Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
No tak, w sumie proste rozwiązania są najlepsze:) dzięki. BTW pytałem bo w tamtym roku jak kupiłem od jednej osoby bilet to dostałem link do biletu.
bodajże do finału IMP były bilety w PDF do pobrania od razu po zakupie, od tamtej pory są tylko w aplikacji jakieś 2-3 godziny przed meczem
EDIT: znalazłem bilet z zeszłorocznego finału i Eventim ma jakąś blokadę, zrzut robi się cały czarny, więc proponuje przygotować aplikacje i hasło ;)
EDIT: znalazłem bilet z zeszłorocznego finału i Eventim ma jakąś blokadę, zrzut robi się cały czarny, więc proponuje przygotować aplikacje i hasło ;)
rumburaquee pisze:Tak kupiony. Mam ten bilet u siebie ale napisane jest że pojawi się tuż przed wydarzeniem. A że nie mogę być to chce wysłać córce i jej koleżance
Jak bilet pojawi się w aplikacji, pojawi się też opcja przekazania biletu innej osobie - musi mieć tylko zainstalowaną u siebie aplikację Eventim.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Dzięki Panowie.
-
Marcin0203
Many pisze:rumburaquee pisze:Tak kupiony. Mam ten bilet u siebie ale napisane jest że pojawi się tuż przed wydarzeniem. A że nie mogę być to chce wysłać córce i jej koleżance
Jak bilet pojawi się w aplikacji, pojawi się też opcja przekazania biletu innej osobie - musi mieć tylko zainstalowaną u siebie aplikację Eventim.
Dokładnie. Żadne zrzuty ekranu. Nawet zrzuty ekranu chyba są teraz zablokowane w Eventim. Chyba 4h przed rozpoczęciem spotkania będzie możliwość przekazania biletu. Trzeba wskazać adres email osoby której się przekazuje (musi mieć konto na eventim na ten adres email) i normalnie u tej osoby w aplikacji pojawi się bilet.
Koniki na dzisiejszym meczu raczej nie zarobią...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]