Żużel LIVE - shoutbox meczowy

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

Re: Żużel LIVE - shoutbox meczowy

#7501 Postautor: tezetomaniak » 28 września 2025, o 23:33

A taki był ładny, najbardziej lubelski

Flagg
Trener

#7502 Postautor: Flagg » 28 września 2025, o 23:36

papi pisze:Chyba coś podobnego powiedział 5 lat temu w Lesznie. Zaczyna mi przypominać Hancocka i Vaculika, uśmiech na twarzy, a zamiast szczerości wyuczone formułki.
No chyba jednak nie. Z Unią pożegnał się poprzez post na FB, a nie na stadionie. Nie mówił też nic o powrocie.

Drodzy sponsorzy, kibice, przyjaciele. Przyszedł czas, by głośno powiedzieć że odchodzę z klubu Fogo Unia Leszno. Spędziłem tutaj wspaniałe lata, które dały mi szansę i możliwość dojścia do miejsca w którym teraz jestem. Chciałem Wam wszystkim podziękować za ogromne wsparcie, pomoc i doping. Podczas kariery żużlowca, wspinania się na wyższe szczeble, każda rada, pomoc są bardzo cenne. To wszystko otrzymywałem od Was. Byliście kiedy było super i kiedy zdarzały się słabsze momenty. To że zmienię barwy kewlaru, nie zmienia mnie. Nadal będę tym samym Dominem, który przyszedł do szkółki jako mały chłopiec. Zaczynam kolejny rozdział, swojej żużlowej książki, puste kartki trzeba zapełnić nowymi możliwościami, wyzwaniami i osiągnięciami. Zostawiam za sobą dobre lata i mega wspomnienia, do których chętnie będę wracać
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

blajar
Trener

#7503 Postautor: blajar » 28 września 2025, o 23:38

Nie nakręcajcie się. Nie jednemu było przykro jak zmieniał robotę dla lepszych warunków choć w dotychczasowej było "zajedwabiście". Mówię z doświadczenia :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa" :lol:
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
papi
Trener

#7504 Postautor: papi » 28 września 2025, o 23:38

no chyba jednak tak. Zanim był post na facebooku był wywiad w TV, tam ogłosił odejście i chęć powrotu jako bardziej kompletny zawodnik

Leniu
Junior

#7505 Postautor: Leniu » 28 września 2025, o 23:39

Kshyhu pisze:
Leniu pisze:Kibicowsko poza Euforią i trochę pierwszym wirażem leżymy. Ludzie zamiast śpiewać, to w telefonach punkty liczą. Ja w tych kibicach wiary nie widziałem i może dobrze zrobi przewietrzenie składu, także tego kibicowskiego.

Przyjacielu, a Ty z Euphorii? Może łysy z gniazda? Jeśli chwalisz intonowanie na cały stadion przez megafon "Jazda z k***ami" to rzeczywiście mamy inne podejście do "kibicowania". Chyba jednak wolę tych liczących w telefonie punkty.

Nie, na Euforię chodziłem jeszcze w 2 lidze, szalik mam z tamtych czasów, a nawet jeszcze z 1 ligi, chyba z 2012 sygnowany logiem Euforii. Nawet nie wiedziałem, że to Euforia to zapodała do śpiewania, ale słyszałem, że było śpiewane. Ja akurat z tych, co chodzą z dziećmi - swoimi, albo znajomych i rodziny, a przy dzieciach nie przeklinam. Nie gwiżdże i nie buczę na zawodników innych drużyn. Ale kibicowanie może być też pozytywne, a dzisiaj było go jak na lekarstwo, przynajmniej na pierwszym łuku. Dzisiaj było zupełnie inaczej, niż np. finał z Rybnikiem, gdzie też małej straty nie mieliśmy. Finał z Gorzowem dostarczył mi najwięcej emocji z całej kibicowskiej kariery, ale wtedy było to czuć na trybunach. Dzisiaj mało wierzyło i tak też nasi pojechali - bez wiary. Mnie "jazdy z ku..." i "wojna, auuu" nie bawią, przez 2 sezony wypiłem 1 piwo, bo mi kolega kupił, to żal było wylać, nie palę, to i nie dymię dookoła, ale chciałbym dopingować drużynę razem z innymi koło mnie (niekoniecznie na sektorze Euforii), a tego dzisiaj prawie nie było.

Flagg
Trener

#7506 Postautor: Flagg » 28 września 2025, o 23:39

Z tego co pamietam ten wywiad, to tam akurat między wierszami przekazywał, że nie do końca pasowało mu podejście władz Unii do jego osoby i tego, jaki miał być jego status w drużynie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Awatar użytkownika