Oczywiście panie Flagg. To był tylko żart z tym numer jeden.
Flagg - to jest bardzo prosty mechanizm. Dopóki Motor był beniaminkiem był fajny. Taki niegroźny ze wschodnim folklorem, z podnośnikami w covidzie. Potem Motor zaczął wygrywać - to źle, bo Sasin zrobił fotkę z kaskiem, a bezrobotne nieroby z Torunia i Gorzowa przypomniały sobie o "swoich podatkach" na Bogdankę.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Chyba nie zrozumiałeś posta Flagga :)
Nie mam zielonego pojęcia co mają relacje między kibicami klubów do relacji kibice klubu - zawodnicy.
Debile z Torunia czy Gorzowa jadą po Motorze, wiec w ramach rewanżu my mamy jebać od góry do dołu i życzyć najgorszego zawodnikom, którzy odchodzą z naszego klubu?
Czy może coś mnie ominęło i to Michelsen, Holder I Kubera na swoich SM wyzywają nas od Sasinow?
Debile z Torunia czy Gorzowa jadą po Motorze, wiec w ramach rewanżu my mamy jebać od góry do dołu i życzyć najgorszego zawodnikom, którzy odchodzą z naszego klubu?
Czy może coś mnie ominęło i to Michelsen, Holder I Kubera na swoich SM wyzywają nas od Sasinow?
Może to ta wizyta w Kinicach zaszkodzila
Nie oczekuj od zawodników takiego zorientowania. To nie sa mądrzy ludzie. Dla nich liczy sie kasa. A czy wirtualna to okaże się za rok
Gelo pisze:Motor podał mu rękę jak dostał kopa w dupę od Apatora. Takie rzeczy sie pamięta...
Myślę, że Jack to pamięta. Nie wiem jakich dalszych kroków od niego oczekujesz w związku z tym.
Zastanawiam się nad potencjalnymi barażami Stal-Polonia.
- Woźniak bardzo dobrze zna tor w Gorzowie i pewnie tę wiedzę przekaże kolegom;
- Brennan jest w super formie;
- pojedzie Pawełczak.
Czy są jeszcze jakieś argumenty po stronie Polonii?
Zrobiłem sobie takie małe porównanie (niekoniecznie musi się potwierdzić na torze):
Thomsen >> Huckenbeck
Lebiediew > Woźniak
Vaculik > Buczkowski
Fajfer < Łoktajew
U24 Paluch/Jabłoński << Brennan
Paluch = Pawełczak
Jabłoński = Andrzejewski
Bardzo wyrównane drużyny. Może decydować mityczna dyspozycja dnia.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Przypominają się baraże z 2017 między nami a Stalą Rzeszów. Tylko brakuje zapowiedzi w klubie z wyższej ligi o "przepaści".
Chociaż nie zdziwię się jak w nim pojedzie ROW Rybnik, a nie Stal Gorzów.
Chociaż nie zdziwię się jak w nim pojedzie ROW Rybnik, a nie Stal Gorzów.
kdsz pisze:Gelo pisze:Motor podał mu rękę jak dostał kopa w dupę od Apatora. Takie rzeczy sie pamięta...
Myślę, że Jack to pamięta. Nie wiem jakich dalszych kroków od niego oczekujesz w związku z tym.
Gdybym był Jackiem Holderem, Dominikiem Kuberą czy Mikkelem Michelsenem rozwijałbym czerwony dywan przed Kubą Kępą, a każdy jego krok obsypywałbym płatkami róż. Nie szukałbym miodu w dupie. Po prostu.
- tezetomaniak
- Trener
To nie byli juniorzy, których ktoś tutaj szkolił. Dostali kontrakty i sami te punkty na torze sobie (i dla drużyny) wyrwali. Dywan Kępa niech sobie rozwinie w domu, ale nie polecam, bo zbiera kurz.
Mi się wydaje, że Stal nie będzie musiała jechać żadnego barażu. Wczoraj Doyle i Piter byli mega mocni i takich zawodników Rybnik nie ma ale Rybnik u siebie wyrobi wystarczającą przewagę. Słowem, zanosi się na sensację choć przed sezonem można się było tego spodziewać to jednak w trakcie sezonu razem z napływem spekulacji transferowych taka opcja wydawała się mało prawdopodobna.
Czyli odejście z mistrza Polski, w którym zostało się czołowym zawodnikiem świata do klubu, który od lat jedzie na zeszyt, którego każdy następny prezes ma zarzuty i który prawdopodobnie spadnie z ligi jest wytłumaczalne? Gratuluję takiego "myślenia".
Ja również nie rozumiem kierunku gorzowskiego w przypadku Holdera. Ale co ma piernik do wiatraka? Kępa "podał rękę" Jackowi i Freddiemu nie ze względów humanitarnych, tylko ratował skład po odejściu Mikkela. I wyszło to na dobre zarówno nam jak i Jackowi. Obie strony wypełniły swoje zobowiązania i mogą się rozstać w dobrych relacjach. Podobnie sprawa się ma z Przyjemskim.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"