czy Stachyra junior jest potrzebny ?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Pingli

czy Stachyra junior jest potrzebny ?

#1 Postautor: Pingli » 17 października 2004, o 14:57

:lol:
:D

KrzyÅ›
Junior

#2 Postautor: KrzyÅ› » 17 października 2004, o 15:01

Stachyra to dno i baju baju z Lublina...

EWELINA

#3 Postautor: EWELINA » 17 października 2004, o 15:16

nie powiedziałabym że Dawid to dno, bo raczej nie należy mówic tak o człowieku, ale prawda jest taka ze chłopak nie wnosi nic do drużyny

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#4 Postautor: RadeKas » 17 października 2004, o 15:24

Prawda jest taka ze nie widze go w roli naszego glownego juniora w przyszlym sezonie. Kacper dopiero zdal licencje i nie wiadomo czy od razu cos pokaze. Trzeba nam kogos nowego, bo moze byc krucho.

Za to dzisiaj Jelen pokazal ze umie jezdzic. Mimo wszystko szkoda ze juz konczy juniorski wiek. Watpie zeby ktos z naszych juniorow jezdzil w przyszlym roku chociaz tak jak Daniel w tym.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
bójki

#5 Postautor: bójki » 17 października 2004, o 15:26

jak on sie boi jeżdzic nie widzicie tego że wygra start to tylko do kraweznika i h** dalej powinien juz na poczatku sezonu wyleciec :lol:

KrzyÅ›
Junior

#6 Postautor: KrzyÅ› » 17 października 2004, o 15:28

Tak coś przeczuwałem że mecz zostanie oddany bez walki...Szkoda że się jeszcze łudziłem. Szkoda tych kibiców którzy tydzień temu byli na meczu w Lublinie...Oszukaliście nas...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#7 Postautor: Łoptymista » 17 października 2004, o 15:34

Krzyś pisze:Tak coś przeczuwałem że mecz zostanie oddany bez walki...Szkoda że się jeszcze łudziłem. Szkoda tych kibiców którzy tydzień temu byli na meczu w Lublinie...Oszukaliście nas...

Weź się z....amilcz marudo. Nienawidzę takiego cholernego dziamolenia. Sam wsziądź na motor i pojedź lepiej a nie wyskakujesz z oszustami. Dzisiaj nasi pojechali na tyle na ile ich było stac, a to niestaty za mało na ZG.
A jeśli chodzi o Stachyrę to na razie nie ma nikogo w jego miejsce wiec jest nam potrzebny. Taki lajf...

Michael

#8 Postautor: Michael » 17 października 2004, o 15:39

DAWID JEST NAM DO NICZEGO NIEPOTZREBNY BO TYLKO NAS OSMIESZA.

TO JEST ZERO A NIE ZAWODNIK.
Z CALYM SZACUNKIEM DO NIEGO ALE ON NADAJE SIE JEDYNIE NA BALET.

Pingli

#9 Postautor: Pingli » 17 października 2004, o 15:45

nadaje sie też na łyżwy :P

Michał K.
Kontakt:

#10 Postautor: MichaÅ‚ K. » 17 października 2004, o 15:46

Z całym szacunkiem dla niektórych forumowiczów, ale dzisiejsza wygrana nie miała chyba w głównym stopniu zależeć od postawy Dawida?! :shock:
Jak jeździ wszyscy widzą, ale to nie znaczy, że należy go obrażać.
A dobry junior w przyszłym sezonie napewno by się przydał.

Gość

#11 Postautor: Gość » 17 października 2004, o 15:47

1 liga 2005 a.d

Po pierwsze zmiany :

trener : Marek Kępa

stranieri : ?

seniorzy :

Knapp
Piszcz
?
?
?

junorzy :

K.Kępa
?
?

pahlavi

#12 Postautor: pahlavi » 17 października 2004, o 15:49

A jest jakaÅ› alternatywa?

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#13 Postautor: Apocalips » 17 października 2004, o 15:54

Przecież jest jeszcze szansa, że wejdziemy do E-Ligii psim swędem. Może ją powiększą :?: :evil:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
minia

#14 Postautor: minia » 17 października 2004, o 15:55

Łoptymista pisze:
Krzyś pisze:Tak coś przeczuwałem że mecz zostanie oddany bez walki...Szkoda że się jeszcze łudziłem. Szkoda tych kibiców którzy tydzień temu byli na meczu w Lublinie...Oszukaliście nas...

Weź się z....amilcz marudo. Nienawidzę takiego cholernego dziamolenia. Sam wsziądź na motor i pojedź lepiej a nie wyskakujesz z oszustami. Dzisiaj nasi pojechali na tyle na ile ich było stac, a to niestaty za mało na ZG.
A jeśli chodzi o Stachyrę to na razie nie ma nikogo w jego miejsce wiec jest nam potrzebny. Taki lajf...

wlasnie od chlopaka sie odpier....
taki z ciebie kibic czleniu ze szkoda gadac coz tak bywa ze nie zawsze jest wygrana gdyby nie te punkty stracone w lublinie to dzis zielonka mialaby duzo trudniej wiec nie trzeba bylo sie tak podjarac na pewne zwyciestwo i teraz o jakims oszustwie braedzic

Pingli

#15 Postautor: Pingli » 17 października 2004, o 16:02

Michał K. pisze:Z całym szacunkiem dla niektórych forumowiczów, ale dzisiejsza wygrana nie miała chyba w głównym stopniu zależeć od postawy Dawida?! :shock:

no tak, to jest wiadome,ze dzisiejsza wygrana nie miała zależeć tylko do Dawida, ale... czy on kiedykolwiek w WIĘKSZYM stopniu przyczynił się do sukcesu ???? jak ktoś już napisał, nie ma z niego pożytq, to po co tracić na niego hajs ?????

lemmy

#16 Postautor: lemmy » 17 października 2004, o 16:04

Pingli pisze:
Michał K. pisze:Z całym szacunkiem dla niektórych forumowiczów, ale dzisiejsza wygrana nie miała chyba w głównym stopniu zależeć od postawy Dawida?! :shock:

no tak, to jest wiadome,ze dzisiejsza wygrana nie miała zależeć tylko do Dawida, ale... czy on kiedykolwiek w WIĘKSZYM stopniu przyczynił się do sukcesu ???? jak ktoś już napisał, nie ma z niego pożytq, to po co tracić na niego hajs ?????

a Ferjana kto przywiozl co ? :)
Demon Of The Fall

Awatar użytkownika
ozzyman

#17 Postautor: ozzyman » 17 października 2004, o 16:04

Krzyś to największa maruda na forum.Pewnie w zyciu jest taki sam, więc wypada tylko współczuć najbliższym.

Awatar użytkownika
Jablo

#18 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:05

Hollywood pisze:1 liga 2005 a.d

Po pierwsze zmiany :

seniorzy :

Knapp
Piszcz
?
?
?

junorzy :

K.Kępa
?
?

Stranieri: Peter Karlsson

juniorow brak :-/

Knapol, Piszcz a pozniej duza przepasc niestety :-/

Siwek Patataj

#19 Postautor: Siwek Patataj » 17 października 2004, o 16:06

Hollywood pisze:1 liga 2005 a.d

Po pierwsze zmiany :

seniorzy :

Knapp
Piszcz
?
?
?

junorzy :

K.Kępa
?
?

100% racji Hollywod. Może jeszcze Karlssona bym zostawił, ale cała reszta jest do wymiany, na rezerwie może bym dał jeszcze szansę Jeleniewskiemu, ale reszcie mówię: DO WIDZENIA.

A na pierwszym miejscu podziękowałbym duetowi Stachyrów.

lucki73

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#20 Postautor: Apocalips » 17 października 2004, o 16:08

Jak dla mnie to stranieri w najważniejszych momentach powinien prowadzić drużynę do boju.... Dzisiaj nas Peter zawiódł i trzeba przemyśleć sprawę... Ale jestem chyba za pozostaniem Petera w TŻ-cie.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#21 Postautor: Misionis » 17 października 2004, o 16:24

Ja bym Jeleniewskiego zostawił. On może się przecież nadal rozwijać - jako senior! K. Kępa - może być świetny już w przyszłym sezonie. Pamiętacie jak trumiński kiedyś w swoim pierwszym sezonie bywał najlepszy w meczu? Miał 16, czy 17 lat! Karlsson, jako najlepszy zawodnik 1 ligi powinien zostać. A co do seniorów, to chyba faktycznie Piszcz i Knapp no i Jeleń, no i do tego powinni kupić Rempałę z Rzeszowa i w rezerwie zostawić Trumnę, którego i tak nikt nie zechce. Jako trener, to jest dla mnie oczywiste ze Kępa. Stachyra to kiepski taktyk...

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#22 Postautor: yamahaR1 » 17 października 2004, o 16:25

tu nie o to chodzi jaką role miał akurat DZISIAJ stachyra odegrać tylko ogólnie co on sobą prezentuje na torze. Prawda jest taka że to jest przestraszone dziecko przecież on nie odkręca gazu bo sie boi, nigdy jeszcze nie widziałem żeby koło uniósł do góry bo sie boi gazem operować. Niepotrzebny nam jest zawodnik który sie boi prędkości

Awatar użytkownika
Jablo

#23 Postautor: Jablo » 17 października 2004, o 16:27

Misionis pisze:Ja bym Jeleniewskiego zostawił. On może się przecież nadal rozwijać - jako senior! K. Kępa - może być świetny już w przyszłym sezonie. Pamiętacie jak trumiński kiedyś w swoim pierwszym sezonie bywał najlepszy w meczu? Miał 16, czy 17 lat! Karlsson, jako najlepszy zawodnik 1 ligi powinien zostać. A co do seniorów, to chyba faktycznie Piszcz i Knapp no i Jeleń, no i do tego powinni kupić Rempałę z Rzeszowa i w rezerwie zostawić Trumnę, którego i tak nikt nie zechce. Jako trener, to jest dla mnie oczywiste ze Kępa. Stachyra to kiepski taktyk...

Jelen hmm. Faktycznie koncowke tego sezonu mial bardzo dobra, ale wiekszosc sezonu Jeleniewski jezdzil fatalnie. Jako junior niestety spisywal sie srednio. Ja bym raczej wsadzil Jelenia do rezerwy, Trumne calkowicie wywalil z zespolu i zaczal szukac jakichs zawodnikow na ich miejsce. ALe skad na to kasa i gdzie ich szukac :-/ Moze byc ciezko ....

RavLit
Szkółkowicz

#24 Postautor: RavLit » 17 października 2004, o 16:30

Popatrzcie na swoje wpisy na temat Jeleniewskiego półtora roku temu czy nawet pół roku temu.
Następnie popatrzcie na swoje wpisy na temat Jeleniewskiego dzisiaj.
Teraz popatrzcie na swoje wpisy na temat Stachyry dzisiaj
I w końcu ostatni etap zastanówicie się i wyciągnijcie jakiś morał.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#25 Postautor: Gelo » 17 października 2004, o 16:31

yamahaR1 pisze:tu nie o to chodzi jaką role miał akurat DZISIAJ stachyra odegrać tylko ogólnie co on sobą prezentuje na torze. Prawda jest taka że to jest przestraszone dziecko przecież on nie odkręca gazu bo sie boi, nigdy jeszcze nie widziałem żeby koło uniósł do góry bo sie boi gazem operować. Niepotrzebny nam jest zawodnik który sie boi prędkości

to niestety prawda. Dawid - miły i ułożony chłopak ale za delikatny do tego sportu - sylwetka na motorze jakby jechał na wigry 3 - zero kombinowania - po prostu pokonywanie kolejnych okrążeń. Kacper juz w połowie przyszlego sezonu nie powinien mu dawac zadnych szans.
ps co do jelenia - zdania nie zmieniam - dzsiaj z oczywistych powodów jechał jakby o swoją przyszlość, wiec sie spręzyl. ale przewaznie na wyjazdach nie istnieje. a to wyjazdy są potrzebne do awansu.